- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz Bjørgersson #2100 üzenetére
Akkor öröm van!
És mindenhová máshová is gmail legyen az alapfiók, mert az a leggyorsabb ilyen téren. (nálam pár éve egy régi freemail fiókra 2 napig jött egy aktiválás, na, akkor váltottam!)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Bjørgersson
félisten
A Citromailt csak a kamu/egyszer használatos regekhez szoktam megadni, minden máshol a Gmailt használom. Szerintem tavaly ősszel a BF3 béta miatt adtam meg itt is, nem hittem volna, hogy multizni fogok vele.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
pethYeti
addikt
Ha a FIFA13-at amazonon veszem meg ami elvileg 25-től elérhető (USA), de Európában ugyebár csak 28.-án jelenik meg akkor vajon tudok 25.-től játszani vagy hiába írom be a kulcsot majd csak 28.-án unlockolódik nekem?
-
csaba951
veterán
-
Bjørgersson
félisten
"Mellékeltük a következő promóciós kuponkódot is:
XX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXXA kérdéstől függően a kód használható termék vagy letölthető tartalom beváltására, regisztrálására vagy akció igénybe vételére az Origin áruházban.
Ne feledd, hogy a kódok a kézhezvételtől számított egy hónapig érvényesek, és rendelésenként egyetlen promóciótípusra korlátozódnak. A promóciós kuponkódok az általunk kínált termékek legtöbbjére érvényesek, de előfordulhatnak bizonyos korlátozások. "
Hogyan tudom kideríteni, hogy ez a kód mennyi kedvezményt ad, ha ad egyáltalán, és hogy mikre használható?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Hunork
veterán
válasz Bjørgersson #2109 üzenetére
Hali!
Elvileg minden esetben 15% a kedvezmény mértéke. Az áruházban (store) beteszed a kosaradba a terméket, megadod a kódot, és kiírja, hogy mennyi az összeg, amit fizetned kell. Így leellenőrizheted.
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Bjørgersson
félisten
Ismét köszönöm a segítséged! Tehát akkor ingyen nem tudok vele letölteni semmit. Ez esetben valakinek felajánlanám, mivel mostanában tuti nem fogok venni semmilyen játékot. Akit érdekel, írjon egy pü-t.
-
Hunork
veterán
válasz Bjørgersson #2111 üzenetére
Szívesen!
Hehe.. én is mondtam nekik, hogy a kálváriámért igazán adhatnának ajándékba egy gammát, ha régebbi, az sem baj, de nem, ezt a kupont adták nekem is..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Niczo
senior tag
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
S0m30n3
aktív tag
Kedves origin ígyis-úgyis elmenti a bankkártya infókat? Steamen asszem van olyan, hogy ne is mentse, itt nincs? Csak mert nagyon úgy írja, hogy megtartja az adatokat.
-
csaba951
veterán
>Oké, köszönöm a választ, igaz megvenni nem sikerült...
>"Payment Authorisation Failed".A szokásos körök:
* Magyarországról van beregisztrálva a fiókod?
* Magyarországról (magyar ip cím) próbáltál meg vásárolni?
* Magyar kibocsájtású bankkártyával fizettél?
* Korábban volt már sikeres vásárlásod az Origin-en? -
Hunork
veterán
válasz S0m30n3 #2116 üzenetére
Üdv!
Itt van az EA magyar support száma: 505-9550 (budapesti szám)
Fontos: mindegy mit mond az automata, meg mi van kiírva a neten, csak hétköznap vannak 9-17 óráig! Nagyon rendesek, és segítőkészek!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
S0m30n3
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, BF3 akció szerintem már lejár éjfélkor, szóval már mindegy. Supporttal való szórakozást szerettem volna elkerülni, de úgy látszik nem lehet. Majd ha megint vennék valamit originről felhívom őket, sajnos bf3-ról lekéstem.
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok
windows reinstall után nem működik az Originem (Steam, Uplay tökéletesen megy), mikor megpróbálok bejelentkezni azt írja hogy "Az első bejelentkezéshez internet kapcsolat szükséges" , pedig nincs olyan tűzfal ami megfogná, már újratelepítettem de szintén ez volt (update is rendben volt)
bármiféle segítséget nagyon köszönök
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
csaba951
veterán
válasz Grande Ale #2121 üzenetére
Ezt nem tudod megtenni. Ha mégis zavar, akkor vedd fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal!
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
nincs vkinek egy origin kedvezmény kódja egy nagy kösziért?
-
v!ct0y
veterán
válasz Rabbitf_24 #2125 üzenetére
Mit akarsz venni ? Itt most EA akció van![link] Kosárba kell rakni és úgy kell az árát megnézni.
-
ruti
Közösségépítő
válasz Rabbitf_24 #2125 üzenetére
ment privi
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
pethYeti
addikt
Amazonos FIFA 13 biztosan aktiválható lesz originen? Sehol nem találtam erre utaló jelet. Keresgéltem mostanában megjelenő ea játékokat(NFS, Medal of Honor) amiket meglehet venni digitálisan azoknál se volt odaírva.
Elő akarom rendelni mert jár valami adidas all-star bónusz.
-
csaba951
veterán
válasz pethYeti #2129 üzenetére
Fifa 12 aktiválható volt. A 13 sem lesz kivétel.
Origin-en nincs területi korlátozás. Tehát bármelyik országból aktiválhatod a kulcsot. Egyedül nyelvi korlátozások lehetnek pl. a játékban kizárólag az orosz nyelv érhető el ME3 esetében, ha Oroszországban vásároltad.
Az Amazonos EA kulcsok mindig ROW-osak, tehát nincs bennük semmilyen korlátozás. USA-ban nagyon kevés olyan (pc) játékszoftver kapható amibe valamilyen nyelvi / területi korlátozás van beépítve.
Ha esetleg a dobozos verziókat preferálod akkor itt kb. 100 Ft-al olcsóbban tudod megvenni. Persze ugyanúgy aktiválni kell Origin-en, a lemezt nem is érdemes betenned a meghajtóban, ha gyors neted van.
-
albert8
veterán
Hátha itt gyorsabban tudtok segiteni:[link]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
cettlee
őstag
üdv.
ha egy orogin accountba van már több játék is, és szeretném mondjuk az egyiket eladni, arra milyen mod van? érdemes minden játékhoz uj accountot csinálni?
énis konzolvilágtol rendeltem fifát, de 8900 helyett 9980 at kért a futár.
-
csaba951
veterán
válasz cettlee #2133 üzenetére
>orogin accountba van már több játék is, és szeretném
>mondjuk az egyiket eladniErre nincs lehetőség. Olyan mint a Steam. Ezek a játékok "örökre" a te fiókodhoz vannak kötve.
>érdemes minden játékhoz uj accountot csinálni?
Egy fiókot könnyebb átlátni. Viszont ha el akarod adni valamelyik játékodat, akkor jobb ha külön van. Egyébként a fiók eladását a EA tiltja, és itt a gamepod-on sem hirdetheted meg az eladást.
Sok fióknak hátránya még, hogy valamelyik létezését elfelejted, vagy kimegy a jelszó a fejedből. A barátaidat is külön fel kell venni a fiókokhoz. Ja, hogy ők is több fiókot csináltak? Akkor annyi példányban kell őket felvenni!
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
BF3 Premiumot (amiben csak a DLC-k vannak) honnan lehet a legolcsóbban beszerezni? Originen 50 Eur, az egy kicsit sok....
Köszi.
-
v!ct0y
veterán
válasz Rabbitf_24 #2142 üzenetére
-
csaba951
veterán
válasz Rabbitf_24 #2142 üzenetére
Battlefield 3 Premium 8500 Ft
4 hónapja keresek olyan helyet ahol olcsóbb. Sajnos nincs, mindenhol csak drágább. Külföldön is. Itt 7000 Ft volt az alja. 6000 Ft-nál vettem volna, de nem, csak feljebb ment az ára!
Ősszel esett volna az ára, de az EA most ügyesen piacra dobta az alapjáték + dlc változatot. És bizony ez az eladási listák tetejére került. Alig drágább (10900 Ft) mint a premium önmagában, nem csodálom, hogy inkább ezt veszik az emberek. Ez viszont nem kedvez az árcsökkentésnek.
Egyébként a linkelt keresésnek ez az első találata! A Google nem hazudik!
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Sürgős segítséget kérek szépen:
Win reinstall után az Origin-ban ott vannak a játékok, de mindegyikre kattintva csak a Letöltés használható. Nincs mód, hogy felismerje valahogy őket, mert lepetézek, ha mindet le kell töltenem! A mappa jól van megadva, ez biztos!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
olly
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagyon fura helyzet állt elő..
Egy pár hónapja ellett lopva az origin accountom (mostmár feltéltelezem, hogy valami keylogger lehetett)
Mivel a facebook accountommal betudok lépni az ea oldalán az ellopot fiókomba.. ez igen ám mind szép és jó.. de nemtudom át írni az addatokat mert kéri a "jelenlegi jelszót" amit ugye nemtudok mert ellett lopva..
hogy miből következtettem le a keyloggert? eaa@ea.ocm címre van át írva..
a Termektamogatas@ea.com nak írtam de még nem igen válaszoltak. Ezen kívül tudnátok esetleg másabb tanácsot adni? (2 játék volt az accounton : fifa 10 (dobozos) Burnout paradise (store-ban vett) így bizonyítani tudom, hogy enyém az account.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Nintendo Switch
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs