Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz katt777 #20683 üzenetére

    "30FPS fölött mindent rátolhat az ember (PhysX szopacs!) :(( , nem lát lassulást. "

    Persze, Te lehet hogy nem látsz, én azért észreveszem a különbséget 30 40 50 és 60+ között... :U

    "Én eleve írtam, hogy az általam mért kihajtás HD4870-re vonatkozik, értelmetlen HD4890 v. HD5850 eredményekre hivatkozva kétségbe vonni ezeket."

    Ugyan áruld már el nekem, hogy egy 1GB-os 4870 és egy 4890 között ugyan mi a különbség azonos órajelen? Hát elárulom én neked, az égvilágon semmi! :W Márpedig én gyakorlatilag 4870 órajelen hajtottam az enyémet, folyamatosan! (775/925Mhz szemben a refi 4870 750/900-ával). Szerintem Te egyszerű kifogásokat kezdtél el keresni szövegértelmezés helyett.

    "DX11 csak a tesszelációval több a DX10.1nél. "
    Ez úgy ahogy van nem igaz. Nézzél csak jobban utána.... :W
    Nem tudom, neked miért mosódott el, amin álltál, de nekem hétszentség, hogy nem... Pedig ment nálam is a Motion Blur.... Az nálad valami DOF effekt rendellenes működése lehetett.... (Nálam az ADOF mosná el pl. a nagyon közeli és a nagyon távoli dolgokat, de kikapcsoltam, nem tetszett, és nagyon lassított)

    "golyószóróval egy egész tárat kellett fejre ürítenem emberre"
    Érdekes, nálam 1-2 fejlövéstől simán kidőltek... (Mármint az ellenfelek) Lehet, nem a gagyi golyószóróval kellett volna, hanem valami épkézláb stukkerrel, amivel célozni is lehet... :P Pedig én normál-on toltam, nem is könnyűn... Lőszerből én speckó végig bőségben voltam, egyetlen pálya volt, ahol kicsit kevesebb volt a keleténél... Meg kell tanulni célozni, nem csak golyószórózni... A menthetetlenség meg nem gáz, mert tök könnyű a játék, nem sokszor haláloztam el... Nálam nem teleportáltak a szörnyek, lehet túl sokat éltél valamilyen élvezeti szerrel? :D Azt meg írtam, hogy nem egy csúcsprogi, de azért a gyenge B kategória kicsit erős szvsz...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák