- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Szépen vagyunk - azt a falatnyi kis piros rucit a sapival nekem tartogatod?
Bár isteni dolog a süti és a tej is...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Verus
senior tag
Persze azt karácsonyra tartogatom
De lesz Neked is tej meg süti csak lehet más formábanMitulásbátim: Meg, mert berángattalak
Na mint régen Bár még ahhoz hiányzik pár ember...
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #9357 üzenetére
Ha Téged egy csupor mézzel boldoggá lehet tenni, ígérem szerzek Neked egyet
#9359: Ugyan, nincs mitől félj, nem falom fel Előled
Neked is szépet Pisztillus!
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tildy
nagyúr
Ha már méz: megyek is mézet venni. Csak itt mocsok drága
Bolond: nem jó ha túl hosszú, mert az fájdalmas!
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Racecam
nagyúr
válasz Pisztillus #9360 üzenetére
Mi van? Feromon felhők a levegőben?
u.i.: Bolond: Az utolsó mondatoddal 100 %-ig egyetértek.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
NoLF
veterán
az almapálinka rossz
ne szedjetek almapálinkát
értem?The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
addikt
Ej mi folyik itt, kaja, pia, nő, hol van a gyülekező, mert szólok a szomszédba a fiúknak lesz 1 fuvar
-
Tim82
félisten
'napot. Lehetne szebb idő is, de legalább többé-kevésbé kialudtam magam. Királyság.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
Fincsi látom elől a négymotoroshoz már oda is készítették a létrát - remélem van buliszerviz a fedélzeten, kiruccanhatnánk vele ide a szomszédba
-
bnss
veterán
Szebb napot mindenkinek, inkább a hó essen... Bár akkor hamar megáll a közlekedés Pécsett, mert nem készültek fel az illetékesek, hogy decemberben havazás várható.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Tim82
félisten
Ezzel a BKV sem szokott számolni, pedig ez azért 10-15 év múlva válik tényleges realitássá a globális felmelegedés függvényében.
neduddki: szia, ma este meglesz!
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #9371 üzenetére
aznap még épp elmegy
másnap se nem megy, se nem jönThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Pisztillus
senior tag
Szépet neked is!
Nem csak a feromon felhők vannak benne a levegőben ( ), hanem bizony a jövő héten hóra is van esély. Az meg nem lep meg, hogy minden illetékes felkészült a havazásra: épp csak arra nem készülnek fel, hogy itt fog havazni...
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
hejesírásó
senior tag
-
Pisztillus
senior tag
válasz hejesírásó #9374 üzenetére
Ezt olvastam én is. Darwin-díj esélyes...
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
venember83
nagyúr
válasz Pisztillus #9376 üzenetére
Legalább csak saját magában okozott kárt. És legalább meghalt. Állkapocs nélkül nem az igazi az élet.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Pisztillus #9373 üzenetére
meglássuk.
ha lesz, asszem keresek egy parkolót ahol lehet tesztelni milyen a háccsókerékhajtány...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
bnss
veterán
Nem értem, hogy miért nehéz kalkulálni ezzel, amikor a hideg idő egy héttel már minden médiából az folyik, hogy milyen rossz lesz nekünk, mert december közepén hideg lesz és akár pár centiméter hó(!) is eshet...
Szia Pisztillus! Feromon felhők? (Sikerült a lényeget megragadni.)
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
válasz venember83 #9377 üzenetére
egy osztrák környezetmérnök barátosnénim majdnem hasonlót lámázott.
laborban fogta azt szájjal szívós pipettával vételezett vmi durvás savból--túlszívta.
-
Bubu79
addikt
Nem értem miért kell ezen úgy fennakadni - nálunk rendszeresen megjelenik úgy szeptember táján egy hirdetés a helyi napilapban, hogy bizony, az útkaparó szervezet felkészült a télre, bőségesen áll rendelkezésre jégmentesítő anyag, technikai segédlet és humán erőforrás - mégis mire megérkezik az első hó, kiderül, hogy ja, vazze - azt nem mondták, hogy ha esik a hó, akkor nekik dolgozni is kéne
-
nike_
addikt
Na már nem tudok másfajta köszönést kitalálni, úgyhogy Sziasztok!
-
Bubu79
addikt
Az igazi poén, hogy háromcentis hónál már késnek a buszok és szükségállapotot hirdetnek a helyi rádiók, mondván senki ne induljon útnak, mert hujujuj
Pedig milyen jó is tud lenni némi hó egy elhagyatott parkolóban, kikapcsolt ASR-rel...
-
addikt
válasz hejesírásó #9386 üzenetére
10-es skálán 5,5 - 6 -os
-
nike_
addikt
válasz bolondember #9387 üzenetére
Hááá
De legalább ívol intent - szuiszádot hallgatok hee
-
bnss
veterán
Pár éve volt szerencsém látni egy "technikás" autóst, aki azt hitte, hogy mesteri szinten van csúszkálásból. Elkezdett csúszkálni a villanyoszlopok között - nagyjából 30 méteres oszlopköz -, sikerült az autó farával telibe verni egy oszlopot elég becsületesen.
(A jelenleg szunnyadó gépszörny projekt remélhetőleg a jövő évben életre kel, és egy év múlva indulhat a hójárás. )
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
Én ültem olyan sofőr mellett, aki azt hitte, hogy ura a helyzetnek, aztán kishíján felkenődtünk az áruház falára Pedig egy áruházi parkoló is elég nagy elvileg
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz kételkedem #9394 üzenetére
na de milyen áruház, ugyebár?
CBA?
Tacskó?
Soppingszitizüd?
-
venember83
nagyúr
Most mondtam le a téli síutamat. Tessék most engem felvidítani.
Bon3ss: Megélem én, hogy elkészülj azzal a gépszörnnyel?
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #9396 üzenetére
örülj neki, kisebb az esélye, h sízés közben rádesik egy döglött jeti.
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #9394 üzenetére
Volt benne egy kis izgalom. (Ez nagyon komoly volt, sokkal nagyobb bajra számítottunk, mint ami lett belőle. Belső felvételből még durvább, mint azt kívülről látni lehetett.)
venember: adok számlaszámot, oda lehet utalni ösztönző összeget. Komolyra fordítva a szót, remélhetőleg egy év múlva már a komoly beruházások egy része már meglesz.
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #9395 üzenetére
LIDL
A boltvezető helyettessel csapattunk.venember: vidít, vidít!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Csabee.
nagyúr
Már csak 1 hét és jön az Avatar !
Üdv: Csabee.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest