-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
szerintetek erededti?
elég olcsó..és még polárnak is írja..de semmi kép a szárakról..semmi leírás a lencse tipusáról ..
és szerintem nem is a saját doboza[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
gaborcsu
tag
2 ma már ritka modellre tettem szert a héten:
Inmate Ducati
Oil Rig Hondaharryls: Még válaszra sem méltat, nemhogy elnézést kérne.
trafóóó: Végre egyszer látok olyan vitrint máshol is mint ami nekem is van. Sajnos a tartalmak nem egyeznek[ Szerkesztve ]
Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
G.Zs.
senior tag
-
plein
csendes tag
Koszonom a valaszokat!
-
splitike
csendes tag
sziasztok
ezt innen árulja valaki?
mert ha jo áron adná akkor megvenném töle mert nekem ez pont hiányzik[link] -
sz_proli
csendes tag
válasz radi8tor #27214 üzenetére
Szerintem nem ér ennyit (max dobozzal vagy ha első generációs lenne), de megéri kitenni, hátha jön valaki aki elviszi.
Viszont az lep meg, hogy Viry kiteszi egyáltalán. Visszaolvastam és azt írta, hogy azért akarta annyira, mert ilyen volt az első oakley-ja.
Én pl nem adnám el a zero 0.4-et -
sz_proli
csendes tag
-
Viry
tag
Ok, akkor megosztom veletek is amit Splitinek írtam...
"Igazából nem szívesen válnék meg tőle...DE egy gyenge pillanatban tettem fel, me a párom felhúzott kurvára ezzel a kurvaszarul áll én nem megyek az utcára veled, ha rajtad van...stb dumájával ehh nők..."
Mert én mindet hordom, nem szekrényben vannak!
A családibékabéke...
a Moss/Gold Juli is erre a sorsra fog jutni...de a Jacket 98% hogy a polcomon fog pihenni, nagyon örülnék ha nem vinné el senki(ennek én szurkolok, párom meg az ellenkezőjének...szar ügy ), akkor legalább tudok indokot, "hogy nem kell senkinek" és felteszem a polcra...
Tehát ennyi a stori...
A gyenge pillanathoz még hozzá jön az is, hogy kurva sokat romlott a szemem és egyre szarabbul látok a szemükben...így kezdek elhajlani egy sötétedős dioptriás felé(még nem adtam fel a Jupiter camo Currencit, transition lencsével), a polcra pedig CSAK a Jacket kerülne, a többi annyira nem nőtt a szívemhez, bármikor megválnék tőlük...az x-squaredtől már nagyon...50$ posta... az órát 78$ postával adtam el ehhez már inkább nem írtam annyit, sőt Eu-n belül asszem 35öt írtam...de annyi van is a europa csomag biztosítva stb asszem 8000 volt múltkor franciába...
[ Szerkesztve ]
:::: studioheaven.hu ::::
-
Viry
tag
sry dupla lejárt az idő
Egyébként pedig fasza képekkel sokkal többért el lehet adni bármit!
na meg valami marketingszöveg még mellé, magyarázással...
Persze az okos vevők (mint TI is) pont a szar képekre utaznak, semmi vagy téves leírással, mert azokat lehet olcsón megszerezni, aztán vagy jót kapsz vagy szart, de legalább olcsó volt...
A szép képek a buta és PÉNZES vevőket vonzzák....
Alap emberi butaság, azt hiszik ami drágább az jobb is!!! ... jó ebben van valami igazság, de nem annyi mint az árkülönbség
erről ennyit...ahogy a kolléga is mondta "Minden annyit er, amennyit adnak erte"[ Szerkesztve ]
-
X-metal
tag
Le kell kenyerezni az asszonyt is egy Oakle-val.
Mikor az asszony az arany színű Warden-t meglátta, egyből próbálgatni kezdte. Aztán megszólalt: Holnap ebben megyek. Most már a sajátjának tekinti, és érdeklődött van-e más színben...Jó képekkel és jó leírással tényleg többet tudsz kapni érte, de nekem az a tapasztalatom, hogy ha magas indulóárat határozol meg, akkor nem fognak licitálni rá.
Míg ha 1$-ról indítasz, többen is rálicitálnak. Ha szerencséd van, akkor az első 1-2 napban lesz több mint 10 licited. Ezt pedig látják azok akiknek nagyon kell, és így azt is tudják, hogy sok ember feni rá a fogát.
Ezért kellően magas végső árat fogsz kapni.Nekem konkrétan volt olyan, hogy 100$-t kértem fix áron egy szemüvegért. 2X kifutott licit nélkül. Aztán feltettem 1 dollárral, és a végén 122$-ért vették meg.
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
B.Ricsike
őstag
Csak én látom úgy, hogy ezen egy Oakley jel van hátul??
-
Viry
tag
válasz sz_proli #27231 üzenetére
lol a ketegória amin belül van
Your Choice: Home » Women » Miscellaneousvalahol láttam zászlósba is...lehet magyar is van, de olasz biztosan mert olyat láttam...az fordítva pont tökéletes...úgyis szimmetrikus az ikon
de messziről a mexikói is elmegy
[ Szerkesztve ]
-
Blasko85
csendes tag
üdv
Probation-re tud valaki szárgumit?laborban azt mondták nem gyártyák már ugy hogy sorry -
vendingo
veterán
Ice iridiumnak mekkora a fényáteresztése?
Illetve ezekről vélemény? Megbízható eladónak tűnik.
Esetleg ebay-en kívül más beszerzési forrás egyedi(bb) Oil Rigre?
Mindenhol csak a szokásos tömeg kombinációkat kapni, azokból meg már van 2 db.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
harryls
aktív tag
Viry A múltkor írtad hogy az ebay-es eladó joker-nek nevezte azt az eye jacket-et. Ez az a szemcsi, utolsó kép
-
dragonfx
veterán
[link]
innen már rendelt valaki?
megbízható a hely?
semmi paypal, semmi zöld https és adjak meg mindent igy azért nem merem..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz dragonfx #27240 üzenetére
Hamis az összes. Oakley nem rak ilyen ficegő kis papírt a szemüvegekre.
Ajánlom tanulmányozni: Hamis Oakley-k
Honnan ismerhető fel a hamis Oakley szemüveg?
- Oakley logós feliratos címke van a szemüvegre akasztva
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest