Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • YanezTTrain

    tag

    válasz jákob13 #3662 üzenetére

    Szép munka, gratula!

    Azt hiszem nekem is rá kell gyógyulnom a terepépítésre. Elsősorban is a növényzetre, mert abból nagyon gyengén áll az asztal. Csináltam néhány fát, ezeknek még szárad a ragasztása, festése, de hamarosan bemutatásra kerülnek. Azt hiszem a technikán van mit finomítanom még, de a kezdetek biztatóak. Az első darab kicsit nagyra sikeredett, sebaj, jó lesz a 0e berendezéshez. Ha egyszer elkészül. :DD
    A többi már egyre kisebb lett, arányosak-arányosabbak a H0 vasúthoz. Van ami már kimondottan méret. A többire meg ráfogjuk, hogy őriás fák. :DD

    Anyagok:

    Valódi faágak, amik kis átalakítás után hasonlítanak egy igazi fa ágazatára, akvárium szűrőbe használatos vatta, zöld nitro festék spray, modellragasztó spray és különböző lombanyagok.

    Az épületgyártás is folytatódik, tekintve, hogy itt az igazi angliai idő, esik, esik, fúj és esik. A fejállomáson lévő üres peronra épül egy több szintes fogadó, ehhez az ihletet a Tower Bridge mögötti kikötőben álló Dickens Inn adta.

    Illetve tervben van egy magasvasút építése az alapasztalon, ehhez kelleni fog egy emberes völgyhíd.

    Továbbá néhány lakóépületre is szükség van a terep komplettírozásához és a Roco minitanks állománynak is kell valami kis katonai bázis félét létesíteni. No meg van még jó pár ötlet ami kicsit izgalmasabbá teszi majd a környezetet, mint a helikopterbázis, ahol lesz egy helikopter, aminek természetesen forogni fognak a légcsavarjai, működő vízimalom és szélmalom, illetve egy koppintás, egy szélerőmű, ami fordítva fog dolgozni, és a papírsárkányozó mutatványhoz szolgáltatja majd a huzatot. (TT Rocal asztalról koppintva!)
    Pár csillogó, villogó, prüttyögő masina is készül szép lassan, de biztosan.

    A vasútmodellezés nem a kapkodós elmebetegek sportja...

Új hozzászólás Aktív témák