Hirdetés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shef arc
csendes tag
A VL lencsék mennyire megbizhatóak, jók??
Lenne az apródon egy emetald és megvenném.....
De félek hogy torzitani fog....
Véleményetekre lennék kiváncsi -
B.Ricsike
őstag
válasz Shef arc #27103 üzenetére
Visszaolvasgatva nem írnak olyan jókat róla, úgyhogy szerintem hanyagold.
Amugy itt a fórumon a keresőbe beírod, hogy "VL lencse" és kiadja a hozzászólásokat. Olvasgasd őket, de ha véleményt vársz, akkor szerintem ne vedd meg!
Utángyártottban talán a Linegear az egyik legjobb, szal ha ilyenen gondolkodsz, és azt ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
Babarnew
tag
válasz B.Ricsike #27104 üzenetére
En a napokban csereltem a Ducati MD-ban a lencset es a Walleva mellett dontottem ( Red Fire Polarized) es minden rendben vele, szep torzitasmentes kepet mutat es baromi jol is nez ki
Az a baj csak nagyon draga volt, szallitasal egyutt majd 30 USD Lab-ban 22 ezret mondtak az eredeti ( nem polar) lencsekre... -
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb topic a kérdés feltevésére, de gondoltam inkább ide írok, mert ez aktívabb, mint a napszemüveges.
Szeretnék egy ilyen Ray-Ban szemcsit venni. Ahogy nézegettem, nem éppen olcsó mulatság. Ebből kifolyólag az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e esetleg olyan helyet, ahol valamivel olcsóbban lehet megvenni, vagy esetleg más márkát, de hasonlóan kinéző, nem annyira drága típust tudtok-e ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz Reignman #27097 üzenetére
A rendőrök sem tehetnek semmit, mert a vatera nagyon szigorúan bizalmas infóként kezeli a nevet, és a tartózkodási helyet. Már olyan esetekben amikor a vevő előreutalás után nem kapta meg a terméket (ugye ez egyszerűbb szituáció, mint hogy igazi, vagy hamis-e) is 2-3 évig húzódhat egy pereskedés az oldal titoktartása miatt...
-
eszement24
aktív tag
Sziasztok! Ha az ebayen szeretnék oakleyt venni, akkor kiket ajánlotok, mint megbízható eladók? Az iszonyatos hamisítvány döpping kiakaszt..
-
Vole
aktív tag
válasz eszement24 #27110 üzenetére
Tipus?
-
hgizmo
csendes tag
válasz eszement24 #27110 üzenetére
Meg kell nézni hány eladáson van túl az eladó (és miket adott el), milyen visszajelzésekkel... és kérdezni, utánanézni (itt is akár). Vannak igen jó hamisítványok, de szerintem ki lehet szűrni őket.
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
Az újabb modellek (twenty, pit bull, style switch, twoface, big taco) mekkorák egy fives squared-hez képest? Nem nagyon találtam összehasonlítást. Olyan szerencsés vagyok, hogy a fs-en kívül kb. semelyik oakley nem áll jól a fejemen. Ez viszont már karcos, no meg unom is egy picit. -
Babarnew
tag
válasz jookomak #27113 üzenetére
Hali, ne foglalkozz vele hogy all a fejeden vagyunk igy itt nehanyan,ha ezen mulna, sokan nem is hordananak egyaltalan Oakley-t
...viccet felreteve, keskeny vagy szelesebb az arcformad, bumszli vagy penge az orrod, suru hosszu hajad van vagy tok kopasz vagy ...? Dobj egy kepet magadrol biztos talalunk neked valo modellt, ne aggodj ! -
eszement24
aktív tag
Hello! Tőled vettem még nagyon anno egy razrwiret (szerintem már vagy 6éve is megvan), ami azóta megadta magát. Nagyon karcos az üvege túl sok mindenen ment keresztül. Bumszli orrom van, így sajnos nem illeszkedett rendesen az arcformámhoz. Előtte egy Ducati féle Dog? Vagy Monster pup ducati verzió volt, az tudom, hogy teljesen tökéletesen illeszkedett, de azt cseréltem be a razorra Túl agresszív volt. Szivem szerint most is fémet szeretnék, hátha tudok jó árban, csak olyan kéne, mint a razor "alapanyaga" volt, aminek nincs olyan nagy lencséje. De ha mást nincs, akkor valami olyan szemüveg, mint a ducati féle volt, csak hát az műanyag..félek, hogy eltörik.
-
Vole
aktív tag
válasz eszement24 #27117 üzenetére
Ha Ducati volt akkor Monster Dog, Pup -bol nem csinaltak.
A muanyagtol ne felj, nem fog eltorni.
A Razrwire alapja ha jol emlekszem a Half Wire volt, vagy a Half Wire XL, talan meg tudsz ilyet vadaszni ebayen.Ha a Monster Dog jo volt, akkor nezd meg a Pitbull-t. Kicsivel nagyobb, de ugyan az a forma, hatha jo rad.
-
Babarnew
tag
válasz jookomak #27116 üzenetére
Vazze, pofatlanul fiatalok vagytok itt nehanyan ... elsore azt mondanam radi8tor1 kollega ugrott be, neki hasonlo a fejszerkezete ha jol emlexem, esetleg benez ide es kisegit jo tanacsokkal
...ha nem jelentkezik irjal csunyakat a forumba arra ugrik es jol megmoderal majd ... -
NyxNyxNyx
addikt
Hát így kép alapján olyasmi a fejed, mint az enyém (egyáltalán nem hasonlítunk, csak úgy általában). Nekem is jól áll a Fives squared mellesleg. Esetleg Crosshair 2.0? Vagy fémkeretesek kizárva? Holbrook még jó lehet, az mindenkinek jól áll. Jupiter Squared még hasonló.
Menj el egy boltba és próbálj fel mindent.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
B.Ricsike
őstag
Szerintem szaladj be Pesten a király utcába és válogass.
Ami szerintem neked jól állna, az a Gascan, illetve Fuel Cell, PitBull, esetleg Split Jacket, Batwolf, Juliet, de egyébként sok olyan típus van, amire azt gondolja az ember, hogy szarul állna rajta, közben meg felpróbálva teljesen jól mutat, illetve sokat jelent a keret színe is, sok típus van, ami egyik színben nem áll jól, másikban viszont igen, szóval ezt így eldönteni, vagy levéleményezni nem igazán lehet.
A mostani divat a Garage Rock, Frogskins, Dispatch, Holbrook típusú szemüvegek, én nem annyira díjazom őket, de fiatalnak tűnsz, így talán van létjogosultsága nálad. Nem mintha mondjuk én idős lennék! A Holbrook pl nagyon bejön!
El kell menni, fel kell próbálni 10-20-30 szemüveget, kipróbálni más keretekkel, lencsékkel, aztán körvonalazódni fog, mi az ami jól állna.
Sajnos hiába vársz egyértelmű válaszokat, úgyis magad tapasztalod meg, mi a jó, mi a kényelmes neked.
Szánj rá kis időt, megéri!
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Ez ugye túl szép ahhoz hogy igaz legyen?
-
jookomak
őstag
Hát akkor mindenkinek köszi a válaszokat. Gascan kuka (ennek okán fuel cell, batwolf is), juliet szintén, ezeket próbáltam. Jupiter squared-el szemezek még, crosshair-re nem emlékszem, hogy próbáltam volna, de alapvetően inkább műanyagot szeretnék, de nincs teljesen kizárva a fém sem. Még egyébként a straight jacket áll úgy, ahogy.
Amúgy 27 vagyok, tán nem látszik, kicsit fiatalabbnak nézek ki. -
hgizmo
csendes tag
Volt az aprod-on tegnap egy szép kis Cobalt keretes Gen 2 Minute, innen vitte el valaki? gyors volt mire beszéltem az eladóval, már postázta is az új tulajnak...
-
Tamoo
MODERÁTOR
Vállalható? [link]
(kicsit túl komoly fejet sikerült vágni)[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz 7600 GS #27132 üzenetére
Összességében a márkáról nem tudok nyilatkozni, de nekem is ilyen napszemüvegem van, egy 12 ezres fajta. Egyszer átmentem a szomszéd városba (15 km, busszal) mire beértem a suliba, a lencse kiesett a keretből, és az átlósan összekaristolta...
(végig az oldaltáskámban volt, és azon belül pedig egy kemény szivaccsal bélelt tokban) -
7600 GS
addikt
válasz -Faceless- #27133 üzenetére
Én szerintem adok neki egy esélyt. Garancia úgy is van rá, ha történik valami akkor ki kell cseréljék.
-
bandus
veterán
persze
de az utcára azért így ne menj ki
7600GS: jó lesz azis a nyárra, de minőségben nem veszik fel az olcsóbb szemüvegek a versenyt a nagyokkal. sem a keret, de főleg a lencse minőségében nem.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz 7600 GS #27138 üzenetére
én úgy mondanám, hogy ha még nem volt pl egy oakley szemüveged, akkor nem hiányzik, de ha már igen, akkor nem vennél mást szerintem ami szembetűnő, az a lencse minősége, a torzításmentessége. ezt az olcsóbb modellek nem tudják produkálni.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
-Faceless-
őstag
válasz 7600 GS #27134 üzenetére
Garanciálisan visszavittem, és azt mondták, hogy visszarakják a karcos lencsét, aztán csókolom...
Hiszen úgyis az én hibám volt. ( az enyém különben torzít is egy kicsit, de ezt is csak később vettem észre... )
Ha olcsót szeretnél inkább polaroidot, szerintem jobban jársz azzal. -
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Brownie0306 #27147 üzenetére
nem akarok bele polárt.
-
tomkac
csendes tag
Sziasztok!
Megmondanátok a különbséget a half jacket a 2.0 és az xlj között ?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Elemlámpa, zseblámpa
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest