- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
conrad kb 1500-2000ft az összes kondenzátor... kell egy forrasztóállomás meg csavarhúzók meg egy régi hitelkártya a monitor kibontásához amúgy sztem max egy 10es ért megcsinálja akármelyik monitor szervíz... na jó akármelyik nem... mert vannak lehúzósak.
Ilyesmi hibával nem akar valaki nálam hagyni valami nagy dögöt ? 27"-35" monitort? Csak úgy ajándékba azért már szívesen elővenném a pákát... ja hogy úgy is elővan a munkaasztalon...?
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
miczo
tag
Kapcsolóüzemü tápok, kritikus a kondik ESR értéke, csak low-ESR-t érdemes berakni, különben nagyon hamar ismét tönkremegy.
A táppanelen van általában a CCFL meghajtó rész is (vagy a led meghajtás ha ledes), eredeti csereszabatos tipust szinte esélytelen beszerezni, annyi fajta van. Ezért javítják.Egy ilyen: szétszed (roncsolásmentesen!), panelek ki, kondi csere, panel lemosása (folyasztószer nyomok), kipróbál, összerak. Ha szerencse (nincs más hiba) akkor jó lesz.
Nem javítok, mert nem ez a szakmám (csak hobby-m az elektronika), de 5e-ért hozzá se nyúlnék. Szerintem ingyen senki nem szeret dolgozni. -
eladohardver
őstag
Nem vagyok számlaképes szervíz, csak egy műszerész aki szereti a gyanta illatát... Meg tudom csinálni... de amint említettem nem vagyok szervíz, nincs nálam kondenzátor ... conrad, meg lassan hozza a dolgokat, volt hogy kellett várnom több mint egy hetet a rendelésre...
Gyorsabb ha találsz egy jóhírű szervízt. (garancia fél év)
Vagy kérd meg barátodat akiről írtál...Nem lehet ezekbe kapni egyben tápegységet?
De! Tuti lehet, pl a samsung sony asus monitorok hivatalos MO-i szervíze másképp nem is nyúlhat a dolgokhoz... nem forraszthatnak... csak cserélik a dolgokat... Undorító üzleti politika, ezért keletkezik annyi hulladék.... Garantálom, hogy nem annyi mint amennyiért gondolod...
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
ElektrikusDE
senior tag
Nagyon negatívak vagytok!
Ő csak egy fólia cserét szeretne!
Csak az a baj ezzel, hogy ehhez szétkéne szedni az LCD-t, találni hozzá fóliát, újra összerakni, de egy karc miatt nem látom értelmét.
Főleg úgy hogy ezután egyéb hibák is jelentkezhetnek...
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
adagabor
csendes tag
Kipróbáltam most saját display kábelel, így talán halványúlt a történet. Ez csak is kizárólag akkor feltűnő, ha valami full fekete háttér van ( vagy pl filmnem ugye van alul felül fekete sávja ) és full sötét szobában vagy. Game közben nem tűnik fel semennyire se kb, mivel ott nagyjából a monitor közepét nézed végig.
Azt nem tudom ,hogy befolyásolhatja, hogy a nincs rádugva az usb-s kábelje, mivel nem oda van a bill + egér bedugva,hanem a gépbe....
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mini PC
- Milyen switch-et vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Dolce Gusto
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- Samsung Odyssey G5 Ívelt Gamer Monitor! 32"/ 2560x1440/VA/144hz/1ms/HDR/G-sync-Freesync Premium
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Fujitsu Siemens olcsó és jó kis monitor beépített hangszóróval
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest