- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
concret_hp
addikt
valami ilyen noteolós progit tudtok ajánlani (win alá) ami tényleg jó egyszerűen használható és esetleg ingyenes is (corporate környzeteben is)?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
addikt
válasz concret_hp #59753 üzenetére
Wordpad ?
-
Integra
titán
-
nagyúr
azért az a jó az új állásban, hogy mindig megdöbbenek, amikor megjön a fizetés
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-Mike-
addikt
Munkahelyre egy kis játék, hogy jobban teljen az idő
http://gameaboutsquares.com/ -
bobsys
veterán
válasz Viszlát #59764 üzenetére
Nem teljesen emlekszem es mivel rengeteget megyek vele igy kb 96 000 merfoldel Ha igy folytatom akkor tiz ev mulva majd feltoltom mikor eleri a 125Kt
concret_hp: hogymi? nem latszik amit irsz
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
tildy
nagyúr
Tudja itt valaki, hogyha az USA-ban berlek autot, azzal atmehetek-e Kanadaba?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
Egyik asztal 300 fontra 40et adott, a masik 200ra 3at. Van szoras szepen, bar a szerviz mindenkinek ugyanugy jar. SzerintetekelIk tarsasag volt a lovely es melyik a patkany?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bobsys
veterán
Altalaban igen, de jobb ha berles elott felhivod oket, megkerdezed es kozlod veluk, hogy turista vagy nem PR/Citizen ugyanis cege valogatja a felteteleket es ha lehet akkor is tuti kell a kinyomtatott rental agreement
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
nike_
addikt
válasz Tothgera30 #59773 üzenetére
Amit te csinálsz, nem is lehet bírni ép ésszel szerintem... főleg annyi fizetésért, amennyit az EÜ dolgozók kapnak...
-
tildy
nagyúr
válasz bobsys #59771 üzenetére
Ha pubban vagy, akkor nem annyira jellemzo, soka kartyas fizetes.
Vendegloben /etteremben 10% szokott lenni. ."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz bobsys #59770 üzenetére
Hm, akkor lehet lerakjuk a hatar elott, atmegyunk Torontoba , vissza meg felveszuk/felveszunk masikat.
Basszus, 1 honap ... .mindjart indulunk, o jaj...
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
válasz bobsys #59771 üzenetére
Nincs eloiras vagy torveny, a szokas ugy adja hogy 10% de sokan semmit, vagy par fontot hagynak, a 10nek mar igencsak orulni kell, ami esetleg folotte van, az ajandek. Van par helyen bizonyos cover folott (6, 8, 10) service charge ami altalaban vagy szetoszlik a szemelyzet kozott vagy megkapja a felszolgalo ado utan, nalunk ezen a helyen nincs ilyen, de a kartyas jattot megkapjuk, szinten VAT terheli.
Londonban persze mas, ott a jo helyeken megy a 12,5% siman alapbol, talan meg ra is jattolnak. Pub mas teszta.
Fentebb a krikszkrasz meg "melyik" akart lenni
[ Szerkesztve ]
-
-
NoLF
veterán
válasz concret_hp #59782 üzenetére
-
-
nagyúr
válasz concret_hp #59784 üzenetére
és mi van, ha nem is suttyók?
csak nem hisznek a boravalóban, csakúgy, mint Mr. Pink .
[link]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
válasz concret_hp #59784 üzenetére
Kovetkeztetokeszseged bamulatba ejto
Igen, a papirforma szerint a jo fejek tejeltek, az agyhalottak pedig meg fel is hivtak a figyelmem, hogy hagytak jattot, tartsam meg. Volt par mas hasonlo asztal tegnap, mint minden nap. 15-20 pennyk csak ugy ropkodtek. Kivancsi lennek, hogy oszerintuk ezzel a penzzel mire megyek
Tavaly volt is cikk a helyi ujsagokban, hogy az emberek tobb, mint 80%anak fogalma sincs arrol, hogy szinte az osszes vendeglatos minimalbert kap a megfeszitett munkajaert.
Kukac: mar vartam Mr Pinket, egesz pontosan rad vartam, mikor ebredsz fol es linkeled be
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
ezt pedig Integrának soxeretettel
-
Lortech
addikt
Kicsit más szemszögből nézve akkor az nem annyira fair, hogy a vendégek egy része (a borravalót adó) egészíti ki a fizetéseteket a munkaadó helyett, a suttyóknak meg így olcsóbb a "kaja".
Átlaghoz képest én rengeteg borravalót adok minden téren, még sok olyan helyen is, ahol kiszolgálás vagy extra teljesítmény nincs, de miért kéne az embereknek fogalma legyen arról, hogy a pincér minimálbért keres vagy egyáltalán miért érdekelné ez ? A munkaadón és munkavállalón kívül senkinek semmi köze hozzá.
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
ToBeY
nagyúr
ESWL kezelés done.
-
válasz Lortech #59789 üzenetére
És nekem mint vendég honnan kéne tudnom, hogy az én borravalómra pályázva akarják a pincér fizuját kiegészíteni?
Szerencsére nálunk teljesen korrekt a rendszer ilyen szempontból, sehol se várják el, mindenütt kártyával fizetek, téma letudva.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Lortech
addikt
válasz kraftxld #59792 üzenetére
És nekem mint vendég honnan kéne tudnom, hogy az én borravalómra pályázva akarják a pincér fizuját kiegészíteni?
Sehonnan, pont ez az, hogy nem így kéne működnie, hogy a vendéglátósok fizetését a várható borravalóhoz igazítva lövi be a munkaadó.[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Integra
titán
válasz fokukac #59788 üzenetére
így-így
pont lesz egy igen jónak ígérkező randim csak megkell érkezzen londonból, ami ok, a kérdés, hogy én éppen magyarországon leszek e, vagy addigra már pont nem :-/
de hasonlóan tehetséges a hölgy, csak vörösesbarna...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
válasz fokukac #59638 üzenetére
jajj, megtaláltam, sun goes down fesztivál volt a nevezett helyszínen.
megtaláltam az eseméyn fészbúk-oldalát, ahol a résztvevők azon panaszkodtak, hogy milyen felháborító, hogy nem volt elég a hangerő.Hát bazzeg, erre tényleg nehéz mit mondani. Én, aki 3 kilométerre lakom - és gondolom, még sokan mások is, elvégre azért van itt körben egy-két lakótelep - rendkívüli módon élveztük.
Ma pedig, mit ad Isten, mi van?
Napisten-köszöntő tuc-tuc fesztivál a Palatinusz-strandon, azt hallgatjuk már vagy 2 órája.[link]mondjuk az adatlap szerint csak este 10-ig lesz. Hát nem tudom, a korábbi években nem hagyták abba reggel 6-7 előtt...
Asdszem el kéne menekülni valahova, csak nem tudom, hogy hova.
IGazából dolgoznom kéne a hétvégén, nem strandolni...[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz Tothgera30 #59796 üzenetére
Nem volt nagy szám az egész kezelés,sokkal rosszabbra számítottam.
Sajnos csak meglazult a kő szerkezete és nem tört szét.Így lehet mennem kell másodszorra vagy akár harmadszorra is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest