- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
Generált lakcímmel fizettem elő Hulu-ra, Fox Soccer Match Pass-ra, és beIN Sports-ra. Entropay virtual Visa kártyával, de megteszi az iCard, Revolut, etc. Ha pedig a Hulu nem csengetett be, a Netflix sem fogja megnézni, hogy adott címen traktorgyár, játszótér, vagy üres telek van.
Viszont a kártyazsonglőrködés felesleges, ha magyarból is előjön a plusz tartalom VPN-nel. Márpedig megerősítték, hogy igen. Akkor tökmindegy, milyen a Netflix. Ami nem mindegy, a VPN milyen.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz BornToBePuli #2243 üzenetére
Buta kérdés, de ha VPN-nel sikerül felvennem My List-re (és elkezdem nézni a Dextert), attól még magyar címmel ismét eltűnik, igaz?
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
Nagyszerű
PSN ID: marquuard
-
zseko
veterán
válasz BornToBePuli #2243 üzenetére
És te elejétől kezdve úgy használod, vagy később kezdted el úgy? Mert mikor kint voltam egy hetet angliában, továbbra is csak a magyar tartalmat értem el, hiába volt valódi angol ip címem (mi más is lehetett volna ott ugye).
Bár nem én vagyok a fő előfizető, az igaz.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
csabi63
senior tag
válasz BornToBePuli #2260 üzenetére
Csak Netflix miatt nem is érdemes VPN-be beruházni. Netflix mittudomén 10 USD/hó, VPN 8 USD/hó, majdnem duplába kerülne, hogy hozzáférj az extra tartalomhoz.
Nálam más a helyzet, mert 10 éve használok VPN-t. Nem is hallottam akkor még a Netflix-ről, mostanra meg van egy rakat előfizetésem.
Hulu
Neflix
CBS All Access
Smithsonian Earth TV
Tennis Channel
Fox Soccer Match Pass
RugbyPass
beIN Sports New-Zealand
TSN GoTöbb is van, de ezekhez kell VPN. És ha jól meggondolom, nézési sorrendben a Netflix nagyon a végén lenne. Első a DAZN, de ahhoz szerencsére nem kell.
-
zseko
veterán
válasz BornToBePuli #2260 üzenetére
Valószínűleg, sőt lehet nem is tőled akartam kérdezni, mobilon belezavarodtam ki-kivel van
Számomra pont azok nincsenek amiket leginkább néznék: The Flash (ide csak 3 évad 'jutott'), S.H.I.E.L.D., Dr Who, hogy csak hármat említsek. Utóbbira rá is készültem, hogy majd jól 'szétnézem magam belőle' amíg kint vagyok, aztán nem jött össze...
HR24.hu
-
kmarci25
Topikgazda
Nem értem, nálam ez a ctrl+shift+alt+t módszer nem működik, sem böngészőben sem a Netflix app-ban... Ha megnyomom, akkor egy ablak ugrik fel, Megnyitás felirattal, ahol bármilyen fájlt kiválaszthatok, de hiába választom ki, nem történik semmi. Mit rontok el?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
zseko
veterán
válasz kmarci25 #2263 üzenetére
Valószínűleg azért mert egy hülye saját formátuma van (.DXFP), sima .srt és más formátumot nem eszik meg (mert minek). Az lehet rá konvertálni a feliratokat, igaz eddig még csak online megoldással találkoztam. Szóval letöltöd az .srt-t, feltöltöd, majd letöltöd a .dxfp-t, és azt betallózod...
Egyébként ha felugrik az ablak akkor működik, nálam a nem működik azt jelentette, hogy mintha meg sem nyomtam volna, szóval egyáltalán nem is csinált semmitHR24.hu
-
sztanozs
veterán
-
Frawly
veterán
válasz csabi63 #2254 üzenetére
Kösz az infót mindenkinek, akkor lehet én is regisztrálok amcsi accountot, Netflixet, meg régóta akarok Hulut is. VPN-ből mit ajánlotok? Nem probléma, ha drágább, nem rokkanok bele, csak nézni tudjak amerikai tartalmakat. Sajnos a brit kínálat sem bővebb, mint a magyar
A postai cím az nem probléma, nálam van egy olyan hagyomány, hogy már tizensok éve a 75 Rockefeller Plaza, New York, NY 10019-et adom meg, ha valami weboldal izmozik, hogy csak amerikai cím jó neki. Azért ezt, mert anno mikor ebbe először belefutottam, akkor ott volt az asztalomon egy Led Zeppelin IV CD, azon ez van megadva az Atlantic Records elérhetőségének, azóta mindenütt ezt használom, fejből megy Pedig ez 70-es évekbeli cím, azóta elköltöztek ők is a 1633 Broadway, NY 10019-be
De egy időben nyomultam valami fake arizonai címmel is, amiben minden valódinak tűnt, csak a házszám nem volt az.
(#2266) sztanozs: kösz neked is, akkor először megpróbálom a jelenlegi előfizetésemmel, de jenki VPN-nel.
[ Szerkesztve ]
-
csabi63
senior tag
Nord, Express VPN. Ez a kettő minden teszten, ajánlott listán elöl van.
Olcsóbb, de szintén jó a VPN Unlimited. 6 éve van velem, a barátom. Stacksocial-on 40 USD a Lifetime, 5 eszközre. Tegnap még volt, mára sold out, de lesz még. Érdemes várni, mert weboldalon akciózva is duplája.
Ha a pénz nem számít, szóba jöhet VPN router. Határ a csillagos ég, némelyik egy OLED tévé árában van. Az valószínű ágyba hozza a reggelit, és kiviszi a kutyát sétálni.
-
-
sztanozs
veterán
válasz csabi63 #2268 üzenetére
Nincs oled TV árban egy VPN képes router. Agy alap ASUS routerrel is meg lehet csinálni (vagy akár egy raspberry-pi-vel, ha nem kell 100 Mbitnél nagyobb sávszél).
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
qqzs
őstag
Van a netflixen mas terhatasu hang is mint dolby 5.1?
Eladó: GTS450
-
szabog74
aktív tag
-
qqzs
őstag
Az tevesztett meg hoyg kerestem az atmosra de mikor a filmre kattintottam csak 5.1 logo volt es az erositom is dolby digital 5.1 et irt ki. Viszont most esett le hoyg az erosito tenyleg nem tudja az Atmost
Visont mast nem talaltam, DTS HD pl de semmilyen DTS nincs az alapjan hogy ilyen keresoszo se jon fel.
LG Oleden nezem egyebkent most hoyg irom szerintem meg az se tudja az atmost,...na de akkor mi tudja ? Chromecast 2 van meg itthon...na akkor ennek ujra nekifutunkEladó: GTS450
-
sztanozs
veterán
válasz szabog74 #2276 üzenetére
Ezek inkább csak magukat próbálják meg eladni. Olyan piacra akarnak betörni, ami igazából nem is létezik
A Netflix direkt úgy árulja a csomagjait, hogy 'oszd meg nyugodtan a barátaiddal'...[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok,
Az miért lehet, hogy ugyanazért a csomagért ketten 500 Ft különbséggel fizetünk havi díjat?
Nekem a HD csomag van havi 3200-ért, a kolléganőm Basic csomagról váltott HD-ra, és csak 2700 Ft-ot vontak le tőle. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
És az ATMOS-tól te most mit vártál? Ahhoz megfelelő elhelyezésű hangszórók kellene, pl a plafonra.
Egy példa: Helikopter a fejed felett kilőnek, akkor az valóban ott fog szétrobbanni, majd a darabjai érezhetően el/lehullanak a padlón lévő hangszórók felé. Már ha ennyire jól ki van keverve egy film.
Egyéb esetben egy DD 5.1 is összetudja úgy rakni ezt, hogy átvágja füled, de nyilván az Atmos hatásosabb lesz.
A legtöbb sorozat a Netflix-en nem ilyen, ahol ennyire érzékelhetőek lennének ezek a hangeffektusok.
Mivel nálad szinte semmi nem tudja a formátumot, ezért ehhez zsebbe kell nyúlni. Venni új erősítőt és hangfalakat első körben.
Vagy remélem nem azt vártad, hogy az ATMOS, ha a tévé még tudná is, akkor a beépített gagyijával majd hasonlót ad elő?[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Uj erosito jon ami tudni fogja. most 5.1 hagszoro van csak kivancsi voltam egy atmos hangra.
De most pillanatnyilag ott tartok hogy chromacast 2 nem tudja de ha jol latom az Ultra se. A Mi box se (DTS 2.0+ Digital Out, Dolby Digital Plus, Up to 7.1 pass through) Most egy Regebbi LG oled van ami nem tudja. Most tulajdonkeppen nem tudja semmi a netflix atmost hangot ami kaphato kivetel az ujabb kiadasu tevek.
Meg remenykedek hogy az uj erosito beepitett chromecastja talan tudja hatha nem ugyanaz van beepitve mint ami a gyari chromecastban van hardverileg.Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
oops a Fire TV Stick 4K tudja
Eladó: GTS450
-
zseko
veterán
válasz csabi63 #2268 üzenetére
Ha nem én vagyok a fő előfizető (maxos csomag van), attól még én nézhetném az us tartalmakat az én bejelentkezésemmel vpn-en keresztül? A 'mocskok' nem tették elérhetővé itthon az összes évadot, csak a felét.
Lifetime-ért jó ár, de feleslegesen nem fizetnék érte.HR24.hu
-
kkinga21
újonc
Sziasztok!
Kb. két hete regisztráltam a Netflix-re, ahol kötelező a bankkártya adatok megadása.
Csak kíváncsi voltam milyen, gondoltam az ingyenes hónap lejárta előtt megszűntetem az account-om, ha nem jön be.
Tegnap este kaptam egymás után 3 e-mailt a netflix-től. Az elsőben jelzi, hogy beléptek az accountom-al Kolumbiából, ha nem én vagyok, módosítsak jelszót. A következőben megküldték, hogy az én kérésemre! megtörtént a jelszócsere. A harmadik e-mail már az e-mail címem módosításáról érkezett. Az egész kb. két perc alatt történt, amikor elolvastam a mail-eket a netflix már nem engedett bejelentkezni a regisztrált e-mail címemmel. Próbáltam velük chat-en felvenni a kapcsolatot, nem reagálnak. A bejelentkezési adataimat csak én tudom (tudtam) és a gépemhez sem fér hozzá senki. Történt már valakivel ilyen? Illetve komolyabban aggaszt az, hogy nem tudom megszűntetni a fiókom, tehát pénzt fognak vonni a kártyámról?
Köszönöm a segítséget előre is!
Kinga -
-
kkinga21
újonc
-
csabi63
senior tag
Nem felejtették ki, mert nem támogatott hivatalosan. Túl határozott voltam, mert inkább csak tudhatja, mint tudja. Abból indultam ki, amit avsforum-on olvastam, hogy ezekkel van Atmos:
CC Ultra - Denon x2300W - LG OLED B6
CC Ultra - Pioneer VSX-1131 - Vizio P75Másnál viszont nincs, az egyiknek Vudu-n van Atmos, Netflix-en nincs, etc. Mázli kérdése. Próbálkozhatsz a CCU-val, de gyanítom, hogy céleszközre lesz szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest