- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz JoceeHunt #2942 üzenetére
Mert az emberek bő 90 %-ának f*ngja sincs arról, hogy milyen egy TÉNYLEG JÓ egér és fel sem tűnik nekik, hogy egy szenzor erősen vérzik valahol (vagy azért, mert a játékos skill-jük nincs meg hozzá, hogy észrevegyék (pl. igazi rántások még hírből sem) vagy azért mert ~1-2 cm-en forognak 360 fokokat). Megy a hype, meg hogy ez de új, meg de tele van totálisan értelmetlen fícsörhegyekkel (pl. súlyozás, on-the-fly dpi-váltás, belső memória meg villódzó anyámkínja) és még papíron is jobb, mint az előzőek...
Nekem mindegy, hogy mit veszel, tekintve, hogy nem az én pénzemet pazarlod. Csak játszanom ne kelljen vele.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz iamthesonar #2949 üzenetére
Az esténként a kertünk tövén bagzó macskahadat fejbedobkodni az ablakból.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
dudika10
veterán
válasz Synthwave #2951 üzenetére
Olyan jó, hogy folyamatosan megy itt a fröcsögés, hogy így szar meg úgy szar.
Parádés amit itt ketten műveltek, tényleg. Kaptok érte pénz is, hogy szórakoztatjátok a népet?
Kéne.Ugyan ez mehetne az egeres topikba is. Sőt, inkább oda kéne.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
válasz dudika10 #2953 üzenetére
Inkább az a parádés, ahogy az emberek mennyire naívan (és feltétel nélkül) bedőlnek a marketingnek, meg a 12 évesek gerjesztette hype-nak.
Dícsérjem azt, ami (ha nem is mindig teljesen) egy technikai hulladék (ahhoz képest legalábbis, amit hírdet magáról), de legalább még jó drága is? De tudod mit? Akinek túl sok a fölösleges pénze, az vegyen sz@rt, engem nem érdekel. Viszont ennyi erővel már jótékonykodhatna is, legalább értelmesen menne el az a sok forint.Ja és vegyetek Revoltec/Speed-link padokat meg Trust/RoKKaNT-egereket.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz Synthwave #2954 üzenetére
Nem igazán szoktam adni olyan hozzászólásokra amik tele vannak hibákkal.
Tudom, mindenki siet. Mindig ez a kifogás.Ajánlani valakinek egy WMO-t aki irodai munkára akarja használni értelmetlen.
400 dpi-vel irodai munkát végezni nem igazán kellemes napi 8 órában. Helyette vehet egy A4tech-et, ami 1600dpi-s és változtathatja is, van rajta 3+gomb amit böngészésre vagy akármire beállíthat és a kezének még lehet kényelmesebb is.
20g-s rántástól kiakad? Kit érdekel? A ferrari meg nem megy többet 350-nél, de ha nem is akarsz vele gyorsabban menni?Meg vegyen lepedő méretű egérpadot.
De minek ha 5*5 centit fog belőle kihasználni?Fikázzuk a G500-at mert az MX518 jobb, éjen.
Nincs értelme a g500-at venni szerintem sem, kialakításra is hasonlók, de ha valaki hosszabb táblázatokkal is dolgozik akkor eléggé fogja értékelni a 2 féle görgőt és ha valakinek kényelmesebb akkor is megéri a plusz pénzt. Hogy ipari hulladék lenne azzal viszont marhára nem értek egyet. Nem mindegy, hogy "nem jobb" vagy "ipari hulladék".
G9 viszont egészen más fogásra, ha valakinek az kényelmesebb akkor egyértelműen jobb alternatíva mint az mx518. Ráadásul azzal semmi gond nincs semmilyen téren.Nem mindenki pro gamer, sőt, valójában az egy elhanyagolható része az egérvásárlóknak. Csak ezt egyeseknek nehezére esik felfogni.
De minek is kapálózok, már múltkor se sikerült...
[ Szerkesztve ]
-
válasz dudika10 #2955 üzenetére
"Nem igazán szoktam adni olyan hozzászólásokra amik tele vannak hibákkal."
Milyen hibák? (Amúgy az "amik" elé kéne egy vessző. De nem csak oda. )
Valóban. Kár, hogy amikre reagáltam, nem Excel-táblákhoz kerestek egeret (vagy padot).
"A ferrari meg nem megy többet 350-nél, de ha nem is akarsz vele gyorsabban menni?"Akkor meg minek akarsz Ferrari-t venni? Mér' nem jó egy féltengelyes Zsiguli? Azzal ugyanúgy elgurulgatsz 20-szal és még az esti pálinkázásra is marad. (Amúgy nem teljesen jó az analógiád, mert a Ferrari egy remek sportkocsi. Nem csak olyan autós újságírók írkálnak róla, akik még életükben nem láttak ilyet - nem, hogy vezették volna.)
Amúgy az említett WMO eredetileg IRODAI egér volt. Más kérdés, hogy az optikája lehetővé tette számára, hogy a pro-gaming-ben is potens versenyző legyen. Úgy írod ezeket, mintha csakis és kizárólag WMO-t ajánlanék mindenkinek. Ezek szerint szelektíven olvasod a sorokat. Van még úgy egy tucat korrekt egér, ami ALKALMAS játékra is, idióta kompromisszumok nélkül. Arról már csak az egérgyártók tehetnek, hogy ez így alakult.
Ez a "20G-s rántástól kiakad"...ember nem képes annyival rántani. De még kb. 5-tel se. Az viszont már szégyen, ha ezt sem teljesíti. De azért ráírkálják, hogy "deadly precision" meg "gamer" (már komolyan rühellem ezt a szót). Ja, passziánszhoz tökéletes. Talán még egy Heroes 3-parti sem fog felqrni. Annyira.
G500 és társaik. Tudod, nem lenne ezekkel sem problémám, ha nem kerülnének (újonan) 4-5k-nál többe. Igaz, hogy még úgy is lenne jobb alternatíva, de ez más tészta.
Jöjjönek azok a kérdések, amire soha nem szokott érdemleges válasz jönni:
-Ha már játékra (is) (mert a legtöbb ember ezért ír ezekbe a topikokba) keres egeret, mi az anyámért ajánljak olyat, aminél van olcsóbb ÉS jobb alternatíva? Csak, mert a hype-gépezet manapság a másikat sztárolja? Vagy mert ez már nem "csak" 1800 dpi, hanem 26 740 és plazmaoszcilloszkópos térhajtóműve van? Ugyan má'.
-Attól, hogy valaki csak néha ül le játszani (de azért szereti és olyankor kikapcsolódni akar, nem pedig a haját tépkedni), már ne is kapja meg a pénzéért elérhető legjobbat?Ezek munka közben sem fogják cserben hagyni.
(Nem tudom, ti mit szenvedtek ezzel a 400 dpi-vel. Két monitort használok, az egyik 1280x1024-ben, a másik 1024x768-ban megy. A Windows-os egérgyorsítás ki van lőve, a csúszka pedig középen van. Olyan 10-12 cm-t kell mozdítanom ÁTLÓBA egyik monitor alsó sarkától a másik monitor felső sarkáig....)
Padok: Ilyeneket te hol láttál? Lepedő padot az vegyen, akinek szüksége van rá. Aki 2 cm-en fordul 360 fokot, vegyen egy QcK mini-t vagy egy fUnc 1030-ast, aminek a háromnegyede soha nem fog elkopni (ja de, mert el tudja forgatni).
NEM VAGYOK PRO. Attól, hogy nem vagyok az, muszáj olyat vennem, ami retek (az árához képest legalábbis mindenképpen)? Attól még vehetek olyan egeret, amit (tudásának köszönhetően) akár egy pro is használhatna, nem? Paddal ugyanez a helyzet (szerencsére a nagy gyártók termékei között nagyságrendekkel kevesebb a "selejtes", mint egerek terén).
Egyeseknek az olvasott szövegek értelmezésével vannak problémáik.
De minek is kapálózok, már múltkor se sikerült...
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz Synthwave #2956 üzenetére
Játszhatunk helyesírás vadászatot, de felesleges. Csak jeleztem, hogy nem árt ha a mondatnak van eleje meg vége, különben eléggé veszít a hitelességéből. Ez elsősorban nem is neked szólt, tudod Te is, hogy kinek...
Szóval ha én csak néha mennék autópályára és ehhez keresek 10M-ért autót akkor is Corvettet vegyek, mert az jó sportautó? A Minivel könnyebb parkolni, kevesebbet fogyaszt és kényelmesebb, de autópályán tényleg alulmarad. Melyiket választanád?
Azt mondod, hogy ipari hulladék, de nem az, verseny szerű játékhoz nem megfelelő.
Lehet, hogy valakinek hasznos a görgő? Lehet, hogy valakinek kényelmesebb? Lehet, hogy valakinek kell a +2 gomb? És előfordulhat, hogy valaki nem akar vele verseny szinten játszani? Nincs univerzális megoldás, de Ti mégis úgy állítjátok be egyik-másik egeret. Lehet, hogy valaki azért akar G500-at venni mert jobban tetszik neki, de Ti azt mondjátok rá, hogy ipari hulladék.
De tudom, nehéz felfogni, hogy nem mindenkinek ugyan azok az igényei.Tényleg meg kell keresnem azt a hozzászólást ahol lehurrogtál a Qck mini ötletem miatt?
[ Szerkesztve ]
-
válasz dudika10 #2957 üzenetére
Fölösleges megkeresned, emlékszem rá. Ez egy, azaz 1 db hsz. volt. Nem lehurrogtalak, csak -ha jól emlékszem, azt mondtam-, hogy "nevetségesen kicsi". Ami szerintem igaz is. Persze lehet, hogy valakinek elég az is, de biztos nem jön rosszul, ha +500 Ft-ért 1,5x akkora (és igazából még az sem nagy) területen mozoghat (itt most ugye a sima QcK-ról van szó). Néha hasznos lehet (ha másért nem, akkor már csak azért is, mert ha már a bal sarka kikopott, forgat rajta egyet és a még érintetlen felületet használja x évig).
Ha a helyesírás-részt nem nekem szántad, akkor sorry, csak mivel nekem volt címezve a hsz., gondoltam nekem szól ez is. Én már-már kínosan próbálok ügyelni erre, de néha így is becsúszik egy-egy hiba - pedig sokszor át szoktam őket olvasni (persze általában az időlimit lejárta után veszem észre... ). Sonar-barátomnak amúgy már én is mondtam párszor, hogy kicsit jobban formázhatná/átolvashatná, mielőtt leokézza. De ne bántsuk, mert diszgráfiás, de legalább igénytelen is. A törődést pedig igényli. Egerek/padok terén ellenben nagyon is képben van, mert bár sokan egyszerűen képtelenek elhinni/elfogadni, 7 évig benne volt a magyar CS-sek krémjében. (Pl. amikor olyanokat nyilatkozik, hogy a Bazsi (Kodiak) interjúkban azt mondja, amit elvárnak tőle, akkor annak van alapja, mert ismeri személyesen.)
Ezek a fránya autók. 10M-ért vegyél egy 3-mas dízel BMW-t.
Ahhoz nem kell versenyszerűen játszanom, hogy rendesen rántsam az egeret és feltűnjön, ha valami nem az, mint aminek hírdeti magát.
+ gomb sok általam is ajánlott egéren van, tehát az nem lehet kifogás. Kb. az összes fogást/kéztartást is lefedik.
Ezt a gyorsgörgőzést soha nem értettem; lenyomod a középső klikket, és a megmozdítás mértékétől függően meghatározott sebességgel folyamatosan scroll-ozni fog...Mivel szabad országban élünk, mindenki azt vásárol, amit akar és amit a pénztárcája megenged neki. Csak aztán ne legyen sírás-rívás. Meg arra alkalmatlan egerek ajánlgatása picivel komolyabb játékra...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz dudika10 #2957 üzenetére
Elnézést kérek mindenkitől, akiket zavarnak a hozzászólásaim!
Sajnálom, hogy ezzel a betegséggel születtem. Én már a büdös életben nem fogok tudni helyesen írni. De ez engem nem zavar . Ez van ezt kell szeretni. (Ennek ellenére a mésodik mérnöki diplomámat csinalom, azonkivül három nyelven beszélek elég jól.) Lehetne jobban formázni a szövegeimet ez tény! De a lényeget, szerintem így is meg szokták érteni. És több ember köszönte meg tanácsainkat szerintem, mint akik lehurrogtak.
Akinek meg az tetszik, hát istenem vegye azt amit akart. De akkor minek kérte olyan ember tanácsát, aki használt már olyat? Vagy ha nem tetszik a válasz akkor már nem is hiszek neki, mert biztos hypol valami mást? Tudnék linkelni olyan hozzászólást, amiben pont olyan dologgal fürdött be az egérnél, amire konkrétan mondtuk, hogy abban a felhasználásban csinálhat olyan hibákat... (Hát nem tetszett neki és eladta pár hét után veszteséggel...)
Szóval szerintem ezt a vitát hagyjuk is abba, mert úgysem vezet sehová. Foglalkozzunk inkább az egérpados kérdésekkel MINDANNYIAN!
(Igen én is! )[ Szerkesztve ]
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
forguet
senior tag
hű mennyi off.
Van egy Razer Copperhead-em, ami azt hittem, behalt, de végülis csak egy tisztítás kellett neki.
Gondoltam a megtisztulás örömére (és hogy nem kell egeret vennem) veszek egy új egéralátétet.
Razer Goliathus-szal van valakinek tapasztalata?Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz forguet #2960 üzenetére
nalam volt sokaig egy goliathus controll edition azt kell hogy mondjam beadta mind a sima optikas mind a 3g-3.5g infra szenzor alatt. lezeressel nem probaltam de van belole sok meret es speed edition is. az ara is elfogadhato szerintem. bar aztmondjak hogy nem annyira tartos mint a mantis ezt nemtudom nalam nem volt annyi ideig hogy megmondhassam. de a felulet maga jo!
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
forguet
senior tag
válasz iamthesonar #2961 üzenetére
Most utánaolvastam, lézeres egérhez nem igazán ajánlottak a szövet alátétek, inkább a keményebbek, tehát Razer Destructor/Vespula irányba kéne elmozdulnom.
Csak közben már annyira beleszerettem a Deathadder balkezesbe, hogy lehet h a végén inkább eladom a copperhead-etMundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
-
iamthesonar
aktív tag
válasz forguet #2962 üzenetére
szerintem is jobban jarnal ha eladnad a copperheadet es vennel egy deathaddert helyette... sokkal de sokkal jobb a szenzora mint az elso generacios razerz lezer csoda... egyebkent az hogy nem ajanljak a szovetet a lezerhez.... tok faszsag! a lezer szenzor hibajat aami ugrik a szoveten azzal leplezik hogy nem jo a felulet hozza... ez fizikailag is baromsag!!! a lezer szenzor ugyanolyan jo szoveten mint uveg alu vagy muanyagon HA NORMALIS MAGA A LEZERSZENZOR! de a legtobb nem az hanem szar es ezzel magyarazzak hogy nem jo szoveten... max a tobbin jobban csuszik az eger... de a deathadder 3.5g infra szenzoraval nem lesz ilyen bajod ha lecsereled az jo az asztallaptol kezdve a tapetan at az osszes padtipussal es nem hibazik...
-
forguet
senior tag
válasz iamthesonar #2964 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, el is határoztam, h rendelek egy Deathaddert.
(A Rézfejűt meg megpróbálom eladni, de nagyon kevésért nem, akkor inkább megtartom dísznek...)
Külön vicces, h HK-ból 47$-ért lehet rendelni a Deathadder V2-t házhozszállítva (tehát kb 9500Ft), Médiában meg 25k!!! pénz.
Lolmár. Hát ezt meg hogy így.
Amúgy ehhez milyen egérpadot szerintetek?Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
superecneB
őstag
Nem, teljesen tökéletes a mérete. Mondom ezt úgy hogy Allsop Raindrops XL padról váltottam. Általában úgy kényelmes nekem a játék, ha egy egész egérpadnyi húzásra 180nál egy picit többet fordulok ezzel arányos sensyvel játszom 40cm es és 30cm es padon is, nagyon szoknom sem kell.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz forguet #2965 üzenetére
amiket mar hasznaltam 3-3.5g infra alatt es beadtak padok: razer mantis controll, razer goliathus controll, razer exactmat, everlgide titan monstermat, steelseries qck heavy, qpad ct, allsop raindrop.
-
válasz forguet #2965 üzenetére
Mert a Médiások gyökerek...de legalább a nevetséges fajátból.
SteelSeries QcK Heavy/QcK Mass Pro
Everglide Titan
Corepad C1
Allsop Raindrop (GigaPad XL)Talán Razer Goliathus. De inkább az előbbiek közül valamelyik.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz superecneB #2970 üzenetére
a mantis controllnal valamivel gyorsabb a mantis speednel sokkal lassabb az everglide titan. nekem pont idealisan a ketto kozott van ugy hogy a lassabb fele hajlok.
[ Szerkesztve ]
-
strabowsky
tag
Hali!
Sajna van 1 rossz tapasztalatom hogy a Razer Lachesis 4000 dpi-s egér nem szereti a Razer Destructor padot, tehát ne nagyon rakjátok össze a kettőt.
Elötte egy Roccat Taito-m volt azzal teljesen jól működött.
A mostani padom eladó ha valakit érdekel kb. 2 hetes... -
SLYM
veterán
heló, milyen egérpadot ajánlotok nekem ha nem vagyok egy nagy játékos, de azért szeretnék oda kattintani ahova szeretnék, tehát ne valami ócskát mondjatok. köszönöm
-
iamthesonar
aktív tag
-
superecneB
őstag
válasz iamthesonar #2974 üzenetére
Vagy esetleg még ez is alternatíva lehet, legalábbis akinek a gyorsabb szövet jobban fekszik. Ár/érték arányban is elég jó a maga 3500ft-os árával.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz KaiotEch #2976 üzenetére
az elotted hozzaszolo kollega linkelt egyet aéternativa cimszo alatt. a razer mantis az 5 evig is razer mantis. (tobb meret/speed es controll felulet)
vagy ha a kenyelmesebb megoldast valasztod es nem jarsz rosszul vele steelseries qck az szivos egy darab. (tobb meret/vastagsag)
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Hali! Milyen egérpadot tudnátok ajánlani? Hatalmas különbség van egérpad és egérpad között?
Üdv: Kassadin[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz superecneB #2979 üzenetére
Túl kicsi semmiféleképpen se jó szerintem. 3-5 ezer forint közé essen mondjuk a pad. Gyors vagy lassú, gondolom ez függ az ember játékstílusától.
-
válasz Kassadin #2980 üzenetére
Szerintem szövetpadokkal jobban jársz. Kényelmesebbek, tartósabbak, kevésbé zabálják a teflont, nagy átlagban pedig még olcsóbbak is. Nagy méretűeket is csak ezek között találsz.
Szerintem érdemesebb a vastagabbakat (4mm+) előnyben részesíteni (bár ez személyes preferrencia kérdése), mert komfortosabbak vékonyabb társaiknál és a gyűrődést is tovább bírják.
Az, hogy mi gyors, mi lassú...az a "lassú" is szászor gyorsabb, mint a 200 Ft-os TEZSNYÓ-pad. Nem beszélve arról, hogy a csúszka használata mellett létezik egy olyan dolog is, hogy szilikonspray, ami kb. minden benzinkúton kapható.Padok 5k-ig:
------------------
SteelSeries QcK/QcK Heavy/Qck Mass Pro
Everglide Titan
Corepad C1 (supergamer.hu-n biztos találsz)
QPad CT (a közepes 5k körül van, a nagyobbik ~7k) - egyik leggyorsabb szövetpad
esetleg Razer Goliathus, vagy ha találsz, akkor Razer Mantis, QPad XL[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Synthwave #2981 üzenetére
Én még hozzátenném a Roccat Taito-t, ami 3000 Ft és szerintem az összes közül a legjobb, gyors padnak mondanám.
Hasonló, mint a Razer Goliathus Speed, csak jóval olcsóbb nála.
Én már 1,5 éve használom és olyan, mint új korában, semmi kopás nincsen rajta, pedig azért használva van. Egyszer nedves ronggyal letisztítottam, természetesen meg sem ártott neki.
[ Szerkesztve ]
"Less but better" - Dieter Rams
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Icon7 Z500 egérhez keresek egérpadot, elsősorban alacsonyabb érzékenységhez. Ez vajon jó lehet?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
superecneB
őstag
Hello!
Nem javaslom ezt a padot ennyiért, mert nagyon vékony, bár hosszútávú tapasztalatom nincs vele biztos vagyok benne hogy az 1.2mm vastagság miatt elrongyolódik. Főleg ha abból indulok ki, hogy a Razer Sphex szinte kilyukad annyira ki tud kopni... (legalábbis több usertől hallottam ilyet - bár az ellenkezőjét is hallottam már, viszont a többség az előbbi volt...)
Ha szövetben gondolkozol had javasoljam inkább, valamelyik Goliathust - Razer vonalon. Vagy esetleg valamelyik QCK-t a SteelPadtól, esetleg Roccat termékeket (de ezzel nincs saját tapasztalatom, majd akinek van esetleg ad támpontot ezzel kapcsolatban). Mind a Goliathus család mind a QCK családot lehet kapni több fajta méretben, illetve a goliathus família kapható Speed és Controll kivitelben, a speed gyorsabb a controll valamivel lassabb pad.
-
Egyetértek superecneB-kollégával. Amit linkeltél, kb. 3k-val kerül többe, mint amennyit ér(het). És még kicsi is. Bár ez utóbbi dolog szubjektív, de mivel azt írtad, hogy alacsonyabb sensi-hez kéne, helytálló kijelentés.
SteelSeries QcK/QcK Heavy/QcK Mass Pro-t ajánlom neked. Alacsonyabb sensi-hez meg inkább a SteelSeries QcK Heavy-t. Ez is 5-6k-ért kapható, csak min. 2x akkora minden dimenzióban, mint az általad linkelt (vastagságra 5x)[méretei: 450 x 400 x 6 mm]. Mindemellett remek felülete van. Low-abb sensre ideálissá teszi a mérete, vastagsága pedig biztosít a kényelemről és tartósságról.
[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
válasz superecneB #2985 üzenetére
superecneB és [oWn]f4te:
Köszi a válaszokat, kicsit pontosítanék a dolgon. Mindegy, hogy szövet vagy műanyag az anyaga a padnak, csak jó legyen, ne legyen nagyobb egy A4-es papírnál, valamint az alacsony érzékenység nálam 800-1200dpi értéket jelent. Az általatok ajánlott egérpadok jó része nekem már túl nagy, de azért még megnézem van-e kisebb méretben. A Goliathus Control mennyire lassú?Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
forguet
senior tag
Sziasztok
Már egyszer nekifeküdtem az alátétvásárlásnak, de akkor nem vittem végig.
Most újból nekiesek, az alábbi 3-ban gondolkodom:
Steelseries 4HD 5k
Razer Destructor 8k
Razer Scarab 11kMit gondoltok?
Ja és még mindig Copperhead-hez lesz...amíg működik, nem kukázom.
De amúgy fw frissítés óta nincs bajom vele.[ Szerkesztve ]
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
válasz iamthesonar #2992 üzenetére
igen, én is minél több review-t olvasok, annál inkább a steelseries felé hajlok.
Jók a razerek, de annyival nem jobbak, amennyivel többe kerülnek.
Valszeg a 4HD is ég és föld lesz a jelenlegihez képest...Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
aginor
veterán
válasz Synthwave #2989 üzenetére
Szerintem viszont nem , sajnos túl nagy, nem férne el, de néztem a Steelseries QcK Minit, méretben az pont jó lenne, vélemény esetleg?
A tanácsaitokat figyelembe véve jelenleg három pad van a kosárban:Razer Goliathus Omega Control
Razer Goliathus Omega Speed
Steelseries QcK MiniÁrban messze a Steelseries a legjobb kérdés minőségben milyen jó, és itt nem az időtállóságot értem (nem érdekel ha jövőre megint vennem kell egyet 1500pízért, csak jó legyen). A Razereknél komolyan elgondolkodtat, hogy Control vagy Speed. A Controlról azt olvastam, hogy lézeres egerekkel már 1200dpi-nál komoly gondok vannak vele, ami kicsit azért már gáz. Vajon a Speed hogyan viselkedik 1200-1600dpi felbontás mellett.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
őstag
Én nem értem, hogy miért veszik az emberek a Razer Goliathust 5000 forintért, amikor a Roccat Taito kevesebb, mint 3000 forintért legalább olyan jó, ha nem jobb.
Ugyan ez vonatkozik a még drágább padokra
Anno megnéztem pixelben az összes padot, köztük Razer Megasoma, Vespula stb., SteelSeries műanyag padok, de rosszabbul csúszott rajtuk az egér, mint a Taiton, pedig ez szövet.
Régen QPAD-ot használtam, a mai napig megvan, kopásnak nyoma sincs rajta, az mondjuk kicsit ette a teflont (valamilyen szilikon anyaggal van bevonta a felülete), ellentétben a szövet padokkal.
[ Szerkesztve ]
"Less but better" - Dieter Rams
-
superecneB
őstag
Ha esetleg budapesti vagy szét tudsz nézni a pixelben, ki tudod próbálni a padokat. Esetleg nem árt számításba venni amit xeon.Szabi kolléga ajánlott.
Hogy ezek közül melyik a legjobb nem tudnám egyértelműen megmondani. Én utálom a lassú padokat szóval ezek közül mindenképp a speedet vinném, bár nálam most a best buy abszolute a Razer Mantis Speed AVA edition [Ebayen kapni, 2800ft körül volt].
Ekkora egy A/4eshez viszonyítva:xeon.Szabi: Azért azt erősen kétlem, hogy az S&Snél jobban csúszik...
[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
válasz superecneB #2996 üzenetére
Én viszont nem tudom, hogy mit utálok. Eddig csak gagyibb padjaim voltak (a mostani egy Curtis) és mindig 800-1200dpi között használtam az egeret, a mostani alátéttel az a baj, hogy már kikopott nagyon és nem lehet vele normálisan célozni, mivel ugrál a kurzor. Ha vízszintesem húzom lassan, akkor EKG görbét rajzol az egyenes vonal helyett. Van itthon egy Icon7 egérpad, de azzal is azt csinálja és az szövet borítású, viszont genothermen egész jól fut, lehet inkább műanyagot kéne néznem?
-
-
aginor
veterán
-
Eladod párezerér. Annyival is kevesebbe kerül a jó. Vagy megtartod tartalékba. Pl. egy MX 518-nál már ég és föld lenne a különbség. Az alá meg jó a QcK.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest