Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz dudika10 #2957 üzenetére

    Fölösleges megkeresned, emlékszem rá. Ez egy, azaz 1 db hsz. volt. Nem lehurrogtalak, csak -ha jól emlékszem, azt mondtam-, hogy "nevetségesen kicsi". Ami szerintem igaz is. Persze lehet, hogy valakinek elég az is, de biztos nem jön rosszul, ha +500 Ft-ért 1,5x akkora (és igazából még az sem nagy) területen mozoghat (itt most ugye a sima QcK-ról van szó). Néha hasznos lehet (ha másért nem, akkor már csak azért is, mert ha már a bal sarka kikopott, forgat rajta egyet és a még érintetlen felületet használja x évig).

    Ha a helyesírás-részt nem nekem szántad, akkor sorry, csak mivel nekem volt címezve a hsz., gondoltam nekem szól ez is. Én már-már kínosan próbálok ügyelni erre, de néha így is becsúszik egy-egy hiba - pedig sokszor át szoktam őket olvasni (persze általában az időlimit lejárta után veszem észre... :U). Sonar-barátomnak amúgy már én is mondtam párszor, hogy kicsit jobban formázhatná/átolvashatná, mielőtt leokézza. De ne bántsuk, mert diszgráfiás, de legalább igénytelen is. :DDD A törődést pedig igényli. ;] Egerek/padok terén ellenben nagyon is képben van, mert bár sokan egyszerűen képtelenek elhinni/elfogadni, 7 évig benne volt a magyar CS-sek krémjében. (Pl. amikor olyanokat nyilatkozik, hogy a Bazsi (Kodiak) interjúkban azt mondja, amit elvárnak tőle, akkor annak van alapja, mert ismeri személyesen.)

    Ezek a fránya autók. :) 10M-ért vegyél egy 3-mas dízel BMW-t. ;) :DDD

    Ahhoz nem kell versenyszerűen játszanom, hogy rendesen rántsam az egeret és feltűnjön, ha valami nem az, mint aminek hírdeti magát.

    + gomb sok általam is ajánlott egéren van, tehát az nem lehet kifogás. Kb. az összes fogást/kéztartást is lefedik.
    Ezt a gyorsgörgőzést soha nem értettem; lenyomod a középső klikket, és a megmozdítás mértékétől függően meghatározott sebességgel folyamatosan scroll-ozni fog...

    Mivel szabad országban élünk, mindenki azt vásárol, amit akar és amit a pénztárcája megenged neki. Csak aztán ne legyen sírás-rívás. Meg arra alkalmatlan egerek ajánlgatása picivel komolyabb játékra...:U

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák