- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi8800gt
addikt
válasz diablo1984 #90350 üzenetére
Minden egyezik csak kicsit haloványabb
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
ntomka
nagyúr
válasz molnarpeter #90351 üzenetére
Valszeg az is arra lesz jó. Kár, közel is van, és a közeljövőben pont cserélni is fog kelleni. Így viszont nem jó.
(#90350) diablo1984: H Astra emlékeim szerint, pont can busos, de fogyasztóként fogja érzékelni, szerintem nem lesz gondja, nem egy LED.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
_seth_
veterán
válasz Magnum_ #90337 üzenetére
Kabriokrol mindig ugyanaz jut az eszembe: mi van csira, nincs pénzed tetőre? Köszi
Sanki: smaragdzöld hivatalosan.
Fandango: 100% hazai, leinformalt, 4 milka volt kereken ami ezzel a felszereltséggel jó ár.
Szada85: A6?! Mondtam volna ilyet? Változott a terv, egy kicsit Petyyyy is mellem szegődött mint tettestárs amikor megnéztem az autót
Utóbbi 300km, város, pálya, főút vegyesen kereken 6literes fogyasztás volt, eddig minden jó Mar szinte mindennek ismerem a mokodeset, a futómű szuper, a motor is, a vezetés támogató rendszerek pedig teszik a dolgukat. Petyyyy: a lengéscsillapítók keménysége is állítható
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
K Norbi
addikt
válasz ricsi8800gt #90341 üzenetére
Izzó!
-
ricsi8800gt
addikt
Lecseréltem az olajat a kocsimba,8700KM megtétele után igen csak fekete volt a Castrol 5W40 Magnetic,de szó szerint korom fekete,Majd kíváncsi leszek a GM 5W30-ra milyen lesz az is
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
_seth_
veterán
válasz Petyyyyy #90365 üzenetére
Pontosan!
K Norbi: Hideg? Reggel 9-kor indultam ma autóval, 23 fok volt a kocsiban és 65 fokos volt a hűtővíz Az ülések sem voltak melegek. Tegnap a napon álltam, mikor beszálltam meleg volt minden, de nem forró. (Éljen az álló fűtés és álló hűtés, illetve a sötétített hővédő üvegek és hővisszaverő szélvédő.) Az ülésfűtés nagyon gyorsan működik, a hűtés szinten.
Danke mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
repvez
addikt
az insigniáknál vagy ugy általában az autó adatlapját , hol lehetne megtalálni amin a szinkód van? mert a neten amit találtam ott azt irja, hogy a jobb oldali ajtónál kéne lennie egy adatlapnak, de nálam semminincs a bal oldali vezeto felol csak a keréknyomás adatlap van semmi több, a motortérben sem találtam az alvázszámon kivül mást.
Vagy van valahol olyan oldal ahol le lehet kérdezni alváz számról a szinkódot vagy az autó adatait?
-
diablo1984
veterán
Adott egy h astra cd30 mp3-as rádió, ami nincs letanítva. Hogy lehetne a mi h astránba berakni, hogy működjön? Egy cd20-ast váltana....
-
Tikakukac
titán
válasz diablo1984 #90372 üzenetére
Nem letanított CD30 feldarabol, letanított CD30 megvesz és berak
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
repvez
addikt
válasz Magnum_ #90371 üzenetére
akár jó is lehetne, de vagy csak 2010 ig keres vagy nem ad be fekete szint.
A mineral black szint nem találok közte és mint emlitettem semmi adattáblát nem találtam olyan helyen ahol erre számitani lehetne.
Nem tudom, hogy a gyártók oldalain amikor a konfigurátort lehet választgatni miért nem irják a szinek mellé a kódszáomot is, vagy legalább lenne egy adatbázisuk arra, hogy a saját termékeikhez mit használnak.
-
Lajos1966
tag
válasz diablo1984 #90372 üzenetére
FB-os Astrás csoportokban nem vagy valahol tag?Ott vannak tagok,akik megoldják a gondodat Carpass nélkül is.H Astra esetén ki- és beszerelésnél le-fel tanítás szükséges.Mondjuk a CD30 mp3 helyett érdemes legalább egy CD70-et beszerelni,mert ég és föld a különbség!
-
-
_seth_
veterán
válasz K Norbi #90378 üzenetére
Modern, na igen, egy jól felszerelet B vekiből ültem át, így is hatalmas az ugrás.
Ui.:
A hétvégén megtett közel 500 kilométer alatt sikerült sok funkciót kiismerni.
-A start-stop is ideálisnak látta ma a körülményeket és leállította a motort, az a része is működik szépen
-A flexride futómű is meglepően érezhetően dolgozik sport-normál-tour üzemmódok között.
-Budapestre visszaérve és araszolva a dugóban is végül maradt a kereken 6 literes fogyasztás, még lehet rajta javítani.
-Az állófűtés tanulmányozása sem volt hiábavaló, reggel már egész gyorsan sikerült beállítani a távirányítóján keresztül. Azt mondjuk nem lehet mondani rá, hogy észrevétlenül teszi a dolgát, mert a kis kazánja elég hangos és a kipufogó szaga is megvan, de hasznos és működik
-A behajtható vonóhorgot is ki kellett ismerni, hogy milyen módon kell úgy behajtani, hogy utána ne sípoljon folyamatosan, de ez is megvan.
-Tegnap este álló helyzetben nézegettem a lámpákat is, a bi-xenon is jó találmány, és nagyon látszik is, hogy refire állítva hogy mozognak a lencsék. Indexelve vagy kanyarodva kapcsol a fényszóróba külön izzót használó kanyarfény, mivel normál 55W izzója van, így a fényerje is kellően nagy. Majd egy esti autópályázás során az intelligens és automata fényszóró állítást is letesztelem.
-M3-ason a külső sávba beálltam, távolságtartó tempomattal 130-ra, azaz amíg a külsőben voltam felvette az előttem haladó sebességét, majd a belsőben egyből gyorsított, utána vissza a külsőbe és ismét tartotta az előttem haladó sebességét a megadott távolságban, egész pihentető így a vasárnap délutáni autópályázás is.
-A menetdinamika is bőven megfelelő, bár több mint 1,5 tonna szárazon, de a 140 lovas TD mégis könnyedén mozgatja, lehet előzni is bátran, a fordulatszámot szereti 1700 alatt tartani, erre figyelmeztet is mindig, de arra is amikor vissza kell váltani. Sport módban a gázra is sokkal gyorsabban ugrik.
-Az ülések nagyon kényelmesek, minden autóba ilyet kellene tenni, a sofőrnél a magasságon kívül még az ülőlap szöge is állítható, tényleg telejsen személyreszabható.Családi fotózás volt
[ Szerkesztve ]
-
Lajos1966
tag
válasz diablo1984 #90379 üzenetére
Nem tudom milyen ajánlatod van CD30 mp3-ra (átlag.15-25 körül szokott lenni),de ha kicsit vonz a jobb hangzás, akkor mindenképp ajánlom a CD70-et legalább (múltkor láttam vki 30-ért hirdette).Még gyári felállásban is sokkal kellemesebb hangzása van.
-
_seth_
veterán
válasz Magnum_ #90381 üzenetére
Valóban az, az állítható combtámasszal pedig sikerül úgy elhelyezkedni az ülésben, hogy a relax fotelemben nem olyan kényelmes
11 kerület.
-
_seth_
veterán
válasz molnarpeter #90387 üzenetére
Az! A20DTE 2014/06-os, ezek is érintettek még ebben a hibában? Olvastam, hogy valami gond van a tömítésével az olajpumpának, ha jól értem nem is a 2-es a problémás hanem a szívó ágon a 7-es tömítés. Ha tudsz róla bővebb infót írni jöhet Ami még talán gyenge pont az a bal oldali intercooler cső illetve a turbó nyomó oldali olajcsöve. Az olajcső már cserélt, a töltőlevegő hűtő csöve még gyári.
-
_seth_
veterán
válasz ntomka #90382 üzenetére
Ezek szerint ma már ez annyira nem extra, mindenesetre a vectraban nem lehetett állítani, ebben pedig minden állítható ráadásul elektromosan.
-
_seth_
veterán
válasz Petyyyyy #90392 üzenetére
Kettőnk közül nem nekem van vén vectram?
-
Magnum_
nagyúr
cserélt már valaki innen váltógombot (5 gangosat) H Astrán? nem vállalják annak újrabőrözését, így új kellene (ebayes jó), de ha jól láttam YT-on, mókolásos nagyon a csere
I humbly and respectfully decline™
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest