Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz Pisztillus #45750 üzenetére
Ha lehet, maradnék az én verziómnál.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
venember83
nagyúr
A futárnak, taxisnak, sofőrnek adott városon belül a fejében kell legyen a GPS.
-
Tim82
félisten
Ja, ja, 1400*1050, mint a T43p-m - de a T43p 14" és sima TN, a T42 15" és IPS.
A P7120 több, mint egy hónapja szervizben dekkol.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #45724 üzenetére
Természetesen igen.... de tojtak rá...
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Pisztillus
senior tag
válasz venember83 #45752 üzenetére
Szerencsére az esetek 99 százalékában ez így is van. Itt most valami baleset hátráltatta a haladásban - állítása szerint. De a pizza tényleg finom volt - ez kárpótolt a várakozásért.
Bon: Néztem volna egy nagyot én is, az már biztos. (Aztán felhívom a céget, hogy a futár itt veheti át a ketyerét.)
Tim: Használd egészséggel! Remélem, a P7120 hamar meggyógyul, mert aranyos kis darab...
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Tim82
félisten
válasz Pisztillus #45755 üzenetére
Igazából most ott tartok, hogy lecsökkentem a létszámot - a T42 és az X41 tablet marad, minden mást kiárusítok. (A P7120-szal is több már a nyűg, mint amennyit érzékeny lelkem elvisel. )
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Pisztillus #45758 üzenetére
Itt utolsó generációs G4 12" PowerBook, Toshiba Portege M300 és IBM Thinkpad T43p eladó.
-
bnss
veterán
válasz Pisztillus #45755 üzenetére
Szerintem hamar feltűnne a gazdájának, hogy nincs GPS, és már kanyarodna vissza.
Én pedig sok év után átmenetileg visszaültem desktop PC elé, kényszerből, mert a notebookomat kölcsönadtam. Nézegettem Thinkpad-et, de a realitás talaján maradva most nem fér bele még egy részlet.
-
-
bnss
veterán
válasz Psychonaut #45767 üzenetére
Nem mondom, hogy nem gondolkoztam el használ gépen, de az új felé billen a mérleg nyelve több okból is. Ott a garancia, frissebb platform, relatíve azonos teljesítmény kisebb energiaigény mellett, stb.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Psychonaut #45767 üzenetére
Garancia?
-
bnss
veterán
válasz Psychonaut #45769 üzenetére
Igazad van, ott a pont. Ez ellen igazából nincs ellenérvem. Hacsak nem kardoskodom a garancia mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz venember83 #45770 üzenetére
Mostanában Service Tages, de ha számla megvan, végképp semmi gond nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
MiNiM
tag
sziasztok!
valaki nincs kicsit otthon az OTP-s témákban? nem tudok belépni a netbankomba.Anyámmal élek, babettával járok, és ne legyek kemény?
-
PH-User
addikt
Halihó!
Nem tudom, ezt láttátok-e már?
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
hoffman_
nagyúr
Tegnap hallottam, hogy elvileg a Mein Kampf birtoklása tiltott, börtön jár érte. Nem nagyon tudtam utánanézni, de szerintem ez hülyeség. Tényleg így lenne? Mert az, hogy nincs a sarki könyvesboltban az rendben, de ez is igaz lenne?
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
tiv83us
veterán
Egy volt munkatarsam most lotte ezt a kepet Anchorage, Alaska-ban a belvaros kozepen. Floridaban a kacsak, alligatorok kelnek at az uton, Carolinaban a medvek, Alaskaban a javorszarvasok ezekszerint
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Tim82
félisten
válasz tiv83us #45777 üzenetére
Műveletlen vagy - nem láttad a Miért éppen Alaszkát?
-
negyedes
addikt
Jo reggelt!
Azert szeretek hazajarni, mert itt legalabb normalis a net .
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
lujó55
addikt
(#45716) Pisztillus
(#45725) venember83
Nem jöttem rá, mi a baja a vasnak. Kipakoltam az egészet és beraktam egy másik házba. Ott tökéletesen működik. Feltételezem, hogy a táp lesz a ludas, amíg fel nem rakom az oldallapot valami kontakt gond van... -
hoffman_
nagyúr
válasz Tothgera30 #45776 üzenetére
Jól van akkor, én is így gondoltam. Naiv fejjel szerintem már túl vagyunk a könyvégetéses korszakunkon...
Tim: Az etgy mókás kis sorozat volt
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
PH-User
addikt
Hali!
Fellöktem már egy régi mixemet XT-ra, értékeljétek légyszi! [link]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Mawyx
őstag
Tudja vki milyen idő van kint (Bp)? Megkerülni a háztömböt már nincs időm, sétálni megyek és öltöznöm kell most rögtön, ablakot kinyitva meg nem tudom felmérni milyen az idő, hátsó szűk kis udvarra nézek és ez bazinagy fa tök sötétet csinálva teljesen leárnyékol.
Ha túlöltözök, séta közben a kabátot kell fognom, pedig mást jobb lenne
met.hu- t ismerem, konkrét tanács kellene, hogy az őszi kabi alá kell-e hosszú fölső vagy elég egy rövidujjú póló?
Istenem, hatalmas problémákszerk: a szülinaposoknak boldogat
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
pulcsi volt meg kabát és még egy réteg vékony kabát, mert addig variáltam, hogy úgy döntöttem, hogy hideg van azt hittem elkések, siettem, kimelegedtem, bántam a sok ruhát, de vittem hátizsákot és beleraktam útközben. Bőven odaértem, hévre várva egy pillanat alatt elkezdtem fázni és visszaöltöztem a legkülső réteg kabát kivételével. Sikerült fogni is, amit szerettem volna, de még mást is, ehh
Mindjárt főzök vacsit, beugrok vele a melóhelyére a desszert meg én vagyokEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
BlacKSouL
addikt
válasz venember83 #45793 üzenetére
0, semmi, l.f.sz
Egyedül meg nem megyek
Drogon és alkoholon kívül mi képes arra, hogy elynomja, esetleg kiölje az emberből azt az érzést, hogy ha nagyon szeretne valamit, ami nem fizikai képtelenség, nem lehetetlenség, és még csak nagyon nagy erőfeszítés sem kell hozzá, és nem jön össze akkor szomorú/mérges/dühös/csalódott/letört/... legyen??
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest