- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz mohabá 007 #74100 üzenetére
Ez van...
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
diegho
nagyúr
A szomszéd városkában megcsinálták pár hónapja a 2. körforgalmat. Elég kicsi, nem jár arra busz, semmi nagyobb jármű, mellékutcában van egy 4 irányú kereszteződésbe kerül. Tegnap ültem az autóban, telefonáltam a lidl parkolóban, amikor egy Meriva B-t láttam bemenni a körforgalomba a szembe sávban kis ívben befordult balra! sőt egy kerékpáros is követte. A Meriva el is jött mellettem, egy 40 év körüli kétbetűs vezette. Eléggé elszomorító a helyzet ilyen téren vidéken sajnos. Amikor az elsőt csinálták egy régi ladát láttam tolatni a körforgalomban, megfordult és forgalommal szemben kiment balra. Ezek láttán nem kell csodálkozni a sok baleseten, sokan azt sem tudják hogyan kell közlekedni.
-
F_Zolee
veterán
válasz mohabá 007 #74046 üzenetére
Sds opel. Párszor ajánlottam. Kérdést megér.
-
B-L-A-C-K
titán
Kis pályás út: ~280km, kocsi agyig pakolva, klíma on, forgalom nem volt, így lehetett haladni 148km/h átlag sebesség, 6,7-es fogyasztás. Azért megérzi a tempót a fogyasztás, de így se vészes.
-
-
F_Zolee
veterán
válasz Luck Dragon #74106 üzenetére
Az én kövület 1.6os benzinesem(ami nem opel már) 130as pályázás után 7l körül eszik. Modernebb benzines még többet?
-
Petyyyyy
addikt
válasz Luck Dragon #74106 üzenetére
Engedd ki a kéziféket.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
válasz F_Zolee #74107 üzenetére
De hogy is, de legyen akármilyen is, az Érdi emelkedő ezt hozta ki belőle.
Petyyyyy
Miért azt ki kell engedni? :pMár csak egy kisebb szakasz van BP-ről a régi 6-on egészen le Dunaújvárosig.
Bodrik
Csak nyugalom, itt a jó idő most az is előveszi az autót aki tavaly nyáron vezetett utoljára. És az 50-es sebesség város + főúton egyaránt alkalmazzák.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
-
F_Zolee
veterán
válasz Luck Dragon #74110 üzenetére
De gondolom nem végig az érdi emelkedőt koptatod. Na most a legutóbbi etap már 140-el ment és már 7,4-et fogyasztott.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok,
Tipp kellene... Astra F Sedan...
Olyat csinál, hogy a csomagtartónál a zár benyomás utána úgy is marad.
Mit lehet vele tenni?
-
WP14
őstag
válasz szabonagyur #74121 üzenetére
Fújd be WD 40-nel alaposan!
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
Szada85
aktív tag
-
_seth_
veterán
X20XEV alapjárati motor márkára senkinek sincs ötlete?
A szerelőm bontottat ajánlana, de az sem bírta csak egy évig... ami lenne: mgm parts, hans pries, jp group és automega (utóbbiból már raktam egyszer újat az autóba, de totál halott volt az enyémben).
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Astra H, Z16XER vezérműszíj és vízpumpa csere csomagot keresek. Egy hozzáértő rápillantana erre, hogy minden benne van e, ami szükséges?
Köszönöm!
-
AMD Power
titán
Ilyet használt már valaki?
-
-
-
-
-
-
Szada85
aktív tag
Szóval, ahogy már korábban reklámoztuk itt nagy erökkel, holnap 18:00-kor kiscsoportos foglalkozásra jelenek meg magyarba , Petyyyyy szintén tiszteletét teszi, ergo mi akkor is ott leszünk, ha senki más nem jön. Viszont, ha bárki szívesen csatlakozna, örömmel várjuk.
Az A terv helyszíne ( jó idö esetére ):
[link]A B Terv pedig ( ha esösebb lenne az idö ), az Aréna Plaza mélygarázsa.
Egyelöre az A terv él.
Ámen.
-
AMD Power
titán
De nagy lelkű ez az Opel!
A pápa is villanyautóra váltott
A legújabb pápamobil egy Opel Ampera-e -
littlejohnny
aktív tag
Kis ötletelést kérnék a topictársaktól. J Astra, 14XER motor. 1 hónap különbséggel kellett vízkimenet csatlakozó elemet, csövet illetve most utoljára vízpumpát cseréltetnem szivárgás miatt. Hűtőfolyadék szint ellenőrizve, rátöltve, rendszer (reményeim szerint) légtelenítve. Azóta autóztam 300 km-t, s kíváncsiságból újra ránéztem a folyadékszintre hideg állapotban. Erre látom, hogy a jelzés alatt vagyunk kb. 8-10 mm-rel. Látható szivárgás nyomát nem látom. Autó alatt folt nincs...
Merrefele induljak még keresgélés ügyben? Egyáltalán probléma ez? Vagy így normális? -
Ma is láttam a mumusomat a Biturbos Insigniát.
-
fcbarca
őstag
üdv.
valaki nem tud opel astra g(manuális klímás)középkonzol keretet,ami nincs összekarcolva?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest