Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz Luck Dragon #72738 üzenetére

    Luck Dragon: De csak azért fél mert a meglévő cuccok közül sincs rajta minden, és még egy másik fél autónyi a következő 2 hétben érkezik hozzá :)

    LaciCRM: A kovácsautó, bárdi, cromax is így gondolja sajnos, mármint a kedvenc emberük vagyok :D Valamint több vectra b-t bontó szintén :)

    Petyyyyy: Lesz majd fotó, de csak a futómű részről elsőnek, a motorhoz én nem nyúlok :)
    A képen nincs rajta a zender hűtőrács és egy bontott, de szinte új bőrkormány. Továbbá érkezik majd B2 vectra hátsó lökös, csomagtérajtó, hátsó lámpa, díszléc, küszöb, tükrök (fűthető, elektromos a mostani is, de a B2-esen nagyobb van). Hogy az elején se csak egy hűtőrács újuljon így megkapja a zender lökhárítót is mellé, mire mindent felteszek mehet is a kasznishoz a hátsó íveket, ajtók sarkait javítani és színrefújni az új elemeket. Valamikor pedig még bekerül egy komplett bőr bézs belső is az utolsó csavarral együtt.

    Így már meglesz az egész autó :) Ami egyébként jó dolog, hogy az alkatrészeknek van piacuk, úgy saccolom, hogy a festés, kasznis meló árát visszahozza a kibontott alkatrészekből befolyó pénz.
    Alkatrészeket egyébként nagyon jó áron sikerült beszerezni, így is elég sok lett a vége. Alkatrész márkákból próbáltam egész jókat választani. A karosszéria elemek, bőr belső és hasonlók pedig szintén nagyon kedvezményesen lesznek meg, egyedül a zender cuccok amik húzósak, ritka és van rá kereslet is.

    Lehetne mondani, hogy őrültség, de... néhány szilenttől eltekintve kompletten új lesz a futómű, motor felújítva, karosszéria kilakatolva. Fékek GM-ek és alig koptak, katalizátor, középső dob 2 éves alatta, új téligumit vettem rá decemberben ami alufelnin van és külön alufelnin a nyári. Felszereltsége nekem megfelel, tempomat, 4 el ablak, klíma, abs, asr, elektromos fűthető tükrök, amikor megvettem az autót 2008-ban bekerült egy komolyabb hifi is. Az új ülésekben fűtés is lesz, lehet még az oldallégzsákokat is beüzemelem, bár az azért problémás dolog... ugyanakkor kábellel, vezérlővel elvben nem szabadna, hogy baja legyen, hiszen minden átkerül a donorból. Még a kormányoszlopot is átteszem így lesz kormány magasságállítás is. Az egyetlen extra ami nem lesz még benne az a xenon fényszórók. A formája a mai napig No1 nálam, a 2 liter 16 szelep is megfelel teljesítményben és fogyasztásban is. Biztosítás, teljesítményadó nem sok rá. Ahhoz, hogy megérje lecserélnem valami igazán modern autót kellene vennem, de mit... sok megy el rá, de ha nem újítom fel és füstölő, hűtővizet a hengerfejtömítésnél eresztő rozsdás karosszériával el akarom adni akkor abból nem veszek jobb autót, sőt semmilyet sem...

    [ Szerkesztve ]

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák