Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Memmaao

    addikt

    válasz Schweini #7184 üzenetére

    Samsung Galaxy S3 Frontier: Fél évig használtam. A samsung amoledhez nincs mit fűzni, a legszebb. A lünetta tekerhető, nagyon jó funkció! Minőségi szíjak vannak hozzá, de bármelyik 22mm szíjjal kompatibilis. A tizen olyan amilyen, alapvetően gyors, kevesebb rá a program, mint android wear-re, de a másik két potenciális órának még zártabb a rendszere. Samsung health jó, az óra sportolásra tökéletesen alkalmas, endomondo, runtastic, strava kompatibilis. Kb 3 napot bír AOD mellett, ami nem rossz, sajnos 1,5 órát kell tölteni. Sajnos könnyen sérül, hamar karcolódik és tud csúnya lenni, ha a lünetta begyűjt pár karcot.

    Amazfit Stratos: Ezt is kb fél évet használtam. Transzflektiv kijelző. A legnagyobb KIRÁLYSÁG! NEm egy amoléed felbontás és színmélység, viszont háttérvilágítás nélkül is tökéletesen olvasható kültéri viszonyok mellett, kvázi mintha oda lenne festve. Persze beltérben, háttérvilágítással elvérzik bármelyik amolde mellett. Ha egyszer próbálsz transzflektív kijelzőt (pl. Pebble, amazfit), és megszereted, nem akarsz mást. Sajnos a flat tyre effekt megvan, alul van a szenzor sziget. A karbon szállal erősített polikarbonát ház űberkirály, ahogy a kerámia lünetta is. Fél év alatt egy darab karc sem lett rajta. Az S3 frontier szíjjai jók rá, én is egy piros S3 szíjjal használtam. A szíjat rögzítő pöcök fém burkolata hajlamos leesni és többen el is hagyták. A gear S3 szíjjal ez nem fordulhat elő, mert a helyén tartja. Üzemidő egy hét AOD mellett, ami nagyon is jó! Ez is kb másfél óra töltés időt kér. Zárt platform, alapból egész sokat tud, de nem is nagyon bővíthető a telepített programok száma. A gyári alkalmazásnak van baja. Pl a galaxy note 8-cal elég nagy szívás együtt használni, mert ha nem csatlakozik az óra a telefonhoz, az alkalmazás agresszíven keresi azt a BTLE csatornán. Note 8 esetén ez azt alaplapon a wifi antennával közös antennát használ. Így ha az óra nem csatlakozik a telefonhoz és a telefon BT be van kapcsolva, folyamatosan veszti a wifi jelet, mert kb 5 mp-ként rápróbál az app az óra keresésére. Bosszantó. Mineig ki kell kapcsolni aBT-t, ha az óra nincs csatlakoztatva. Nem minden telefonnal van ilyen hiba, csak amelyiken közös az antenna.

    Huawei Watch GT: Ilyenem nem volt. Új op. rendszer, annak minden nyűgével, de fejlődik, már jött rá pár sw update. Amoled kijelző. 2 hét üzemidőt igér, ami impozáns! A szálcsiszolt változat nagyon jól néz ki. A feketét mindenhol dobálják a P20 pro mellé, jófogáson már láttam újat 35e ft-ért, annyit biztos megér. A bolti 79e ft-ot nem tudom.

    Én jelenleg egy withings HR sportot használok. Most a víz webshopban 56e ft. Sok év okosórázás mellett nálam leredukálódott a funkcionalitás annyira, hogy nincs másra szükségem, minthogy rezegjen, ha jön bármi értesítés vagy hívás és azt kiírja, hogy mi. Nem kell ennél több, nem fogok óráról válaszolni semmire, elég, ha látom, kell-e azonnal telefonért nyúlnom. Ez 25 napot bír egy töltéssel, nagyon jó a lépésszámlálója és a pulzusmérője.

    A fenti háromból én nem tudom, melyiket választanám. A Frontier-t váltotta a stratos, nem bántam meg. De mindkettő nagyon szerethető. Jelenleg egy Pebble Time Round és a Withings van csak meg. Most még nem érzem, hogy váltanék másra.

    My name is Bond, James... Dean.

Új hozzászólás Aktív témák