- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
idioty
tag
Ajánlottátok a Sinner-t. Rettenetesen bejött. Mind az első, mind a második évad. Nem is tudom melyik tetszett jobban. Bár furcsa volt, hogy a 4. rész tájékán jöttem rá, hogy a Netflix először a második évadot indította el. De szerencsére mindkét antológia jellegű sorozat, így nem volt gond, hogy fordítva néztem meg.
Ajánlom nagyon!vót de egyelőre nincs
-
egera24
csendes tag
Sziasztok!
Egyelőre még nincs Netflix előfizetésem, és az ingyenes hónapot sem használtam fel. Jelenleg kissé elfoglalta vagyok, úgyhogy csak februártól tervezem elkezdeni használni.
Lenne néhány kérdésem, ha nem gond
Az itthon elérhető tartalom mennyire kielégítő? Itt nem is a magyar nyelvre vagy éppen feliratra gondolok (sőt inkább az angol/német nyelvet részesíteném előnyben), hanem alapvetően az elérhető tartalom mennyiségére. Van ez az oldal (unogs.com), ami alapján elvileg nem kimondottan sok lemaradás van az Amerikai helyzethez képest (legalábbis a pár évvel ezelőtti viszonyokhoz mérten).
A német nyelv elérése mennyire jellemző?
Illetve van e esetleg csoport/oldal, ahol foglalkoznak netflix fiók megosztással? Mármint nem mintha kimondottan sokallanám a 4000Ft-ot havonta, de amennyiben ez elérhető, redukálnám az összeget (sajnos családomat és barátaimat nem igen érdekli a netflix :/ )
-
idioty
tag
válasz Luissimo #2064 üzenetére
Köszi, már láttam, az első évadtól követtem évadról-évadra.
Nekem nem jött be. Az összes évad nagyon vontatott volt, és bár tetszett a lényeg, sokára derült ki miről is szól pontosan. Egyszerűen nem bírom nézni az ilyesfajta képmutatást, ami ott ment.Hasonlóan nekem nem jön be a Ozark. Nagyon nyögvenyelősen és lassan nézem.
Viszont nagyon szeretem az Outlandert. Valószínűleg főként azért, mert szeretem azt a kort, amiben játszódik...
vót de egyelőre nincs
-
Luissimo
veterán
hááát, ha neked sokára derült ki hogy miről szól, arról én nem tehetek.
szerintem az első évad első felétől már egyértelmű volt.
Azt hogy vontatott és lassú, no az meg szerintem téveszme.
szerintem láttál teis vontatott sorozatot.
én pl. a RayDonovan 1. évad 6-7. részéig szinte majdnem bealudtam, azóta viszont (vagy új rendező, vagy új forgatókönyvíró, vagy valami uj idea) teljesen megváltozott, a maradék első évadot (5 utolsó rész) szinte egyhuzamban megnéztem.
Az elején kifejezetten idegesített.
tehát, kinek a pap, kinek a papné, nekem a pap lánya, (meg a paplan, meg a paplak)
csak egy apró érdeklődés, láttad a Black Sails-t, (fekete vitorlák) ?
tovább is sorolhatnám, mondjam még ?
[ Szerkesztve ]
-
Franky2Ster
senior tag
Orange is New Black nem hiszem el, hogy 5 évadtól nincs felirat!!!!
Első sorozatom a Netflixen azt se tudom végig nézni!!! -
Frawly
veterán
Ha nem tetszik egy sorozat, meg csak nyögvenyelősen megy a nézése, akkor ne erőltesd, ne nézd végig az évadokat. Annyi sorozat van, hogy Dunát lehet vele rekeszteni, ez nem televízió, hogy ha kell, ha nem azt kell nézni, amit épp adnak, meg mint a romlandó étel, amit magadba tömsz, különben ki kell dobni. Keresel magadnak olyat, ami nem nyögvenyelős.
Az Ozark nekem sem annyira jön be, nem nézhetetlen, de nem nagy szám. Én 2 rész után eltettem ínségesebb időkre, mikor nem lesz más néznivaló.
(#2068) Franky2Ster: állítólag valahogy lehet hekkelni a Netflixhez valami megoldást, amivel külső feliratot tudsz behúzni. Vagy nézed angol felirattal.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz Franky2Ster #2068 üzenetére
A utosot mar ugyse erdemes nezni....
-
Franky2Ster
senior tag
Akkor mit érdemes nézni?
-
kmarci25
Topikgazda
állítólag valahogy lehet hekkelni a Netflixhez valami megoldást, amivel külső feliratot tudsz behúzni. Vagy nézed angol felirattal.
Attól függ milyen platformon nézed. Ha pc-n, akkor elég egy google keresés (a chrome-hoz van kiegészítő, asszem a Firefox-hoz is), illetve ha kodi addon-on keresztül használod. Ha valami natív okos tv-s alkalmazással, vagy Firetv stick, vagy chromecast, akkor én nem tudok ilyenről.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
sztanozs
veterán
-
kmarci25
Topikgazda
-
Drenadar
veterán
sziasztok!
ti tudtok valamit a titans sorozatról? az netflixes, mégse találom meg magát a sorozatot
-
Gsx-rr
veterán
Magyar regisztracion van karibi tersegben Spanyol nyelvteruleten vagyok.
Eddig nem vettem eszre semmi valtozast, ugyanugy elerem a Magyar tartalmakat, ha valamihez kijon uj evad pl Good Place van Magyar felirat.Par napja viszont dobalja fel a Spanyol nyelvu filmeket sorozatokat.
Pl: Fugitiva,Nicky Jam,Vai Anitta.Valtozik nalam a tartalom vagy ezek latszanak a Magyar kinalatban.
-
-
csabi63
senior tag
uNoGS-ban meg lehet nézni, mely országban mely tartalmak elérhetőek.
Netflix-en belül pedig elég nyilvánvaló a különbség. Magyar IP-ről ezres tartalom válik köddé, amit US IP-ről látok. Tetten érhető a különbség a feliratoknál is, amerikaiban nincs román/magyar/német. Angol és spanyol, bár utóbbi nem sok mindenhez.
-
Franky2Ster
senior tag
Van olyan izgalmas sorozat amit érdemes elkezdeni nézni és végig megvan a felirat?
-
nagyúr
válasz Franky2Ster #2094 üzenetére
itt van összefoglalva, hogy mely sorozatok mely évadjaihoz vannak magyar feliratok.
Végig szerintem semmi nincs...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Nem tudjátok miért van az, hogy a Netflix azt hiszi az IP címemre hogy Finnországban van? Ha frissítek IP-t és belogolok, akkor az újra megint azt hiszi, hogy Finn, a régire meg az írja már, hogy Magyar...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest