- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz kételkedem #42797 üzenetére
Nem. Pilótabárányunkra.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #42804 üzenetére
Höhhnye - ezt biza nem ismertem
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Verus
senior tag
válasz Racecam #42796 üzenetére
Olyan nehéz?
Thrawn: Persze, inkább mert meg vagy fenyegetve
Macika: Én mindig ott leszek Veled, minden nap újjá születek
Na közbe meghallgatom a hétfői Showder Klubot
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bubu79 #42805 üzenetére
Tudtommal soha nem jelent meg lemezük, anno kazettán hallottam, nagyjából tán '82 környékén, ha jól emlékszem, először. Fiatalként nagyon bejött a szöveg és a zene is, most, hogy már közelítem az életkort / / csak nosztalgia....
Verus: kié ez az oldal? A manó nekem is megvan, kapolcson fotóztam tavaly....[link]
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Kapd el, Hozzád repül
Hosszú az út, míg a szívem a szívedhez ér...
Philoxenia: A Sing Singgel voltam így - sokáig csak agyonmásolt, rossz minőségű kazettákon hallgathattuk, mert nem volt lemezük, vagy kazettájuk, de nagyon bejött akkorian, amit műveltek a srácok
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
ngabor2
nagyúr
jajj, de szeretem az ilyet... fél1-kor el akartam menni, erre jön a kisfőnök, hogy 1-re menjek már egy megbeszélésre kolléganőm helyett
t-lapó: te mindenkit magadhoz rendelsz, de ha máshol van ereszdelahajam-parti, akkor sosenem jössz. pedig már hívtalak párszor debrecenbe is.
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
na az indinahagyomanyoknak meg mlett a hatasa:- )))
ennek oromere fekete iszuk:- )))udv
neduddki
p.s. az e dc nem rossz 93-7:- )))
mod: Te Bubu: a Szemben a csillagok nem abszolut jo omen :- ))) /empirikusan bizonyitva:- )/
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Tim82
félisten
Jellemző, hogy amikor tényleg szükségem volna egy oltári bebaszásra, csak 2 db pezsgő van itthon. Picsába.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
rarri
senior tag
-
Bubu79
addikt
Aktív témák
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- SMEG kézi mixer fekete színben // Teljesen új // Ár alatt
- Eladó új állapotú iPhone 11 Pro, 256 GB, komplett doboz, 97% akksi + Pitaka tok
- Lenovo Y520, 8Gb ram, 1TB HDD, gyári töltő
- SMEG asztali turmixgép // Teljesen új // Ár alatt
- Crucial DDR4-2400mhz Laptop memoria ,szép állapotban 1 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs