Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    http://index.hu/belfold/budapest/2013/07/03/zarva_marad_id._antall_jozsef_rakpart/

    Már magának a lezárásnak is örülök, mert mióta a Belvárosban dolgozom, az gyakorlatilag megközelíhetetlen, tekintve, hogy se alsó, se felső rakpart nincs, a komplett forgalmat beterelik a kis belső utcákba, amit a Rogán összevissza egyirányúsított, hogy nehogy keresztül lehessen hajtani a kerületen. Ebből következőleg egész nap áll a dugó.
    (Ez csak azért frusztrál, mert amúgy kb. 5 perc alatt beérnék, a kertek alatt, dugó nélkül, kocsival)

    Nade! Hogy mindezt miért?
    idézem a cikket:
    "Utána viszont sokkal jobb lesz, kiszélesedik az út, a mélygarázsból egyenesen a rakpartra lehet hajtani, ahol majd egy jelzőlámpás csomópont szabályozza a forgalmat."

    Bazzeg! A rakpart volt az egyetlen út, ahol végig lehetett hajtani Pesten, szinte lámpa nélkül. Erre most építenek nekik lámpát, hogy a kedves képviselők egyből a rakpartra hajthassanak ki a mélygarázsukból. Nehogy már külön kerülniük kelljen a lehajtó felé...
    Hát ez agyrém, ezek mindent elbasznak, amit csak érnek.
    mindent, nincs kivétel.

    Ui. a Szabadság téri mélygarázsnak két kihajtója van. De a déli kihajtó felől nem lehet a Bajcsy felé menni, mert Rogán szembe egyirányúsította az Arany János utcát is. Egyszerűen annyira zseniális ez az egész, hogy az valami bámulatos.

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák