- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
A már úgyis mindegyre:
"Fi-fi-fi-figyelem, f-figyelem !Gy-gyo-gyo-gyorvo-vo-vonat i-i-indul a..m-m-mostmár úgyis m-m-mindegy."
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
ngabor2
nagyúr
jóvanna, én is alapértelmezés szerint sörös vagyok oké, vannak sörök is, aminek a nevében benne van... de ez a "tippeltem, nem jött be" kategóriába tartozik.
asszem még egy adag tolcsvai muskotályossal kiszorítom a levegőt a poharamból, hogy aztán ott jöjjön ki, ahol bement
-
1010
őstag
arckep nincs
fel ez vicc pfffff
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #2756 üzenetére
bor után? holnap ráadásul meló.
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #2759 üzenetére
egyensúly-zavarokat okozhat ráadásul amennyire tudom, közúton jelenleg nem lehet szabályosan eljutni bicajjal debrecenből miskolcra. 2 számjegyű főútra kerékpárral nem lehet felhajtani, kisebb utak meg nem igazán kötik (végig) össze e két települést. és különben is: ma délután lábra edzettem (becsaptak ráadásul +10 kilóval), el van fáradva
-
Chaser
legenda
válasz RexpecT #2739 üzenetére
Mértem már párat, 50-60W, esetenként ha nagyon öreg jószágról van szó lehet több is, főleg a standby érték, az 5-8W, de 10+ éves tévénél volt 17 is.
[szerk: B] venember83[/B]: Én még ennek csak az ellenkezőjét tapasztaltam
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Ramius
őstag
Hoppá, még nem is írtam a harmadik onba.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
ngabor2
nagyúr
vén: ha nem kattintasz rá, nem fogod megtudni. de lehet, hogy nem is baj. én rákattintottam... aztán bezártam.
a másikhoz: aki nem tud kifogásokat gyártani, az meg isérdemli, hogy folyton melózzon
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Dylen
senior tag
válasz venember83 #2751 üzenetére
éljen a száraz vörös!
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
lorcsi
veterán
race hova lett?
készül a karácsonyra?
pakolja a puttonyt ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
BlacKSouL
addikt
hajjaj, ne is kérdezd.. június végére lementem 83-ra, és látszott is. Aztán abbahagytam, mert tudtam hogy a nyáron elengedem magam, a nyár az az élvezeteké minden téren. Ez meg is látszott, szeptember óta visszakapkodtam magam 88-ra. Nadrágszíjak 1-1 lukkal kioldva, meg a többi következmény. Sajna tudom hogy télen meg képtelen vagyok lefelé menni. Tavasszal kezdhetem majdnem elölről. De most már nem 93-ról kezdem remélhetőleg. Az izom egy része is megmaradt, csak rakódott rá ami nem kéne. És mostanában annyira borzalmas fáradt vagyok esténként, örülök ha az ujjaimat mozgatni tudom. Rávenni magam egy fél évvel ezelőttihez hasonló napi két óra izzasztásra...képtelenség. Pedig azt is én csináltam, meg ez is én vagyok.
No persze egyfajta testedzést vállalnék bármikor, fáradtság ide vagy oda, de ahhoz nem ártana egy nőnemű egyén segítsége is, az meg most nem nagyon akadAláírás (nem kötelező megadni)
-
Sipi16
őstag
válasz BlacKSouL #2762 üzenetére
A probléma ott kezdődik amikor egy ember ilyet kocsiban is hallgat...
Vodi: Ne kezdj el röfögni az a lényeg.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
VoDaFoNe
aktív tag
orr folyás
köhögés
szédülés
torokfájás
hang eltűnés (új)
izomfájdalom (új)nemkellemes
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz Pisztillus #2791 üzenetére
hőemelkedés néha...
ACC nem használ, orrsprayvel vagyok el pár óráig, meg mebucain...átmeneti kezelés..
(túl sok house-t nézek)Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Csabee.
nagyúr
Benkőbe ez a fiatal csaj nekem nagyon tetszik! De hogy tetszhet neki a bunkóbenkő? ízlésficama van
Üdv: Csabee.
-
Pisztillus
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
ez egy ócska kocsma, egy mocskos lokál
zongoránál hamis a vokál
a chivas csempész, a cigi ukrán
szia kis pimasz, na gyere bukj rám!ezzel kívánok jó éjszakát.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz Pisztillus #2794 üzenetére
nem. nem is fogom.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
tibi666
senior tag
válasz VoDaFoNe #2790 üzenetére
nekem torokfájással kezdődött csütörtökön. estére hőemelkedésem lett.
másnap már jobban voltam, szombatig taknyoltam de veszettül. tegnap, és ma köhögés volt porondon, lassan meggyógyulok.jobbulást!
a hőemelkedés miatt nem adta be a doki a h1n1 oltást, csak valami más gyógyszert kaptam.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest