- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kissadam22
tag
sziasztok. kérdésem lenne hogy lehet megváltoztatni az email címet. amikor beregiltem az Originbe . BF3 miatt. utánna töröltem az email fiokot. de be tudok lépni a játékba. azzal az email cimmel és jelszóval. de a biztonság kedvéért meg szeretném változtatni az email cimet amin beregiltem az Originbe. ezt lehetséges vagy nem köszi
-
Benji24
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám az Originnel!!
Az van hogy megvettem a Battlefield 3-at és feltelepítettem az origint mikor beléptem letette a tálcára és onnan nem tudom megnyitni csak arra enged kattintani hogy kilépés!! Mi lehet a baj???? -
Benji24
csendes tag
???
Please? -
leviske
veterán
Esetleg még az megérhet egy próbát talán, hogy miután elindul, nem a kis ikonról próbálod megnyitni, hanem a starton belül kattintasz megint az indító ikonjára.
-
Benji24
csendes tag
válasz leviske #1961 üzenetére
ez sem működik
már lassan fél éve szívok az originnel elösször az volt a baj hogy mikor beléptem volna mindig kiírta hogy Az első bejelentkezés alkalmával rendelkezned kell internet kapcsolattal! Ez a hiba megoldódott egy frissítéssel! Erre a hibára is egy frissítés jelenthet megoldást? Ha igen mikor lesz elérhető az új frissítés? -
Benji24
csendes tag
az lehetséges hogy az internet fajtájával van baja??
-
ruti
Közösségépítő
sziasztok!
a steam-en használt Bad Company 2-met szeretném hozzáadni az Origin-es account-omhoz
utánaolvastam, elvileg lehetséges, nekem azonban valamiért nem sikerül...
origin kliensből próbáltam, azt írja, próbáljam az aktiválós weblapon keresztül, és ad egy linket...azonban ott sem sikerül, más hibaüzenetet nem ad, csak ugyanazt, mint a kliens: "a weblapon keresztül próbáljam"...dehát ott vagyok
van akinek már esetleg sikerült?
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Benji24
csendes tag
Lehet hogy az a gond hogy a hálózati térképen a hálózat és az internet között van egy piros X ???
Ha igen tudtok valami ötletet mit tegyek? -
SityiSXT
őstag
válasz Benji24 #1976 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy nincs internetkapcsolatod.
Első körben kattints arra az X-re, hogy elinduljon a hibakereső, és ezzel jó eséllyel meg tudod javítani. Ha mégsem, akkor érdemes megnézni, nem-e a kábel van megtörve. Indítsd újra a routert, aztán nézd meg, tudsz-e csatlakozni. -
csaba951
veterán
Biztosan hozzá lehet adni valahogy, mert nekem is ilyen verzióm van. Zárd be az Origin-t! Böngészőben nyisd meg ezt a lapot, és ide írd be a kulcsot, meg persze az Origin-es adataidat. Ennyi.
A Steam-es kulcsra felajánlotta, hogy sima vagy premium BF2BC-t akarok. Én a prémiumot választottam, de csak az alapjáték indul el. Amikor kiválasztom a Vietnam-ot, akkor kulcsot kér, jogosan!
[ Szerkesztve ]
-
Benji24
csendes tag
-
ruti
Közösségépítő
válasz csaba951 #1981 üzenetére
köszi, a kliens bezárás utáni módszerrel megpróbálkozom (majd kedden)
ha van Vietnam-om a külön kódjával ugyanígy lehet add-olni azt is?
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
csaba951
veterán
Elvileg igen. Azt a Steames kulcsomat - érdeklődés hiányában - még nem aktiváltam az Origin-en.
Mivel az Origin-en aktiváláskor azt kértem, hogy a dexluxe edition-t aktiválja, lehet hogy nem is fog már letölteni a szerverről semmit a Vietnamhoz. Annyit láttam csak, hogy az alapjátékot elindítva, a bal oldalon megjelenik a Vietnam fül. Azt megnyitva rögtön kéri a kulcsot. Maga az alapjáték játszható a Vietnam kód megadása nélkül is (sp+mp).
A BFBC2-nél a multiplayer rész indításakor kér egy felhasználónevet, meg jelszót. Itt megadtam az Origin-es adataimat, aztán annyi. Már lehetett is menni játszani.
-
ruti
Közösségépítő
válasz csaba951 #1988 üzenetére
köszi
játszani maradok vele a steam-en egyelőre, míg ott telepítve van. tudod, csak az én (sokadik) hülyeségem, hogy legyen hozzáadva origin-hez is, ha már van rá lehetőség, a jó öreg BF2 Complete mellé
-
csaba951
veterán
Ez a hozzáadás arra is jó, hogy be tudjál lépni a veterán programba. Így kell jelentkezni. Ha megvan, akkor BFBC2-ben kapsz egy M1 Rifle-ot.
[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
válasz csaba951 #1991 üzenetére
ez erdekes, mert a veteranon mar probaltam regelni korabban, hiszen a bc2-nek az EA online-on regelt acc-jara tetettem ra utolag a bf2-t a support-tal, igy lett elmeletileg 2 game az acc-on, de megsem adta a vet statust. majd most h a jatekkonyvtaramban lesznek egyutt, remelem megadja
-
robyg
senior tag
Skacok volna egy problémám az Originnel.
A frissítéskor ezt írja ki:
EC:7049:12175 EC:7049:12175-CA Hiba: 7049:12175
Szerintetek ez milyen hiba lehet?
-
csaba951
veterán
Ebben a mappában:
C:\Program Files (x86)\Origin\
töröld le a OriginTMP.exe fájlt. Utánna indítsd el az Origin-t a szokásos módon.Ha még mindig nem megy, akkor töltsd le újra innen, és telepítsd fel.
-
ruti
Közösségépítő
Nekem nem sikerült a steam-es példányomat simán hozzáadni az Origin "My Games" könyvtáramhoz, sem kliensben, sem weblapon keresztül.
Kellett hozzá a Support, aki szépen berakta a könyvtáramba, méghozzá Digital Deluxe Edition formájában. A Support-os elmondása szerint a Specact Kit-et a játékban kell majd hozzáadnom. Szerinte a Vietnam-ot is
--
A Veteran (1) status sem ment könnyen, mert úgy kaptam meg az 1-est, hogy a meglévő BF2-t nem látta az acc-omon, ellenben látott egy 2142-t, ami nincs is
Lényeg, hogy a Garand megvan.Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Cooper911
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hog vettem egy Red Alert 3 Uprising játékot, feltelepitettem, aktiváltam, játszottam vele. Aztán most megint akartam játszani vele, de az Originen csak egy medal of honor volt amit ott nem is vettem meg (gondolom ezt a steam-ről vette át).
Szóval hova tünt a Red Alert 3 uprising játékom?
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
ruti
Közösségépítő
aki a másik topicban már olvasta a rögeszmémet, attól szíves elnézést kérek...
Amazon-on most -75%-os akciós Crysis 2 Maximum Edition addolható Origin fiókomhoz?
az a hír akkor kacsa, hogy a C2 (sima) addolható, csak a C2 Max Edition nem?
valaki esetleg próbálta már?
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Originnel még nem volt dolgom, de most megvettem az amazonon éppen jó árasított Need for Speed Ultimate Digital Collectiont.
Feltelepítettem az Origint, megadom neki az amazonos kulcsot és valami olyasmit ír, hogy a következő nyelvű termékek közül válaszhatok Angol (US), vagy Angol UK, Oroszország, Sapnyolország stb.
Ahol volt Magyar is benne ott azt választottam, ahol nem volt ott Angol UK-t.
Viszont az Undercovernél csak az Angol (US)-t fogadta el.
A Pro Streetet-meg elég körülményesen kellett aktiválni EA classic screen name és hasonlók.Ezeknek a nyelv választásoknak van valami értelmük, vagy ez régió zár lenne?
Mert pl a Shift 2 Unleashed telepítésnél megkéredi milyen nyelven települjön és választható az Angol US, meg más olyan ami a kód megadásnál az Angol (UK) sorban nem volt benne.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
csaba951
veterán
>Ezeknek a nyelv választásoknak van valami értelmük,
Persze, hogy van értelme. Olyat válasz amit meg is értesz!
Szerintem érdemes az lehetőleg az európai csomagot választani. Ebben tuti a metrikus mértékegységeket használják. Vannak olyan játékok, ahol nem lehet így kiválasztani a telepítési nyelvet, az Origin kliens nyelvén teszi fel a játékot.Elsőre ezért nem sikerült nekem az angol nyelvű klienssel feltenni a magyar kommentárú Fifa 12-t. Nem töltötte le a szerverről a magyar hangfájlokat.
>vagy ez régió zár lenne?
Origin-en jelenleg nincs régiózár. Plusz az Amazon USA-n kapott kulcsok nagy része ROW-os (az egész világra érvényes, nemcsak Észak-Amerikai).
Korlátozás ott szokott lenni, hogy bizonyos kulcsokhoz nem lehet ezen a képernyőn nyelveket választani. Tipikusan ilyen pl. az orosz Mass Effect 3. Itt csak az orosz nyelv választható, más nem.
-
Mardel
őstag
válasz csaba951 #1999 üzenetére
Értem, köszi.
Bár steam után kicsit furcsáltam ezt, mivel steamnél nem kérdez semmi ilyesmit ott a játék azon a nyelven települ amilyenre a kliens be van állíva, persze ha van ahhoz a nyelvhez való fordítás a játékban.Gondolom a magyarítások portálról letölthető magyarítás működik origines verziókhoz is, már amelyikhez van ilyen.
Most kaptam emailt EA-től hogy köszönik, hogy regisztráltam a ProStreetet.
Ami érdekes volt az emailben, hogy kaptam tőlük egy cheat kódot a játékhoz, amivel pénzt lehet csalni (kapunk 10 000 dollárt).
Igaz ez neten bárhol fent van, csak nem gondoltam volna, hogy egy kiadó csalás kódot vág hozzám.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest