Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz Black-core #18899 üzenetére
őt is edzik, s bajnokot nevelnek belőle
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Black-core
aktív tag
válasz venember83 #18900 üzenetére
Sztem,hogy ha még csak 14 éves akkor bizti fog nőni.Nah de mindegy lehet hogy ö ezt jól éli meg,nem csúfolják meg semmi
-
nagyúr
válasz Black-core #18902 üzenetére
én egy centit nem nőttem 14 éves korom óta.
már akkor is ilyen daliás legény voltam
--------------------------
mára szabit vettem ki, hogy itthon maradok diplomamunkát írni...
szerintetek hány betűt haladtam eddig?
természetesen fúrnak megint...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tibi666
senior tag
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #18905 üzenetére
Ne báncsátok má aztat a dáliás gyereköt!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #18907 üzenetére
*gyerököt
-
tibi666
senior tag
no, dupla koffeintabletta+erős kávé elfogyasztva, remélhetőleg kibírom estig, akkor meg már úgysincs baj, mert nem tudok aludni. ebéd nuku, fogyni kell. csütörtökön megyek úszni, már egyeztettem egy kollégával.
-
Tim82
félisten
Jajistenem, mekkorákat szórakozom most a Vallás topikon. Egyébként mindenki eretnek ott, kivéve a moderátorokat, kérem, égessék meg őket MOST!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tildy
nagyúr
válasz tibi666 #18911 üzenetére
Nekem csak a hasam faj mar ket hete. Biztos belideg, csak mert joval a gyomrom alatt faj.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tibi666
senior tag
válasz kételkedem #18912 üzenetére
az éhség miatti fejfájás ellen kerítettem gyógyszert, enyhén szólva erősebb, mint az algoflex, azzal nem lesz gond. este iszok egy kis házipáleszt és bort, hogy jobb kedvem legyen, aztán éjfél körül beveszem az altatót, így talán négykor már aludni fogok.
na, most mentem, meeting lesz, majd később visszanézek, hogy aztán hajnalig ronthassam a levegőt. szép napot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
ááááááááááááááh büdöspicsába és persze hogy most lenne lehetőségem kimenni kölnbe bulizni egy hatalmasat, egész hétvégés rettenet jóbarátokkal...
80ezer a repjegy, kocsival 50ből jönne ki...
egy kanyi tetves PETÁKOM nincs...
-
Móci
addikt
válasz venember83 #18921 üzenetére
Nem. Amúgy itt is nővé szeretnétek avatni?
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
kételkedem
addikt
válasz tibi666 #18917 üzenetére
Akkor foglaljuk össze! Nem eszel, mert fogyni kell. Ha nem eszel, fáj a fejed, amire valamilyen tabletta dukál. Kialvatlan vagy, ezért nappal erős kávét iszol összerogyás ellen. Éjjel nem alszol, viszont iszol egy kevés házit és bort hangulatjavítónak, majd lezárod a napot egy kis altatóval! Nem piskóta!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Tim82
félisten
Mint már többször megjegyezték ebben a topikban, a 21. század p*nája a s*gg. Valószínűleg ezen az alapon akar Vénség nővé avatni. Ha mégsem, akkor se aggódj, a modern orvostudomány csodákra képes és ha nem bírod fizetni az operációt, akkor gyűjtünk Neked is, mint Isaurának!
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Hiánya van, meg újabban ilyen jail movie-kat nézeget, mint a Halálsoron. El ne ejtsd előtte a szappanodat!
-
nagyúr
az összes kiéhezett kockát el kéne már küldeni egyet k.rvázni...
beszamolok.hu, lehet válogatni, user feedback-ek alapján...Rendezzünk nekik gyűjtést, mint izaurának
Én bedobok egy százast, nekem ér ennyit, hogy a liftes 'zűrlény meg a vénség kapjon már valami rendes végkielégítést ennyi év kemény meló után...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #18933 üzenetére
Én kétszázat, fejenként egy százast.
Jut eszembe, jobb megoldás volna valami emeltdíjas sms-es, jótékonykodós szám beüzemeltetése.
Jah, hogy Móci is (neki leszbikust kell keresni). Akko' háromszá'. De többet nem, szegény az ekklézsia.
Az Isaurás poént már lelőttem.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Ezt a számot pedig küldeném BS fórumtársnak, és mindenkinek, aki szereti. A számot.
-
Tim82
félisten
Hát, gondoltam, olyan nőt kell, aki élvezi, hogy ilyen fejű emberkével dughat.
Vénség: ha Neked fizeti be, akkor ő mehet börtönbe, aztán lesz félelem és reszketés, amikor elejti a szappant. Vagy amikor előtte ejtik el.
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #18933 üzenetére
Szerintem mindennek eljon a maga ideje. A lajos is hany evig volt no nelkul? Azt nem megerte ???
Amugy ezt a mindennek eljona maga idejet mondogatom magamnak is. Este haromnegyed hatkor interju...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
Tim82
félisten
Igazad van, be is fejezem. ("one man's fun is another's hell")
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #18947 üzenetére
Mert szkútercsávó csak holmi beteg zöld csigák képzeletében szkútercsávó. Amúgy Detective Richard Fell, szolgálatára.
Mellesleg normális zenéket hallgatok, de ezt amúgy is tudod, illetve főleg Bubu tudja tanúsítani. Meg van némi régebbi blogbejegyzés a zenékről, amiket szeretek.
-
Winner_hun
titán
Drágák a mérőállomások, mert a tudományos pontosságú műszerek több tízmillió forintba kerülnek, és erre jön rá 3-8 millió forint éves fenntartási költség. Itt
Miért nem tudom elhinni azt az éves fenntartási költséget?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #18949 üzenetére
A hálózat fenntartása évi 3-8 misi avagy egy-egy állomásé?
Félek, állomásonként...Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest