- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Hát, amikor megvetted nem nézted meg, és már akkor is ott volt, akkor hibáztál. Ha ennyire látszik, és akkor is észrevetted volna, akkor azóta keletkezett, azzal meg nem tudsz mit kezdeni. Erre az a mondás járja, hogy "megszoksz, vagy megszöksz".
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ElektrikusDE
senior tag
Nagyon negatívak vagytok!
Ő csak egy fólia cserét szeretne!
Csak az a baj ezzel, hogy ehhez szétkéne szedni az LCD-t, találni hozzá fóliát, újra összerakni, de egy karc miatt nem látom értelmét.
Főleg úgy hogy ezután egyéb hibák is jelentkezhetnek...
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
2015. novembere óta használok egy Dell U2713Hb monitort.
Ma azzal lepett meg, hogy bekapcsolás után nem a számítógépből érkező jelet, hanem vörös, zöld, kék, fehér, fekete teljes képernyő jelenik meg váltakozva.
Olyan, mintha Built-In Diagnostics módba lépett volna.Google ezt az egyetlen találatot hozta, de nem vezetett eredményre.
Menthető még szerintetek? Hogy lehetne helyrehozni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
trufa12
addikt
Sziasztok kedves és kevésbé kedves urak/hölgyek.
Olyan kérdésem lenne hogy eladtam egy forumtarsnak , aoc g2460pf 144hz monitorom Amit éveken át hibátlanul használtam dp-dp kábelen 1.2 módban . Ő pedig laptopra akarja type-c - dp kábellel de nála nem ad képet ? Mi lehet a gond ?A válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
fischnek
csendes tag
Sziasztok,
egy ideje túrom a netet de nem találok választ, ezért kérdezek Tőletek:
Vettem 2 db Gigabyte G27F monitort az asztali gépemhez (AMD Ryzen 5 2600, NVIDIA GeForce GTX 1660).
1.) A monitorok az eszközkezelőben PNP moitorként szerepelnek, nem a nevükön, bár a képernyő beállításoknál már a nevükön szerepelnek, szóval ez talán nem gond?2.) Az Oázis-tól kapott színprofilokat nem tudom betölteni, mivel a színkezelőben csak nyomtatók jelennek meg, a monitor nem. Miért van ez és hogy lehet megoldani?
3.) A monitorhoz tartozó OSD SIDEKICK alkalmazás nem indul el, "can' find device" hibaüzenettel. Holott ez kellene firmware frissítéshez, meg hogy ne kelljen folyton a monitor hátulján tapicskolni. (az USB kábel csatlakoztatva van, három kábellel is probálkoztam, illetve a szoftver több, korábbi verziójával).
Ha próbálom a laptopommal, akkor a második és harmadik pont működik. Azaz megjelenik a monitor a színkezelőben és az USB kapcsolat is rendben van a szoftverhez.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
fis
-
Archttila
veterán
Érdekes, hogy pont olyan AOC-od van mint nekem, ami ugyanazt a hibát produkálja (már a második darab) mint amire a kollégának reagáltál. (bal oldal széle középen, illetve jobb szél alsó tájékán)
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz Archttila #23158 üzenetére
Ettől függetlenül nem cserélgetem tovább, mert rettentően jól kalibrálható a cucc, és IPS-hez képest igen magas kontraszt jellemzi: [link]
Megvárom még lejár a 3 gari, aztán megcsinálom magam, vagy megcsináltatom [link]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
Azért készítettem a jelenségről egy rövid videót [link]
Állítólag diffúzor probléma.Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Remélem jó topicban kérdezem, mást nem találtam ahova jobban illene a kérdésem.
Alábbi monitorral kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy a hangszórók integrálva vannak a monitorban, vagy nem? Ha igen, egy Lenovo 40A2 dokkolóval HDMI-n összekötve ki kell, hogy menjen a hang? A hangkártyák között tudok váltani, és írja is a HP hangkártyát (ami gondolom a monitorba van beépítve), de hang nem jön ki a monitorokon.
Típus: HP e27 g4
Illetve ugye van USB slot is a monitoron. Elvileg van a monitorban valami alap média lejátszó? (Bevallom ezt nem teszteltem.)
Hálás lennék, ha valaki tudna segítséget nyújtani. -
Peppo
őstag
Üdv!
Egy Philips BDM4065UC monitor produkálta a következő hibát. Elsőként a fényerő kezdett ingadozni egy pillanatra, de aztán helyreállt. (Kb. napi egy alkalommal 1-2 másodpercre) Aztán ez egyre többször jelentkezett, és a vége az lett, hogy elsötétült az egész, és nincs kép. Az egész több nap alatt ment végbe, és közben nagyon enyhe égett szag is volt néha. Annyira enyhe, hogy beazonosítani sem lehetett, honnan jön, de gondolom, összefügg a kettő.
Nem tudom, van-e köze hozzá, de a szobában igen meleg volt, 30 fok körül akkor már pár napja.
Ha valakinek esetleg van tippje, mi lehet ez, ill. hogy javítható-e a probléma, hálás lennék. Előre is köszi!
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Vettem egy LG 29UB67-B monitor, ami elvileg tud 75 Hz képfrissítést is. Intel HD530 GPU van a gépben, HP Z24n G2 monitorral gond nélkül ment a 75 Hz DP porton.
Mi lehet az oka, hogy itt nem megy? Esetleg a felbontás? Tudtok javasolni valamit?Előre is köszönöm!
Üdv,
DaniAktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
FistXL
senior tag
Sziasztok. Van egy Samsung SyncMaster 275t monitorom és akárhogyan állítom a színeket a 6-color-ban, semmilyen hatással nincsen a képre. Mindenféle dinamikus meg ""magic"" fény ki van kapcsolva. Kalibrálni szeretném, mit csináljak?
[ Szerkesztve ]
-
John D'oh
aktív tag
Szaisztok!
Adott egy AMD 2400G Vega11 APU egy Asrock B405 Pro4 lapban, DVI-D-n keresztül csatlakoztatva egy öregebb DELL U2311H monitorhoz. Minden szuper viszont ha HDMI-n keresztül rádugom még pluszban is az LG OLED C7-t, akkor ezt nem akarja felismerni pedig elvileg támagatja a Vega11 a két kijelős megjelenítést. A vicces az, hogy amint kihuzom a DVI kábelt, jelzni a TV, hogy új HDMI forrás elérhető és átkapcsolva már látom is a Windowst. Amikor visszadugom a DVI-t és kihúzom a HDMI-t akkor visszajön a kép a monitorra.
Próbáltam driver frissítést, windows update-et, de ugyanaz a probléma továbbra is.Van valakinek ötlete, esetleg tapasztalata a témában ?
Köszi !
-
adagabor
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Megjött a Telekomtól megrendelt LG gl850-b monitor, és nem hogy 1 oldalon, de mind a 4 sarkában olyan bleeding edge van, amit semmilyen gamma meg semmilyen beállítás sem tud eltüntetni. Gyakorlatilag sötét háttér + sötét szoba kombóban a 27es monitor mind majdnem hogy FELE full fehér...
Az ok, hogy visszaviszem nekik, hogy köszi de nem kell.. de meddig cserélgethetem, hogy ha küldenek egy ugyanilyet ?
Barátkozzak meg a gondolatmenettel, hogy ez ilyen azt kész.. olvastam, hogy ez kb ilyen mindentől függ, hogy lesz e rajta... gyártás, ki volt aznap a szallag mellett stb stb..
Ti mit tennétek??? -
mezis
félisten
válasz adagabor #23168 üzenetére
Üdv.!
Tesztképekkel nézted?
Másik monitor vezérlővel, kábellel is nézted?mezis
-
adagabor
csendes tag
Mivel nem a monitorba dugom a bill + egér stb, így csak a monitor kábel van rádugva, illetve egy laptop még hdmivel. Gyári kábelt használtam, van itthon másik kábel megnézem majd azzal is. Köszi a tesztet, sajna ugyanaz, mind a 4 sarkában olyan fehér mint állat a monitor..
-
adagabor
csendes tag
Kipróbáltam most saját display kábelel, így talán halványúlt a történet. Ez csak is kizárólag akkor feltűnő, ha valami full fekete háttér van ( vagy pl filmnem ugye van alul felül fekete sávja ) és full sötét szobában vagy. Game közben nem tűnik fel semennyire se kb, mivel ott nagyjából a monitor közepét nézed végig.
Azt nem tudom ,hogy befolyásolhatja, hogy a nincs rádugva az usb-s kábelje, mivel nem oda van a bill + egér bedugva,hanem a gépbe.... -
MasterMind
tag
Üdv!
Talán nem ez lesz a megfelelő topik, de egyelőre nincs jobb ötletem.
3 kijelző van a géphez kötve (2 DisplayPort + 1 DVI(monitor) / HDMI(PC)). Bizonyos játékok közben ha a másodlagos DP-os monitor be van kapcsolva, az elsődleges (amin játszom) hajlamos ki-be kapcsolgatni magát véletlenszerűen, de viszonylag sűrűn. A DVI-s monitornál nincs ilyen gond. Amint kikapcsolom, a hiba megszűnik. Ez mitől lehet? Nem bírja a kártya? Köszi! -
sutaxx
tag
Sziaszok!
Lassan egy éve tengetem napjaimat egy " acer nitro vg240ybmiix " monitorral és az alábbi jelenségre lettem figyelmes már jó pár hónapja, de mivel keveset ülök a gép előtt, így annyira nem zavart eddig, de most mégis felmerült az igény a "probléma" megoldására:
Jelenség: Mikor a hűtőm(konyhai) " bekapcsol " a szoba másik sarkában egy pillanatra a monitor mintha ki-be kapcsolna egy röpke másodpercre, mintha áram kimaradás lenne, ugyan ez a jelenség, ha kikapcsol a hűtő, valamint hasonlóan random pillanatokban is tudja ezt produkálni( talán bojler?). Előző albérletemben szintén ugyan ez volt a helyzet, de érdekes módon volt, hogy az elektromos redőnyre csinálta a jelenséget, de volt olyan is, hogy nem történt semmi...
Tápkábel cseréjét már próbáltam, viszont a HDMI-t még nem tudtam és titkon nagyon bízok benne, hogy a szoba sarkában talált kérdéses minőségű HDMI kábel lehet esetleg a probléma és nem a monitorral vagy a VGA-val lenne valami. -
miczo
tag
válasz sutaxx #23176 üzenetére
Igen, nagyjából erről van szó. Akinek korábban írtam ilyen tippet, annál megoldotta ezt a fajta gondot. Ezt a gépnél is próbald ki légyszives! A gép/monitor legyen azonos földelési ponton, jó ha ugyanolyan fázis állásban vannak a dugaszban. A monitorok készenléti elektronikáját valószínű zavarja az ilyen kapacitív eltolásból eredő kis feszkülönbség. A konyhai hűtő dugalját is megfordíthatod. Érdemes játszani vele, kis szerencsével ki lehet tökölni egy olyan álapotot a hol nincs áthatás.
-
SzekeresPeti
tag
Van egy Samsung monitorom, vettem hozzá egy 3 méteres vga hosszabbító kábelt. Először menet közben próbáltam ki, kihúztam az eredeti kábel végét a gépből, és közéjük dugtam a hosszabbítót. Teljesen jól bejött a kép ugyanabban a felbontásban.
Következő újraindításkor viszont már csak jóval alacsonyabb felbontásban jött be a windows, mintha a hosszabbító kábel nem engedne nagyobbat.
Hogy lehet ezt megoldani? -
ElektrikusDE
senior tag
válasz SzekeresPeti #23178 üzenetére
Szia!
Egyszerű oka van.
A 3 méteres VGA hosszabbító kábeledben nincs bekötve mind a 15 ér.
A 11, 12, 15 vonalakon "mondja meg" a monitor az adatait (típus, felbontás, frissítési frekvencia)
Ezek hiányában természetes ez a jelenség.
Megoldás:
1.
Hosszabbító csere teljes bekötésü kábelre.
2.
Kézi beállítás, ami nem egyszerű, mivel előfordulhat hogy az eszköz kezelőben is lekell cserélni hozzá a monitor drivert!
És csak azután lehet beállítani a kívánt felbontást.
De ezzel vigyázni kell, mert beállítható olyan érték is amit a monitor már nem képes lekezelni, ami nagyon kellemetlen lehet! (sötét képernyő, végső esetben meghibásodás is előfordulhat)
Én ugyan az utóbbit választottam mert nem akartam kicseréltetni a kábelemet, de neked inkább a kábel cserét javaslom!
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
SzekeresPeti
tag
válasz ElektrikusDE #23179 üzenetére
Szia! Hát nem sok kedvem van lecserélni, viszont szívesen megbütykölném.
Hogyan kell?[ Szerkesztve ]
-
SzekeresPeti
tag
válasz ElektrikusDE #23179 üzenetére
Már próbáltam kézzel átállítani a monitort, előtte összehasonlítottam a normál és a hosszabbítón keresztüli azonosítást. A kettő illesztőprogramja megegyezik, csupán a monitor típusának észlelése más. Normál esetben Syncmasternek nevezi meg, hosszabbítóval meg Általános pnp monitornak. Fogalmam sincs hogyan állíthatnám át. Megköszönném ha segítene valaki.
-
SzekeresPeti
tag
válasz SzekeresPeti #23181 üzenetére
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz SzekeresPeti #23182 üzenetére
PM-ben válaszoltam, nálad csak a kábelcsere a megoldás sajnos, hacsak nincs NVidia VGA kártyád.
[ Szerkesztve ]
-
nahwes
friss újonc
Sziasztok!
Videó
Pixio PX7 Prime
Bő másfél éves monitor, néhány hete, hónapja elkezdett vibrálni a képernyő 165 Hz-en, 144-en ritkábban szokta csinálni, 120Hz-re állítva szinte soha. 1.4-es DP kábellel csatlakoztattam Geforce 1080 GTX VGA-hoz, másik kábellal is próbáltam. Több driver verziót is feltettem, clean install sem oldotta meg. Van, hogy 1 napig nem jelentkezik a probléma, aztán hirtelen visszatér. G-sync-et ki-be kapcsolgattam, az összes beállítást kipróbáltam. VGA-hoz van csatlakoztatva egy másik monitor is, de azt lecsatlakoztatva is jelen van az említett probléma.
Ami még érdekes, hogy a vibrálás gyakorisága attól is függ, hogy mi van megjelenítve a képernyőn.[ Szerkesztve ]
-
szabog4
aktív tag
Sziasztok.
Némileg OFF-nak érzem a topikot, mert megfejtettem a sajátomét.
A tápegység halt el (külső). Viszont lenne egy kérdésem.Laptop tápegység miért olcsóbb, mint a monitorhoz való?
Ha a laptophoz valót veszem, okoz bármi problémát is a monitornak?
Elbizonytalanodtam az árkülönbség végett.
(A márka volt eltérő, a drágább Mentor [bár LG-t írnak a címbe] a laptopé LG.)(A régi 19V - 1.7A )
Segítséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
-
eladohardver
őstag
válasz szabog4 #23185 üzenetére
Azért ocóbb mert az van ráírva, hogy monitorhoz való...
A Linkelt laptop tápegység jobban terhelhetőbb mint a monitorhoz való.Csak találgatni tudok, Nem tudom neked, megmondani 100%-ra. Lehet csak annyi a különbség a kettő között, hogy a monitoros tápban van 2-3 kondenzátor ami a jelszűrésért felelős.
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Garsza
veterán
Helló! Van egy AOC CU34G2X. És olyan gond ütötte fel a fejét hogy, 1 - 2 másodpecre kikapcsolgat a monitor.
Régebben csak asztalnál csinálta ha 144Hz állítottam. 120Hz nem volt gond, játékban 144Hz -nél sem.
Felraktam a BF V -t elindítottam és azóta folyamatosan csinálja már 120Hz -nél is játék közben is meg asztalon is. És a szín beállításik is megváltoznak közben. Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Nem tudom eldönteni, hogy bug vagy feature vagy hogy a forrással való elégtelen szinergia okozza-e. Adott egy noname monitor, gammailag 3 presettel lehet gazdálkodni. 1db forrással tudom kipróbálni, ezzel ezt produkálja:
preset 3: klasszikus túlszaturáltság, kiégő fehérek, eltűnő kontúrok
preset 2: az 1-nél valamivel rosszabb kontrasztérték, viszont a színek így kerülnek a helyükre, melegebb a Windows-szürke (RGB 240,240,240), ami itt egészségeset jelent
preset 1: a legjobb kontrasztérték, fehér háttéren fekete betűkkel jól látszik, viszont gonosz, sárgás masszában úszik minden, kivéve a klasszikus Windows-szürkét, mert az hidegebb, de egy sötétebb szürke már sárga, valamiféle hue-eltolódás/eltolás lehet ez, mert én ilyen gamma-működéssel még nem találkoztam. Ti igen?[ Szerkesztve ]
-
Electro01
friss újonc
Kedves Csoporttagok. Van egy samsung 2333sw monitorom, ami egymás után ki be kapcsol fél egy perc után, és analóg digitál bemenetek jelzést mutatja a képernyőn, az oldalsó nyomógombok nem mindig reagálnak ilyenkor ... én a tápra gondoltam, szétszedtem, a kondik nem púposak, de persze ez nem jelenti hogy jók. Láttam egy videót, komment nélkül, a szervízes trafót cserélt a tápon. Esetleg valaki tapasztalt ennél a monitornál ilyen hibát? Ugye van a táp és a digitális kép nyomtatott áramkörök, legegyszerűbb lenne cserélni egyiket... ki mit javasol? Köszönöm a válaszokat
-
miczo
tag
válasz totron #23188 üzenetére
Az elmondásod alapján valami TN panelos dolog lesz, lehet, hogy elment a gyári kalibrálása (belső paraméter memória). Ha a monitor tipust megírod, az segíthet megkeresni hogy lehet a szerviz menüt előhozni. Ott lehet ellenőrizni, beállítani ha elment valami.
Elsőre próbáld azt, hogy a kontrasztot addig csökkented, amíg a "beégés" (színtorzulás) el nem tünik. Ha ezzel ki tudod korrigálni, fél siker. -
scabi78
senior tag
Sziasztok,
két monitort használok, egy dvi és egy dp kábellel. A dp kábeles az elsődleges monitorom win alatt, de a gép indításánál a dvi bootol először. A dvi monitoron jelenik meg a bios és a win loading, majd akkor vált az elsődlegesre amikor már elindult a win. A kérdésem az lenne, hogy hol lehet ezt biosban állítani? Msi tomahawk max lapom van. köszi a választ.Tiszta Windows, rendes ház!
-
addikt
Sziasztok!
Adottak az adatlapomon található monitorok (ugyanaz a márka/típus) és vga. A gondom az lenne, ha kikapcsolom a gépet, akkor ugye elmegy alvóba. Az egyik így is tesz, a másik viszont ilyen 3-5másodpercenként backlightol ugyanennyi időre, majd ez ismétlődik folyamatosan. Dp kábellel vannak kötve a vga-hoz és a monitoron is fixen dp 1.2-re vannak állítva. Mi okozhatja ezt?
[ Szerkesztve ]
-
CsabCharger
csendes tag
Szevasztok! Olyan kérdéssel fordulnék a hozzáértő emberekhez, hogy pár hónapja, de nagyon elvétve, olyat csinál a monitor, hogy bekapcsolás után bepixelesedik a kép, sűrűbben csak az alsó részen, kb a tálca vonalában, ritkábban pedig az egész. Együtt kapcsol be amúgy a géppel. Ha ez történik kikapcsolom manuálisan, visszakapcsolom és működik rendesen. A monitor nincs még egy éves, szóval van még rajta gari. Mivel elég ritkán csinálja, így nincs rá garancia, hogy ha visszavinném és megnéznék, akkor is előjönne a hiba. Bár videót csináltam róla. Erről a monitorról van szó: https://www.samsung.com/hu/monitors/gaming/odyssey-chg9-49-inch-144hz-freesync-curved-lc49hg90dmrxen/
-
eladohardver
őstag
válasz CsabCharger #23196 üzenetére
Nézd meg talán egy másik konfigurációban ha tudod... másik áramforrás. Esetleg haverhoz átvinni... Hmm amíg van rá gari addig intézd ezt el... Hol az a videgyó?
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
CsabCharger
csendes tag
válasz eladohardver #23197 üzenetére
A telefonomon. De ha érdekel akkor feltolom youtube-ra és megosztom. 1 informatikus ismerősöm szerint ez inkább valamilyen driverhiba lehet. Az a lényeg, hogy tavaly októberben vásároltam és a hiba kb olyan tavasszal jelentkezett először.
-
CsabCharger
csendes tag
válasz eladohardver #23197 üzenetére
Itt a videó: https://youtu.be/NCCoydx4Vl4
Itt speciel az egész pixeles, de mondom, hogy ki-be kapcsolás után minden ok. Sőt, a párom azt is mondta, hogy bekapcsolás után pixeles volt, majd pár perc után egyszerűen rendbejött a kép. -
eladohardver
őstag
válasz CsabCharger #23199 üzenetére
Ez simán lehet kondenzátor gariztasd! Ne törődj vele! Vidd vissza, ha ugyanígy kapod vissza megind vidd vissza... De csaknem! Fogja és kicseréli azt a panelt ami bibis...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
- Acer G227HQL IPS monitor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest