- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Nekem az első vásárláskor volt hasonló hibám, még tavaly november környékén. Csodálkoztam is, mert ilyet a Steam-en soha nem tapasztaltam.
Idén egyik vásárlásom után sem jött elő ez a probléma. Furcsa, hogy most találkoztál vele.
A fizetés sikeres volt. Gyakorlatilag 5 másodpercen belül meg kellett volna jelennie a játékaid között. Esetleg egy nézet váltás után a Játékok és az Üzlet között. Legrosszabb esetben egy kilépés-belépés után, de ha ekkor sincs meg akkor az tényleg nagy gond!
Nem lehet, hogy a Játékok között csak az éppen telepített játékokat mutatja neked jelenleg az Origin kliens? Van ilyen nézete is, ekkor értelem szerűen nem jelzi ki a nem telepített (pl. frissen vásárolt) tartalmakat.
Esetleg ez egy DLC volt? Van néhány, ami nem jelenik meg az Origin kliens felületén, de a játékban már használható (feloldásra került) a tartalom.
Ha a mostani akciós játékok közül vettél valamit, annak meg kellett volna jelennie.
aktív tag
válasz #41133696 #1801 üzenetére
Na! megjött az unlock code e-mailben.
Azt meg már csak be kéne olvastatni a termékkód beolvasásánál. Aztán
"Hiba történt kérésed feldolgozása során. Kérjük, próbálkozz újra később!" Ezután meg "a munkamenet időkorlátja lejárt".
Itt már tuti, hogy a rossz kisugárzásommal van a baj, úgyhogy megpróbálom estefele.
Köszi a válaszokat -
csaba951
veterán
-
had423
aktív tag
Jó, most már minden rendben megy.
-
Zoli133
addikt
Egy gyors kérdés hogyan érem el az angol live chatet? help.ea.com-on?
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
Nah sikerült, CD Prohjektes mass effect originen
Leírtam a problémát és rögtön regelte be a játékot a support, meg se említették h bármi gond lenne, magar support meg azt mondta olyat nem lehet....
Agyzuzo: Egy Angad nevű ember volt, esetleg rá gondoltál?"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Agyzuzo
addikt
válasz Zoli133 #1810 üzenetére
Nekem azt egy Napolion nevű csóka reggelte be, most megnéztem. Akivel még jó tapasztalataim voltak: Mohit és Navin.
Az Ankur nevű az balf*sz, az csak a sablon dumákat copy-paste-eli, meg volt még valami csaj, az se volt a toppon...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Zoli133 #1817 üzenetére
Egyébként a supportnál érdekes arcok ülnek. Van hogy kikaptam egy normálisat, akivel még beszélgetést is kezdeményeztem. PL kérdem tőle hogy merre lakik, mit szokott csinálni, szereti-e a munkáját.Erre kapom választ hogy nem válaszolhat ilyenre, ellenőrzik chat logot és ha ilyen infókat találnak benne ki is rúgják őket..
A másik véglet amikor tök kedvesen előadom hogy mi van, ennél kedvesebb nem is lehetek, erre meg rávágja hogy ő ezt nem tudja megcsinálni, köszöni hogy felkerestem oszt zárja a chatet. Se puszi se pá, semmi... WTF mondom.
Live-Die-Respawn
-
Zoli133
addikt
Ezek a supportok mindenhol ilyenek, Praktikernél voltam a törzsvásárlói adatokat karbantartani pár hónapot, és a Call Centeresekkel kerültem egy helyre, náluk is rögzítik a beszélgetést és nap közbe a főnök kiválaszt véletlenszerűen párat és meghallgatja, majd kiértékeli, és bizony ha az értékelés nem elég jó akkor viszlát....
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
Rájöttem, hogy megérte először a magyar supporthoz fordulni, hisz most esik le hogy kaptam egy 15%-os kupont....
Nah fel is használom"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
croli
aktív tag
Üdv!
Nincs esetleg valakinek promo kódja amit ideadna?
Nagyon köszönném -
Zamery
senior tag
Hello! Kaptam ma egy promó kódot, amivel ingyenes a következő játékok valamelyike:
Dragon Age: Origins, Battlefield: Bad Company 2, Spore.
Ez nagyon szép köszönöm meg minden, de akármit csinálok, azt írja az Origin, hogy Invalid code! Találkozott már valaki ilyennel?
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
csaba951
veterán
Ne legyél már ilyen élhetetlen!
Ha Origin-en be van állítva az adataidnál Magyarország, akkor váltsd át USA-ra. Utána kilépsz az Origin-ből, és csinálsz egy ingyenes VPN kapcsolatot az USA-ban. Origin-en belépsz, és megpróbálod használni a kódot. Ha szerencséd van akkor megy, ha nem, akkor meg nem.
[ Szerkesztve ]
-
Zamery
senior tag
orichalcos: A kódot email-ben kaptam. Valószínűleg azért (a support szerint) mert az EA weboldalon USA van beállítva tartózkodási helynek. Nem tudom miért, valószínűleg nem változtattam meg. Elég régi már az acc. nem emlékszem, hogy mi volt amikor csináltam.
csaba951: Mivel csak az Origin-en keresztül érvényes a kód a vásárlásnál, de az VPN-en keresztül nem kapcsolódik a szerverhez, ezért nem tudom megoldani azt amit írtál. És mint kiderült ez legálisan nem is lehetséges.
A supporttól megkérdeztem, hogy aki Amerikában vagy Kanadában lakik, az használhatja, szóval ez van.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
csaba951
veterán
Ebben a konkrét esetben pénzmozgás nem történik. Azért bannolnak mert használom az ő általuk megadott promóciós kódot?! Ezért mindenki körberöhögné őket!
Viszont az érdekes, hogy bizonyos VPN szolgáltató(k) esetén valóban nem kapcsolódik az Origin kliens. Szerencsére vannak más szolgáltatók is! Nekem csak azért nem kell a kód mert ebből 2 játék már megvan, a 3. meg pont nem érdekel.
-
Föcsök
aktív tag
Az origin már nem osztogat szülinapi kuponokat? Mert nekem tegnap volt, és nem kaptam semmit se.
-
csigacska
tag
Kezd elegem lenni az Originből... végre lenne egy kis időm játszani erre nem indítja a játékokat. Bf3-mat próbáltam hibát írt ki, kijavítattam a játékot originnel, nem segített ez sem. Utána töröltem, leszedtem még 1x, semmi változás, ugyanez az ME3-mal, aztán az Origint is töröltem, újraraktam de semmi változás...
Mi lehet szerintetek a megoldás?
kis plussz infó: virusirtó: Avast, tűzfal: comodoIndítási hiba!
A(z) Mass Effect 3 nem indítható el. Kérjük ellenőrizd, hogy a játék megfelelően van-e telepítve, és próbálkozz újra.
Az érdekes hogy a feladat kezelő szerint a program elindul, de csak kb 1,5 mega memóriát eszik, ugyanez a bf3-nál, ha pl. az origin fórumot akarom megnyitni az Originből, akkor indít egy Chrome-ot és az is 1,5 megát eszik
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz csigacska #1843 üzenetére
MSI Kumbustor vagy 3D MArk 11 fut rendesen?
-
csaba951
veterán
Már túl van rajta. Nem segített. Olvasd el a #1840-t, hogy miken van már túl.
Ha a 3D teszt programok rendesen futnak. Akkor a most futó programok valamelyikével akadnak össze a játékok. Ilyenkor sajnos egyenként végig kell nézni a Feladatkezelőben az összes futó programot, és befejezni azokat amikre játék közben nincs szükség. Rettentően időigényes, de szerintem máshogy nem fog menni.
Ha nem futnak a 3D teszt programok, akkor Direct-X újratelepítés, videókártya driver újratelepítés.
A 2 hét alatt semmi gond nem volt az egyéb programok használatában? Nem kezdett el mostanában a meleg miatt fagyni a gép?
-
csigacska
tag
válasz csaba951 #1847 üzenetére
Sajnos még nem oldódott meg, tegnap este hagytam a fenébe az egészet, most megint nekiesek, talán lesz megoldása a problémának.
A többi játékom amik Steamon vannak lazán futank, a géppel nincs semmi gond, nem melegszik túl. A másik jó dolog, hogy a laptopon meg lazán fut az Origin, ott simán elindult az ME3, de szegénykének már a BF3 túl nagy feladat lenne, ezért próbálkoztam tegnap azzal, hogy az asztalin indítom el.
-
őstag
válasz Zoli133 #1807 üzenetére
Igen, én is szenvedtem vele egy pár napot. Először csak írtam nekik, ahogy javasoltátok, vissza is írtak egyszer, de nagyon szűk szavúan, válaszoltam nekik, azóta nem kaptam választ. Meguntam, felkerestem a live chat-et aztán már itt is a játék a fiókomban. Igaz új fiókot kellett létrehozni Igazán megcsinálhatnák, hogy lehessen átrakni más profilokba játékot. Mert valaki egy helyen gyűjti az összeset, mint én, és így kibasznak vele. Mind1, úgy sem játszok vele sokat, csak nagyon b@szta a csőröm, hogy nem működik. 3 éve még nem gondoltam, hogy 1 e-mail-re kéne tenni az összes játékomat. Na majd innentől odafigyelek
-
csaba951
veterán
válasz csigacska #1848 üzenetére
Végül is nem volt eredménytelen a nap, sok minden kizárható ezek alapján.
Pl. biztosan nem hardware hiba. A játékok futtatásához szükséges segédprogramok telepítve vannak és jól működnek. A számítógépes hálózattal, illetve azokat használó programokkal kapcsolatos hibák is kizárhatóak. Korábban sikerült kizárni az ativirust is.
Tényleg nem maradt más, mint az, hogy valamelyik futó program vagy szolgáltatás nem működik együtt az Origin-nel. Ha ugyanaz az operációs rendszer van mind a kettőn akkor a feladatkezelőben nézd meg, hogy mely programok futnak a laptopon. Az asztali gépen meg szépen kezd el bezárni egyenként a nem közös programokat. Utána minden egyes alkalommal próbáld meg elindítani a ME3-at!
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Társasjáték topic
- Gitáros topic
- BestBuy ruhás topik
- Ukrajnai háború
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest