Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz totron #9861 üzenetére

    Nincs már olyan, hogy "saját kéz". A nagybátyáim, nálam jóval idősebb unokatesóim házait "saját kezűleg" építettük: összefogott a nagycsalád és alsóhangon 5-6 belsős ember nyomta-keverte-emelte.

    #9862: mondanám, hogy megnézem miért fizetett a felújító tag, csakhát ez Magyarország :DDD . Egyébként a recept rendkívül egyszerű: egy tényleg alapos felújítás (== ALÁFALAZÁS, ALAPOZÁS!, új tető...) kerül annyiba, mintha üres telekre felhúznál egy téglaházat. Tehát ha valami fel van újítva, az tényleg valami műemlék lehet és amiatt öltek bele mindent, VAGY pont ahogy mondod, tesséklássék megpimpelték jóvanazúgy módra, maradt alap nélkül félig vizesen, nyílásuknál betömött egérlyukakkal oszt csókolom.
    Itt van egy felújítandó: 6hektár akáccal, 1ha szántó, tető kampec, alapja nincs, valszleg gazdaságosabb bontani, kifüggesztési cirkusz: 23milla. Kvázi hektáronként 3milláért akar eladni egy akácost...

    Vályogot egy esetben veszek: ha a tetőszerkezet és a cserepek tökéletes állapotban vannak rajta, ez ugyanis egy esetleges újjáépítéskor jópár millás átmenthető érték.

    #9863: " aki meg tudatosan kínál hibásan újítottat" - erről szól a komplett brit ingatlanpiac, és hogy ontopik is legyek: szép zöld kertünk a fű alatt egy tömény 100éves szemétdomb: műanyagdarabok (rengeteg), üvegszilánkok - mintha azzal akartak volna ösvényt kikövezni, sz.rul/nem kezelt, kirohadó kerítés és korlátoszlopok amik a vétel pillanatában még szépen lefestve álltak csak a mélyben korhadtak. Persze ennek kb felét tudtam, de az agyatlan vásárlótömeg mindent megvesz és felnyomja az árakat, nincs más választásod, minthogy megveszed a szépre festett sz.rt.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák