- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz V.Stryker #2802 üzenetére
Van aminek 'jól áll', hogy stílusos legyek , ebben a filmben nem jó hallgatni Nem tudom nyelvjárás függő-e, vagy valami más, számomra van olyan német amit nem gond hallgatni, meg van olyan, amit rossz.
Bár én inkább angolos vagyok, de az meg van olyan rossz itt, hogy inkább a németHR24.hu
-
Luissimo
veterán
válasz pippo76 #2791 üzenetére
és mindhárom földrészről ugyanazokat a magyar feliratos tartalmakat látod vajon?
Ezt fontos lenne tudni, mert az én tapasztalatom szerint az Amerikai reggel itthonról belépve az alkalmazásba, töredékét sem adja a magyar sub-ra kereséskor, mint mondjuk ha az uNogs-al keresek magyar sub-ra.mi a tapasztalatod ?
-
Gsx-rr
veterán
válasz Luissimo #2806 üzenetére
Ha a reg Magyar akkor nagy szazalekban igen.
Nalam legalabb is igy van. Csak par sorozatnal nem lattam a Magyar feliratokat es kellett trukkoznom Vpn-el.Vagyis hulyeseget irtam. Amelyik film elerheto volt az en regiomban is ott lattam a Magyar feliratot. De volt ami nem pl Blacklist utolso evad es azt csak Vpn-n kersztul tudom nezni
-
-
V.Stryker
nagyúr
Na, elkezdtem a Dark-ot. A harmadik részt lassan befejezem. Ha ezt mondtátok lassú kezdésnek, akkor kíváncsian várom a többi részt.
A Stranger Things-hez annyira nem hasonlítanám, de nem rossz. Kellemesen csalódtam benne, még akkor is ha német.Nekem bejön. Érdekes a sztori is.
Ez a netflix már azzal a kedvencem lett, hogy felajánlja az intró átugrását.
[ Szerkesztve ]
-
-
Beiglee
csendes tag
"Sokat javult a Netflix térhangzása"...
Nekem, eddig sem volt sok bajom a hanggal, de ez azért jól hangzik. Jó filmezést mindenkinek!
https://www.origo.hu/techbazis/20190504-netflix-jobb-terhangzas-51-dolby-atmos.html
-
Luissimo
veterán
válasz pippo76 #2812 üzenetére
Mivaaan ?
nem nézegetünk egymás fiókjaiba, teljesen rendbenlévő hogy tudjuk mi van a másikban.
Egyébként hiába mondod, mert én a magyarhonból mindenképpen csak 100 alatti tartalmat látok, ami magyarul megvan, de , mint tudjuk kb. 600+ ilyen film van fenn.tehátakkor ki mit lát?
Hmm? -
Luissimo
veterán
válasz pippo76 #2815 üzenetére
TV-n ,ver. 1.4.79, magyar belépés egy nem magyar regbe, amiben csináltam magamnak egy alfiokot, search, keresés, (nagyító) subtitles in hungarian beír a keresendőbe és felad kb. 40 filmet. (egész pontosan 42-t)
A laptopon az Unogs felad 600-at és azok nagyrésze nézhető.
nincs semmi gondom, elérem amit akarok, csak érteni szeretném...kipróbálnád?
Szerintem ennél több van , amit feladhatna, lehet, hogy a keresési metodussal van gond, nemjól keresek?
Bár ha az illető saját fiokjából keresek, akkor is ennyit ad csak fel (amerikai reg)[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
-
törölt tag
válasz Luissimo #2816 üzenetére
US accountom van, szlovák ip-ről kipróbáltam amit írtál. A subtitles in hungarianre keresve 42 filmet talál a tv-n az app. Unogs szerint 674 hun sub film van. Az unogs első találta a last summer c. film amit a netflix nem listázott a hun sub keresésnél, viszont ha elindítom a filmet akkor van magyar felirat.
-
-
Luissimo
veterán
De mindegy, csak nemmindegy, mert akkor külön keresővel meg kell keresnem előbb és utána irány a tévé vagy nézem laptopon.
nem panaszkodom, dehogy, csak érdekes...
lényeg, hogy van több mint 670 filmünk
egyébiránt az HBO GO is érdekesen viselkedik, nem adta fel a kínálatban a KOJOT-ot, de kereséssel kidobta
-
nagyúr
válasz Luissimo #2823 üzenetére
A go egy retek, nem erdekesen viselkedik. Nekem van a flix mellett az is, gyűlölöm. Ha nem kapnek ingyen biztos nem fizetnek rá elő. Hasznalhatatlan az alkalmazás, folyamat kidob a streambol, fel-le valtja a minőséget, akad a menü, bruh. Netflixnel semmi ilyen nem jön elő.
-
Luissimo
veterán
ne nevezd reteknek lécci, szeretem a retket, üresen, zsíroskenyérrel, vajaskenyérrel, bármilyen formában.
Az egy finom zöldségegyébként hol dobál ki a Go?
nekem tévén is, boxon is, telon is jólmegy, de sokan panaszkodnak rá, ezért mondtam, hogy érdekesen viselkedik.Van most két remek sorozat a flixen. (többis persze), amit mostanában néztem, nézem, érdekes módon mindkettő a vérrel foglalkozik.
BloodLine és a BadBlood.ha tehetitek nézzétek meg
jóéjt
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
tudom, böngészőben nekem is felad többszáz magyar tartalmat, meg sem akarom számolni, de sokat.
de ez semmivel nem másabb, mint az Unogs kereső. (na jó, egy kicsivel másabb, jobb)
laptopra jóadjon fel ennyit a tévés alkalmazás keresője is basszuskulcs, akkor lesz pöpec.
A Kojotra visszatérve.
a hétvégén adták le a filmet a HBO-n, azóta fennvan a Go-n is.
de előtte nem volt ott (persze, hiszen az anyacsatorna sem adta le) -
OPiiPO
veterán
Nálam TV-n soha nem volt ilyen, stabil az alkalmazás amióta az LG frissítette tavaly, nincs bitrate ingadozás se. A Netflix mondjuk minőségben tényleg jobb. Biztos minden rendben a konfigban, más alkalmazás nem szokott hasonlót csinálni
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
pippo76
tag
válasz Luissimo #2816 üzenetére
Akkor en is megerositenem, hogy 42 talalat van a magyar feliratra nalam is ami nem fedi a valosagot mert minden amihez megjelent a magyar felirat az elerheto. Nalunk nem anyagi megfontolasbol van US acc, hanem mert a testverem az USA-ban el es mar regebb ota van elofizetese.
-
V.Stryker
nagyúr
Valahogy megoldható, hogy ha böngészőben nézem, akkor a felirat valahogy a képről inkább a fekete sávba legyen?
-
-
totopad
senior tag
válasz #20749568 #2840 üzenetére
Kiváltképp, mivel a Netflix konkrétan szűri a vpn használatot és nem indul el a film. Tudom, mert próbáltam jó pár szolgáltatót.
Amúgy meg, ha jól tudom, az EU-n belül otthon a legolcsóbb a Netflix, én is azért regeltem vissza magyar account-ra, mert már gyakorlatilag ugyanaz a tartalom, mint a lengyelnél, de kicsit olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #20749568 #2840 üzenetére
Az utólagos keretprogram, oldal módosítást se eröltessük mert benne van a szerződésben (amit kötsz előfizetéskor) hogy nem módosíthatod az oldalt és programot pl utólagos felirat elhelyezéssel, pluginnel, extensionnel.
Ha már ekkora erkölcscsősz vagy, kérlek ezt is tartasd be és törölj mindent! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest