- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz chungee #1599 üzenetére
Ezt az egy hozzászólást találtam, hasonló problémával. Az EA tanácsa: fordulj a supporthoz!
>Jaa és a fenti kód 15% kedvezményt ad bármi árából az originen?
Igen, de csak az első embernek aki felhasználja, és megköszöni!
-
oriic
HÁZIGAZDA
A 2. rész után nem tudom hogy lesz-e valaki aki előrendeli a játékot.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
MOst miért? A 2 szerintem annyira nem volt gáz Grafika rendben, a sztori lehetett volna jobb is, de a Mass Effect 3-at állítólag így is messze felülmúlja
Előrendelni persze én sem fogom, majd maximum megveszek 5-10 fontért megjelenést követő ünnepi időszakban
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
djculture
félisten
Jó hírek jönnek az ea háza tájáról..Ha már ezek is bajba vannak mi lesz itt?
-
polonic
félisten
Én ismerem.
Megbízható az eladó, itteni ph-s kolléga csinálja (danih).
(#1616) GoodSpeed
Mondjuk jobb is, hogy nem akciós jobban. Mert megvenném a hülye fejemmel, aztán 1 nap után úgy sem játszanék vele. Nem szeretem a focit. Csak sportjáték hiányom van már nagyon régóta, mióta nem jelenik meg a madden pc-re.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz #41133696 #1616 üzenetére
Nemrég volt az Amazon USA-n 20 USD-ért Fifa 2012+Fifa Manager 2012.
Plusz még pár régebbi Fifához is kaptál kulcsot (további pénz befizetése nélkül), ha kértél.Egyébként megérti az árát mind a Fifa 12, mind a Fifa Manager 12. Mindkettőben van számos tényleges újdonság a 11-es verziókhoz képest, nem csak a játékosadatbázist frissítették.
[ Szerkesztve ]
-
Preacher1980
tag
Üdv az Uraknak!
Az lenne a kérdésem, hogy a topic indító hozzászólásban az szerepel, hogy a játék indításához nem kell belépni az Origin-be vagy nem is kell futni. Tegnap feltettem a Battlefield 3-t, létrehozta a a fiókot, de ha nem vagyok bejelentkezve, akkor a játék indításakor megköveteli a bejelentkezést (hasonlóan a Steamhez). Ez még rendben is lenne, de indításkor mért nyit meg egy oldalt a böngészőben és csak onnan lehet indítani a játékot. Ki lehet ezt iktatni vagy megváltoztatni?
Előre is köszönöm!
Üdv
ASUS ROG based on AMD!!!
-
cskamacska
addikt
válasz Preacher1980 #1620 üzenetére
Hát pedig ha a legújabb, legszebb, legjobb() Battlefield résszel akarsz játszani, akkor kezdhetsz is megbarátkozni a háttérben futó Origin klienssel, meg a kiváló Battlelog rendszerrel, aminek segítségével a használni kívánt szervert fogod tudni kiválasztani, így indítva a játékot.
Egyébként baromság az egész, legrosszabb esetben is beleintegrálhatták volna az Origin kliensbe a szerver keresőt, ha már büdös volt játékon belülre rakni, de EA-nak könnyebb volt túlbonyolítani a dolgot.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
őstag
válasz Preacher1980 #1620 üzenetére
Az origint sajnos csak komoly humbukkal lehet kilőni, viszont a böngésző is megeszik legalább 150mega ramot, de azt mikor a bf3 ikonja kijött (loading map a bal alsó sarokban a battlelogon), akkor már be tudod zárni a böngészőt és egyszerűen bemész a játékba. Csak a szerver keresés miatt kell a böngésző. Játékban már elboldogul egyedül is Viszont ha gyakran kidobál, akkor érdemes egyszer nem bezárni a böngészőt, mert oda írja ki a hibaüzeneteket Ajánlom figyelmedbe a BF3-mas topicot, ha további kérdésed lenne
-
törölt tag
válasz cskamacska #1621 üzenetére
A böngészős megoldás nekem sem tetszett eleinte, de beláttam, hogy jobb így mintha a játékprogramon belül kapott volna helyett, több hely áll rendelkezésre, és a játék patchelése nélkül is könnyen bővíthető egy pár megás fájllal az EA által.
-
Preacher1980
tag
válasz cskamacska #1621 üzenetére
Köszönöm a választ, az Origin kliens futása nem zavar, a böngészőt meg majd megszokom!
ASUS ROG based on AMD!!!
-
törölt tag
válasz Preacher1980 #1625 üzenetére
Pedig minden bizonnyal igen.
-
JamesHun
addikt
válasz Preacher1980 #1625 üzenetére
remélem, mert akkor a battlelognak több értelme lesz ha nem 1 játékot tesznek alá
főleg, hogy már van IOS app is rá ami azért néha jól jönSeriesX: JamesSHun
-
Joci93
senior tag
Hali!
Valamiért írtó lassan tölt le az Origin... :S Dél környékén 620kb/s-el szedte a BF3-at. Most meg alig 200-al... elég idegesítő 5 megás nettel
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
tupacamaru
veterán
válasz Max_218 #1629 üzenetére
Nekem simán sikerült az Origin kliensben beaktiválni. Visszaolvastam, az enyém az Amazon-ról van.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
SQX_Barto
addikt
Sokan szidták a 2-őt, nekem tetszett.
Előrendelni nem fogom a 3at, max dobozos verzióban (mostanában rákaptam az EA DVD-k gyüjtésére
Én nagyon várom a 3at, sőt még a 2-őt is később veszem meg dobozosan és beregelem az Originbe. Új Medal Of Honor is majd dobozosan lesz meg, a 2010es Limited Edition-ben az asztalomon (meg az Originemen) figyel.
EA Support szerintetek be tud rakni régi NFS-eket Originbe? (Carbon-ra meg Most Wantedre gondoltam)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
Igen én is ettől féltem, lehet csak ebay-ről megveszem őket, hogy meglegyen a gyüjteményben.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Predator2
addikt
Hello
Vásároltam Hardverapróról Crysis 2 kódot azt beregeltem Originre ami mind a mai napig működik. Csak sajnos van egy kis bibi 5x lehet aktiválni a játékot.
Az lenne a kérdésem ha elfogy az 5 aktiválási lehetőség akkor az origin segít az újra aktiválásban vagy buktam a kódomat?
Illetve hallottam olyat is h van lehetőség az aktiváció limit számának növelésére!
5-ről 10-re. Ezt hol tudnám én is kérni? Mi ennek a menete?Köszönöm előre is
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
válasz Predator2 #1639 üzenetére
A supportnak kell írni, és valószínűleg nullázzák az aktívációk számát, vagyis megint lesz 5. Ezt 1-2 alkalommal lehet eljátszani, aztán veheted meg újra. De erre sem kötelesek, így az is lehet, hogy rögtön azt mondják, vedd meg újra, bár erre szerintem kicsi a valószínűség. Olyat nem hallottam, hogy felemelték volna valakinek 10-re.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Predator2
addikt
válasz horvathd #1642 üzenetére
hát lehet valamit rosszul csináltam de nálam nem így történt
fogtam daektiváltam majd uninstalláltam a játékot próba gyanánt és amikor vissza telepítettem és újból aktiváltam ugrott egy lehetőségemmilyen verziót vegyen az ember amit ha 34234234x törlök akkor még 2342342x telepíthetem?
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
csaba951
veterán
válasz Predator2 #1641 üzenetére
Crysis 2 PC Manual Uninstallation
Deauthorizing/Authorizing a Machine
When the title is uninstalled, the machine will automatically be deauthorized so that the CD-key can be used again (5 uses at a time maximum). If forcing an uninstall, or manually deleting the title, it's possible to deauthorize a machine through the Start menu or the following method:
You must be connected to the Internet in order to deauthorize a machine.
Navigate to the 'bin32' folder in the game installation path.
Win XP/32 bit OS - 'C:\Program Files\Electronic Arts\Crysis 2\bin 32\'
A 64 bit OS will point to 'Program Files (X86)'
Steam - 'C:\Program Files\Steam\steamapps\common\crysis 2\bin 32\'
A 64 bit OS will point to 'Program Files (X86)'
Run the 'activation.exe' program.
Press the 'Deauhtorize this license' button.
A message reading 'Deauthorization successful!' will be displayed.
To confirm the key has been removed, the 'activation.exe' program can run again. If it asks for a serial key than the machine is no longer authorized and the title won't boot.A machine can be authorised using the same method. If the title has already been uninstalled and the client has a disk, they can run the 'activation.exe' file from there instead of reinstalling. The file path remains the same on disc.
Machines can also be deauthorized through the 'Games Explorer' in Windows 7 by right-clicking the game icon and selecting the 'Crysis 2 - Deauthorize this machine' option. Windows XP users will have a 'Crysis 2 - Deauthorize this machine' option under; 'Start' -> 'Programs' -> 'Electronic Arts' -> 'Crytek' -> 'Crysis 2'.
-
törölt tag
Az a durva és igazságtalan ebben, hogy nem MAC címhez rendelik a dolgot, hanem aktiválás számot állapítanak meg. Ha azt mondaná, hogy 3 különböző MAC címre pakolhatod fel - gondolván arra, hogy évek alatt alaplapot cserélsz - de ezeken annyiszor aktiválod amennyiszer akarod nincs gond. Bár ha működik a deaktiválás akkor így sem.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Meg akarnám venni a fifa 12 EB kiegészítőjét de sehogy sem akarja a jót. Ha kártyával fizetnék egy szép kis hiba üzenetet kapok NU2010, ha paypallal fizetnék akkor meg csak tölt a végtelenségig. Komolyan létezik hogy ekkora szar ez a rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs