- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
Aktív témák
-
addikt
válasz jorden06 #7234 üzenetére
D40-el lehet,hogy megbánná.
Tv-hez meg:a drága készülék rendelkezhet például beépített háttértárral így felvehetsz élő műsorokat és visszanézhetsz.Egy-két csatorna HD-ben jön akkor kitudod használni a képességeit.Amúgy meg,pont most szűnt meg az ideiglenes digitális sugárzás,mer átállnak állandóra
Amúgy amikor eldöntöttem,hogy szeretnék komolyan fotózni nézelődtem gépek iránt.Eleinte FZ30 néztem ki,majd kijött az utód FZ50.De zajosak voltak és hiányoltam SLR nyújtotta szabadságot.Vártam a S9600-at,de azon sem újítottak semmit.
Ekkor nézelődtem a D40 felé.De mindig a D60 felé vonzottam,kicsit többet tudott,de zajosabb.Elmentem kipróbálni őket,hátha akkor könnyebben tudok választani.Tapogattam jó-jó,de kicsi.Játékgépnek éreztem.Majd megfogtam D80-at Kényelmes a fogása a kereső meg sokkal jobb.Go haza és utánanéztem.Ez már csomó mindent tudott.Csak a LV hiányzott és a VGA nagy kijelző(D300-ról),meg a videó de erről már le kellett mondanom.Később jöttek a pletykák az utódról.VGA kijelző,videó,LV.Na ezt érdemes megvárni.Végre kijött és már ott tartok ennél nem is kell jobb.Én így jutottam el a középkategóriáig.Tudom mi a különbség kezdő és középkategória között.Így nem is gondolkoznék,hogy melyik kell nekem.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest