- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kadbar
csendes újonc
Sziasztok!
Most gondolkozunk Netflix-fiók létrehozásán. Már van olyan jó a magyar, hogy érdemes? És működik még a VPN-ezés, vagy semmiképp nem? Illetve ha TV-n is szeretnénk nézni, akkor mi a célszerű?
Egyéb kezdő tanácsok is jól jönnének
Előre is köszi -
kadbar
csendes újonc
Vagy jobb itt a HBO GO?
-
Hyperion
senior tag
2 válasszal fent írtam a jelenlegi Magyar felirat számot. Szinkron nincs, Angol felirat mindenhez.
VPN, inkább nem megy mint igen.
TV-n: Chromecast, vagy MI-box. Inkább az utóbbi mert kényelmesebb.HBO-GO:
Szinte mindenhez van szinkron, de kisebb a választék.
Valamint, mivel nincs még mindig Android TV-s app, ezért a telefonon castolgatunk ami néha befagy, nem indul el stb. Sokkal-Sokkal stabilabb/kiforrottabb a Netflix megoldásai.És ami a legnagyobb hátránya: Nincsenek Netflix sorik
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
Topikgazda
Az LG webOS előtti rendszerével rendelkező tv-ken is megfelelő a Netflix app. Egyszerű, mint a bot, de működik. Szemben az HBO Go-val, ami kínszenvedés volt.
Viszont külső feliratot csak pc-n (vagy mókolással mediabox-on) tudsz megjeleníteni, ez nálam fontos szempont.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
hentes555
senior tag
Sziasztok, regisztráltam erre az ingyenes 1 hónapra, az normális, hogy magyar hangból 14, feliratosból meg kb. 42 darab van vagy én állítottam be rosszul valamit? És ha csak ennyi, android alkalmazásba be lehet tölteni külső feliratot?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
DaveNo1
veterán
Sziasztok,
Gondoltam ha már az első hónap ingyenes, akkor kipróbálom a Netflixet, de eddig elég nagy csalódás. Próbáltam gépen és tv-n is jó pár sorozatot/filmet, de elég silány a minőségük. Elvileg a netemnek az UHD tartalmat is bírnia kellene (elvileg sorozatok már elérhetők ezen), de inkább tűnik minden sima HD-nek vagy SD-nek.
Wifin keresztül küldöm az anyagot a TV-re, de 5GHz-es sávon, így probléma ezzel sem lehet (Youtube 4K UHD tartalmak simán átmennek akadás nélkül).
Beállítottam azt is, hogy legjobb minőségű legyen, de ez sem segített semmi.
Tényleg ennyire nem jó minőségűek a tartalmak Magyarországon, vagy nálam van valami probléma?
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
válasz jaffa 2843 #1562 üzenetére
Köszi,
Ezt látom én:
Playing bitrate (a/v): 96 / 719 (960x540)
Playing/Buffering vmaf: 88/88
Buffering bitrate (a/v): 96 / 719
Buffer size in Bytes (a/v): 3167539 / 25613278
Buffer size in Bytes: 28780817
Buffer size in Seconds (a/v): 243.815 / 240.670
Current CDN (a/v): c124.ams001.ix.nflxvideo.net, Id: 51043 / c124.ams001.ix.nflxvideo.net, Id: 51043You are not prepared.
-
OPiiPO
veterán
válasz DaveNo1 #1563 üzenetére
960x540 - ez itt baromi alacsony felbontás, FHD kellene a minimum, és van ami 2K tartalom.
A bitrate nálam pl. Star Trek Discovery 5.7Mb, Altered Carbon 15.2Mb ( UHD 4K TV + premium Netflix előfizetés )[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Regota van elofizetesem a netflix-re de ugy higy rokonom fizet elo ra nemetorszagban es en magyarorszagon hasznalom. Ugye nyilvan a magyar kinalat joval gyengebb mint a nemet, de olvastam olyat hogyha nemetorszagban elkezdek vmit nezni akkor azt magyarorszagon is fogom tudni?
-
Dani82
senior tag
nagyon vacillalok hogy netflix vagy hbo go elofizum legyen. a Netflixre mar tenyleg lehet magyar feliratokat applikalni? Ha nem nagyon maceras es tudok a tvn nezni filmeket, nem kell a gep elott, akkor egyertelmuen ez lenne a valasztas
-
kmarci25
Topikgazda
Hogyan néznéd a tv-n? Pc-t kötnéd össze vele, vagy a tv-den van dedikált Netflix app? Esetleg médialejátszón? Nagyrészt ettől függ a külső feliratok használata.
Pc-n chrome alatt lehet feliratot tenni rá (ebben az esetben a felirat fájlt kell átalakítani a kívánt formátumra, és kell egy chrome app, ami odateszi).
Dedikált app-nál ez nem megoldható tudtommal, ebben az esetben csak a Netflix saját feliratait használhatod.
Médialejátszó esetében pedig utána kell járni. Ha kodi fut az eszközön, akkor a legfrissebb (v18) verzión kis mókolással működik."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
Topikgazda
Szerintem tabletesn futó chrome-ba nem tudsz alkalmazásokat (bővítményeket) telepíteni. Így keresd egyébként a Chrome áruházban: Super Netflix.
Ez a megoldás csak asztali gépre vagy notebookra telepített chrome-nál működik.Az 1 hónapos próba megy, persze. Meg kell adnod a fizetési adataid, de ha 30 napon belül lemondod, akkor nem von le havidíjat.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
törölt tag
Tableten futó app-ra valóban nem lehet feliratot rakni.
Van itthon HBO, így kaptam mellé ingyen GO-t, viszont a Netlixet sokkal jobban szeretem.
HBO-n elkezdtem/megnéztem amit szerettem volna, Trónok harca, The Affair (hatalmas kedvenc) és a Westworld, ritkán lépek már be HBO GO-ba.
Magyar felirat pedig már nagyon sok elérhető Netflixen, ahogy írták érdemes adni neki 1 próbát, pénzedbe nem kerül, és el tudod dönteni, hogy bejön-e vagy sem. -
-
FőDudu
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy kulfoldi elofizetessel elerhetok-e a magyar tartalmak?
Nincs tapasztalatom Netflix hasznalataval - nemreg vettunk olyan Smart Tv-t ami kepes Netflix tartalmak megjelenitesere es az optikai internet eleres is a hazban van, igy nincs gond a savszelesseggel.Jelenleg nem vagyok Netflix elofizeto, de itt (Szlovenia) is elerheto.
Csak azt nem tudom, hogy fizessek elo a helyileg, vagy fizessek elo a magyar verziora es bizzak benne, hogy elerheto kulfoldon is a magyar tartalom az online tartalomszolgaltatasok hordozhatosagat biztosito EU rendelet alapjan?Barmelyik megoldas jo lehet, de a nejem es a fiam valoszinuleg preferalna a magyar feliratokat.
Vagy szimplan regisztraljak az ingyenes 1 honapos teszt idoszakra?Koszonom!
FőDudu
-
magicbox
senior tag
válasz PhilBrick #1579 üzenetére
Azért frusztráló, hogy szívesen használná az ember, legálisan, variálás nélkül, de a feliratok hiánya ezt lehetetlenné teszi. Próba hónapot nem hosszabítottam meg. Egyelőre marad az HBO GO, meg a Netflix-es cuccokhoz a virágbolt. Engem az bosszantott nagyon, hogy pld. román felirat mindenhez volt. Tudom, tanuljak meg angolul. De nem hiszem el, hogy 2 év alatt nem tudtak összeszedni fordítókat. Elég lenne nekik csak a feliratok. hu csapatát megkeresni. Hagyományos tévéadást már évek óta nem nézek. Azért van csak bekötve, mert lemondtam már lassan 4 éve, de a digisek nem kötötték ki
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
OPiiPO
veterán
válasz magicbox #1580 üzenetére
a román piac jóval nagyobb, oda megéri feliratot gyártani
( sajnos nem érzem át a problémád, mert mindent angolul nézek, ha nagyon nehéz a szöveg akkor mankónak bekapcsolom az angol feliratot )"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
azbest
félisten
nocsak... a netflix újabb csomagokon gondolkodik [link]
Az egyik terv szerint a mostani prémium uhd csomag 4 helyett 2 képernyőt tartalmazna.
A másik tervben pedig 4-4 lenne, de az új csomagban lenne hdr. 17 és 20 euro árakon jelent meg németeknél. Persze lényegében ez emelés azoknak, akik ki tudják használni és továbbra is hdr-est akarnak és/vagy 4 képernyőt. -
FőDudu
veterán
Koszonom az infokat!
Megprobalom az 1 honapos teszt idoszakot, aztan ha nem jo akkor marad a tanyeros Tv meg a KODI
FőDudu
-
törölt tag
Wow, mindig magyarban nyomtam, ez az US netflix elég szemkápráztató.
Használ innen valaki VPN-t? ProtonVPN-en vagyok most, olcsó de elég lassúcska.
ExpressVPN-t találtam a legjobbnak, de nem feltétlen fizetnék ugyan annyit havonta vpn-re mint magára a Netflixre. -
sittes79
addikt
Sziasztok
Van lehetőség valahogy feliratot applikalni netflix re gondolok itt a más forrásból letoltott feliratrol. Csúcs az lenne ha működne Samsung tv én.
-
Brian_Nolan
újonc
válasz #51177472 #1584 üzenetére
Szia, fiúk Az ExpressVPN a legjobb VPN, de az ár drága. A NordVPN for Netflix használom, ami szintén remek és megbízható árat is tartalmaz, ami 3,29 dollár / hó.
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
a legbosszantóbb, amikor pár kedvenc sorozatom harmadik évadja már nem a Netflixen lesz
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Helmoras
őstag
Sziasztok!
Szülinapi ajándékként gondoltam veszek valakinek egy Netflix 3 vagy 6 havi előfizut, van erre valami biztonságos mód fizikális gift cardként?
Találtam párat ebay-en és amazonon, de ott összeggel tölti fel az accountot, viszont nem tudom hogy gbp/dollár lenne a jó nekem?
illetve jó felé kapizsgálok?
Köszi a segítséget4
Üdv,
Zsolt
-
cipofuzo87
tag
Hello, tudnátok ajánlani olyan USB/HDMI, amivel hibátlanul megy a netflix full hdben Wifiről?
Olcsó, lehetőleg Androidos kellene -
azbest
félisten
válasz cipofuzo87 #1590 üzenetére
Amazon firetv stick aktuális változat 40 euro, van hogy 30ért akciózzák. Itthon nem igazán kapni helyi boltból. Önállóan is használható, saját táviránytója van. Android alapú, de nincs google ökoszisztéma, helyette amazonos dolgok vannak. Apk-ból kodi is feltehető rá.
Chromecast2 is tud ilyet szépen. De kell hozzá egy másik eszköz, amin megadod, hogy mit játszon le (telefon vagy chrome böngészős számítógép). 11-15 ezer huf körül szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz Brian_Nolan #1586 üzenetére
De az csak akkor annyi, ha egyben előfizetsz két évre, nem?
HR24.hu
-
zseko
veterán
Itthoni induláskor kipróbáltam, két-három hónapra elő is fizettem, de mivel tartalom nincs igazán - és végeredményben azóta sem -, így lemondtam. Ha vpn-en keresztül használnám, hogy megnézzem az us kínálatot, akkor az működik ezzel az accounttal, vagy új, 'itthonról erre még nem használt' email cím kell hozzá?
HR24.hu
-
törölt tag
Működik az accoddal is, nem kell új hozzá. Váltogatni is tudsz.
Én alapvetően US-ben vagyok, néha áténzek a Brazilba (StarWars trilógiák, plusz nagyon sok a horror film), Canada (pl. A Ghost Story, stb.).
ExpressVPN elvileg a legjobb (magasan a legdrágább is), de a brazillal nem megy.
NordVPN-t nem ajánlom, nagyon lassú.
HotspotShield VPN-t használok, nagyon kedvező az árazásuk, és az egyetlen VPN amin megy a Brazil Netflix is.
Egyébként a magyar tartalom is simán jó szerintem, sőt, bőven jó, de még mindig csak töredéke más régiókéhoz képest.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- Seagate Momentus 5400.6 - 500GB
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest