- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoca29
tag
Üdv!!
Több helyen is olvastam,hogy astra h 1.6 benzinbe olaj a Mobil 1 a legjobb.
Csak nem tudom,hogy meik lenne a jobb...0w-30 vagy 5w30? -
OPiiPO
veterán
Hali,
J Astra ablakspricni nem megy, se elöl se hátul. Magát a motort sem hallom hétfő óta Mit tudnék kézileg ellenőrizni?
Köszi!
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
BurgBurg
tag
válasz ricsi8800gt #97898 üzenetére
Érdekes téma ez.
Nalam az olaj 10ezer km után aranysárga, olyan mint amikor beontottem olajcserekor. Olajat nem eszi az olajcserek kozott.
70ezer km van az autóban. Benzines.De, volt olyan autóm amiben fekete lett a cserére.
Sztem a motor kopásától függ. -
-
mohabá 007
aktív tag
válasz BurgBurg #97904 üzenetére
Minden motor termel valamilyen szinten kormot, és más apró szennyeződéseket. Az, hogy az olajadban nem látod ezeket, azaz egy csereperiódus alkalmával sem fekete vagy sötétebb nem lesz mint volt, az azt jelenti, hogy rossz az olaj. A rossz olaj nem fogja meg az ilyen jellegű szennyező anyagokat, hanem szépen lerakja itt, ott olajsár formájában a trutyit. A jó olajban ezeknek állandó lebegésben illik maradni, és ettől sötét, fekete az olaj szine.
Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
AMD Power
titán
Ha minden rendben akkor jövő héten még km óra spirál csere, nagy takarítás kivűl-belűl és készűlhetnek az fótok a hirdetéshez!
-
AMD Power
titán
Ma csinált kétszer olyat a kocsi,hogy jöttünk le a Hármashatár hegyről, üresben gurultan és mintha leált volna az autó, fék bekeményedet és rá kellett inditatnom. Ezt 2x megcsinálta, majd utána hazáig semmi. Ez mi a tököm lehetett? Nem voltam valami boldog.
-
-
gban
veterán
válasz AMD Power #97911 üzenetére
Olvasta az autó az előző írásod és megsértődött hogy mennie kell.
Fotózni kell? Mégse veszi meg senki ismerős? Azt hittem nem is kell hirdetned, mindig mondtad hogy vinné mindenki.
Mondjuk tudjuk ez milyen, akkor derül ki hogy mennyire gondolták komolyan amikor tényleg vihető az autó.Postázást nem vállalok.
-
hacki87
senior tag
sziasztok! tudnátok nekem ebben a hibakód\okban segíteni? értem, hogy a villogást kell számolni de én nem tudom követni nekem kicsit gyorsan ugrál. segítségeteket előre is köszönöm. Az alany amúgy egy Corsa D 1.2
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Ismerős elfelejtette az alu létrát a csomitetőn.
Felnyitotta a Zafi csomiajtót, és picit hozzáért.
Mivel lehet ez az alu cuccot letakarítani az üvegről?
Polírpaszta nem hozta le.
Köröm akad benne, de nem lefele. Inkább, mintha kidudorodna az üvegen..APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Robi86
senior tag
Sziasztok!
Corsa C z12xe tünetei: ingadozó alapjárat (majdnem lefullad, utána felugrik 1000környékére), ezenkívül ha menet közben kinyomom a kuplungot, a motor leáll.
A fojtószelepházat levettem, kitakarítottam, ez nem segített. Mi okozhatja még ezeket? -
AMD Power
titán
válasz diablo1984 #97912 üzenetére
De ilyet amúgy 7év alatt egyszer sem csinált. Magától ilyen mitől lehet?
-
gban
veterán
válasz diablo1984 #97920 üzenetére
EGR szerencsére ebben még nincs.
De valóban bármi lehet ha hozzávesszük hogy néha 10 litert eszik.Postázást nem vállalok.
-
AMD Power
titán
válasz diablo1984 #97920 üzenetére
Fura. Azóta mentem vele vagy 30km és semmi. Előtte meg 53e km alatt 1x sem csinált ilyet.
-
Lacko32
tag
Moin!
Zafira B 1.8 benzin mennyire vállalható példány, illetve mi a reális értéke egy Cosmo felszereltségűnek? 2007-2010 közti évjáratban gondolkodom.
A vállalhatóság alatt a szervizigényt, esetleges motor-nyűgöket értem.Köszi!
Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Tetőcsomagtartót szeretnék vásárolni kerékpártartó miatt Opel Meriva B 2012 140LE gépjárműre.
Ami miatt egy kicsit gondolkodok, hogy panorámatetős.
Érdeklődnék, hogy van valakinek tapasztalata panorámatető-tetőcsomagtartó kombinációval? Gondolom nem érne egyik részéhez sem az üvegnek.Köszönöm
-
-
válasz Tikakukac #97929 üzenetére
Gyerekkoromban Faterral a Miskolc - Barcika közti hegyen úgy jártunk, h lefele nem üresben hanem leállított motorral (skoda 120, 3 hengeres varnyú, trabi, ilyenek). Mondjuk azoknak mindegy volt, h járt-e a motor, sehogy se volt szervó Mai szóhasználattal: vitorlázás
[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Tikakukac
titán
-
ArthurShelby
addikt
Nekünk panoráma tetős c-zafira van. A panoráma tető miatt csak fix pontos (nem sínes) tetőcsomagtartót van.
Én anno thule-t vettem, ami 3 részből áll: alsó kocsispecifikus rész, talp, rúd (acél, vagy alu) (hossza)A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Süvi
őstag
válasz ArthurShelby #97932 üzenetére
Köszönöm, meg is néztem van a Merivához is ilyen Thule. A panorámatetőhöz ugye nem ér semmi a tartóból, gondolom nem azon támaszkodik, hanem azon a tartón, amit be kell csavarni a tetőbe? (Legszívesebben már hátra tenném a biciklit ezen a kocsin, de ahhoz még kell vonóhorog+tartó+vizsga, kb.300.000; itt pedig már megvan a csomagtartóra rögzíthető kerékpártartó, így csak a csomagtartó kell 90.000 Ft).
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
Nem ér hozzá semmi, jól ki van találva.
Amit linkeltél az winbar-os (nincs szélzaj, repülőgép szárnyhoz hasonló, alu, viszont drága). Nekünk acél rúd van, és van hangja... (nem a tetőboxnak )A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Tikakukac
titán
Nem a tetőbe érés a gond, hanem amit fel és leszedsz onnan. Saját felhasználásból kiindulva nem a tetőtartó a gyenge pont, a Thule vagy a gyári, ami asszem pont az az Opelnél hanem az ember.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
odorgg
addikt
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Süvi
őstag
válasz ArthurShelby #97938 üzenetére
Köszönöm, át fogom gondolni, megvárom mennyit mond a szerelő a vonóhorogra.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz odorgg #97937 üzenetére
Hm, szeggel
Bevallom, én nagyon röstellem, hogy 2 ilyen ellenállás van már otthon félredobva és még nem mértem be, hogy pontosan mekkora ez a hőbizti ami középen behal, de beszerezhető, 500 forint környéke amúgy, csak az értékét kéne tudni, hogy mikor oldjon le.
Ez így ebben a formában nem mondom, hogy instant tűz, ugye ha nem megy a kocsi, itt se megy semmi, ha meg megy, ott ülsz és ha gond van, akkor elég hamar észreveszed. Csak ugye ez alapból annyira szar helyen van, hogy nem akarnék csavarozni és benyúlni vállig egy éppen égő tűzfalig
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz body007 #97946 üzenetére
Itt meg már azon kéne agyalni mekkorára méretezed azt a vezetőt
Nem jó ez sehogy, ideiglenesen, 1-2 napra rövid utakra még akár jó is lehet. Vagy tényleg csere vagy akkor rá kell szánni az időt és szépen utánamérni, hogy mekkora az a bizti és utána nyugodtan cserélni, azzal semmi gond nincs.
-
Tikakukac
titán
Igen, ez is egy opció ezzel viszont az a gond, hogy kegyetlenül elhűti a vizet és tényleg 20km-t tudsz úgy kocsizni, hogy még mindig a hideg jön. Meg a hang...
De amúgy persze. Halandó ember ilyenkor keressen egy szervizt vagy csak egy jobban tekeredő kezű embert és sipp-supp kicserélhető. A gyári sem annyira drága már, hogy belehaljon valaki, én egyszer vettem 6500-ért. Na az mondjuk fájt. Legutóbb 3.5k volt. De ha meglesz a pontos bizti értéke, akkor tényleg egy pákával csodát lehet művelni és majd szépen rotálgatom én is. Fő a környezetvédelem, ugye.
-
gban
veterán
válasz Tikakukac #97949 üzenetére
Hang vagy láng, nem mindegy
Meg nem csak télen mehet tönkre.
Meg ott a belső keringtetés is.
De a lényeg, hogy ha már KELL, inkább a 4-es kell mint a láng
Hideg van - tol be szelet a menetszél is. Fel kell öltözni rendesen
Szóval csak akkor kell használni, ha igazán kell, pl. ablakot lefújni.
A többi esetben nem kell, csak jól jön. Ha meg kell, akkor kell, mindegy a hang meg a pár fok eltérésPostázást nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Proxmox VE
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest