- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
sziasztok
van egy logictec mx518 as egerem roccat taito egérpadon használom
miért van az hogy kicsit nehézkes az egér mozgatása az egérpadon?olyan mintha jobban fékezné az egeret mint kéne...
mit tudtok ajánlani?a másik gondom az egér kábele.nem tudom elhelyezni úgy az asztalon hogy ne legyen súrlódás(és ezzel együtt fékező hatása a kábelnek)
help
-
frango13
aktív tag
Nekem 3 éve van ilyen padom. Annyira koszolódik amennyire hagyod(én mikor elmegyek a géptől letakarom a padot meg az egeret,hogy addig se porosodjon). Én kb. 4 havonta bevágom a zuhanyzóba, rádobok egy kis folyékony szappant, jól átdörzsölöm és lecsapatom. Miután megszáradt, megy rá egy kis szilikon és jobb mint új korában. Komolyan, mosás után simán el lehet adni újnak...
flash-: kábelt leragasztod pl. cellukszal. A nagy tappancsos MX518 eléggé tud tapadni. Nem árt a padra egy kis szilikon.
[ Szerkesztve ]
:)
-
frango13
aktív tag
Először én is ódzkodtam tőle. Semmi baja nem lesz(goliathust csak szilikonosan használom. újabb fajta MX518 meg DB 3G csúszkál rajta). Jól lefújod kb. 20 centiről és hagyod megszáradni(30perc kb.). Ha túl csúszós lett és nem tetszik, akkor meg lemosod.
Telda: Naga-t(gondolom mmo-ra)? Te tudod...
[ Szerkesztve ]
:)
-
törölt tag
Hello!
Na vettem egy gamer egeret, mert előzőt eltörtem Ahhoz nem használtam gamer egérpadot, csak egy sima zselés csuklótámaszosat.
A csuklótámasz körülbelül addig tetszett, amíg láttam a boltban. Most az egérpad úgy van asztalomon, hogy a zselés csuklótámasz bigyó jobbra néz, és inkább zavar, mint segít, úgyhogy ilyet nem akarok még egyszer.Amire szükségem lenne, az egy nagy méretű, nem drága (mondjuk MAXIMUM 5000 forint, ami nem jelenti, hogy nem lehet 2-3000) egérpad.
Legyen jó a tapadása, és a felülete (mi mást lehet kérni egy egérpadtól? ). Esetleg megemlíthetném még, hogy nem fontos nekem, hogy mindenféle menő minta rá legyen festve (gondolom amúgy is a sima fekete felület a legjobb az érzékeléshez?!)Az egér amit használok, egy kerámiatalpas lézeregér (prestigio pmsg1).
Kérdésem a szakértőkhöz, a következő:
Milyen egérpadokat tudtok nekem ehhez az egérhez ajánlani, 5000 forint alatt?
Van e olyan felület ami direkt kerámiatalpas egérhez lett kifejlesztve?Köszönettel: Bozsó
-
válasz #71517184 #3607 üzenetére
Az egér...ööö...hát...hagyjuk.
A legegyszerűbb szerintem, ha veszel egy SteelSeries QcK-t vagy egy Razer Goliathus-t (méretet majd kiválasztod).
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Beerwolf
senior tag
Na megvettem a razer Goliatus alfa + Abyssus kombót.
Még nem sokat játszottam vele, de már most ég és föld a különbség az eddigi egeremhez képest.jaffa 2843, Tuco78 Köszi még1x a segítséget.
-
Sajt0s
csendes tag
Üdv! volt itt az első hszben egy leírás hogy hogyan érdemes megmosni az egérpadod , tudna valaki segíteni? nagyméretű szövet egérpadról van szó.
-
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, egér, egérpad vásárlás előtt állok.
Az egér Razer DeathAdder v2 lenne, alá egy CM HS-M Batle Pad SSK-t gondoltam.
Mi a véleményetek az egérpadról, vagy mit ajánlanátok helyette? Jelenleg egy QcK-t koptatok, de már kezd felpöndörödni a széle.Előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
Langyos szappanos vízzel (esetleg folyékony mosószeres), és egy szivacs nem durva oldalával átdörzsölöd, majd mehet a radiátorra száradni.
Egyébként van aki bedobja a gépbe, 30fokon kímélőn elvileg semmi bajuk nem lesz, de én azért a kb. 20 éves Hajdúnkba nem dobom bele[ Szerkesztve ]
-
L-e-f-i-e
senior tag
Sziasztok az alábbi padok közül melyiket ajánlanátok leginkább egy (optikai) Logitech G300 alá?
- [Steelseries QcK mini]
- [CoolerMaster CSS Battle Pad H2 vagy DP társa]
- [Revoltec Fightmat Advanced]Utóbbit már hallottam dícsérni, de kikérném előtte hozzáértők véleményét is
=^-^=
-
frango13
aktív tag
válasz L-e-f-i-e #3616 üzenetére
Hi!
Azt az utóbbit semmiképp sem! Én hülye régebben vettem egyet. Gondoltam kipróbálom, annyira rossz csak nem lehet. Hát de! Az! Nem volt szívem rátenni a játékra való egeremet. Most egy 500HUF-os samsung megy rajta a laptop mellett. Arra megteszi.
Steelseries Qck az jó pad. Bizonyított már eleget. Mininél azért nagyobbat vegyél...
CoolerMaster-t nem tudom milyen, de szerintem inkább maradjanak a jó házak és hűtők gyártásánál. Az megy nekik
Razer Goliathust is ajánlom. Vastag(4,3mm), strapabíró, könnyen mosható, szuper felület és még szép is. Főleg a Fragged.:)
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz frango13 #3617 üzenetére
Kicsit utánanéztem szűkült a kör 4k-nál többet nem nagyon akarok rákölteni, szóval valószínűleg Steelseries lesz vagy a sima Qck vagy a Mass.
A Mass kicsivel nagyobb és 2mm helyett 6mm vastag, bár nemtudom ez miben befolyásolja az egérpad "tudását", de biztos számít valamit, kérdés az megéri e az vagy jó a sima QcK.
A miniről lemondtam az tényleg elég kicsi (kb minta mostani no name padom)
=^-^=
-
L-e-f-i-e
senior tag
QcK Mass lesz még pont belefér a keretbe köszi a segítséget
=^-^=
-
Larodar
csendes tag
Sziasztok!
Egér és egérpad vásárlása előtt állok. Tanácsot szeretnék kérni egérpad téren milyet lenne célszerű venni alkalmi játék esetén? A keret max.: 5000 Ft lenne.
illetve kérdezném, hogy milyen egeret vegyek vagy ahhoz hasonló topic nincs?
Impossible is nothing!
-
SimonYana
addikt
-
válasz Larodar #3623 üzenetére
Pad:
-------
Razer Mantis
Everglide Titan
Puretrak Talent
Allsop Raindrop
Razer Goliathus
SteelSeries QcK Mass / Heavy
Corepad C1Razer eXactMat
fUnc 1030
SteelSeries S&S
SteelSeries 4HD / 9HD
X-Ray Thunder 8 / 9Icemat 2.0
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
deadelon
aktív tag
sziasztok mindenki.
sajnos eléggé megkopott taito egérpadom,ha nem is az idő vas foga de a kezem tutira elkoptatta az egyik felét.nem rossz egérpad de nem is jó,elég lassú nehéz meghatározni de nem az igazi.szóval lenne egy kérdésem.2 pad közül szeretnék választani :
roccat sota vs
Cyber Snipa Tracer ez utóbbi üveg előző szövet cseppet műanyagszerű beütéssel.
árban kb 2 e ft a különség (tracer a drágább) valaki segíthetne a választásban.köszi
Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
válasz deadelon #3628 üzenetére
Igazából én egyiket sem venném.
Ha üveg, akkor Icemat 2.0 / SteelSeries Experience I-2 (a kettő gyak. ugyanaz),
ha szövet-műanyag hybrid, akkor QPAD CT.Persze a döntés a tiéd.
-
Hooper
őstag
a4tech x710fs egér alá Roccat taito-t vagy QcK mini-t ajánlanátok?
800-1200dpi között használom, és elég kis úton mozgatom - kb amennyit az asztal szélére letámasztott csukló enged fingertip grippel.
(emiatt nem szükséges nekem nagy pad..taitot csak akkor venném ha érezhetően jobb, és van olyan tartós mint a qck)
köszönöm! -
QcK-t. De legalább az eggyel nagyobbat. Vagy a Mass-t. Az nem túl nagy, ellenben jó vastag ---> tartósabb + kényelmesebb. Mini nagyon pici.
-
Hooper
őstag
válasz Synthwave #3631 üzenetére
köszi!
qck amiatt tetszett meg h vékony.. idegesít ha egérpad van a kezem alatt.. évek óta nem használok.. most gondoltam adok 1 esélyt
mini szerintem bőven elég annak ahogy én mozgatom: 250*210, majdnem a4es lap, pár centivel keskenyebb - aláraktam és a felét se használom ki -
wwhy
veterán
Nyugodtan használd/vedd a minit, nekem tökéletesen bevált-épp azért vettem, amit te is írtál: vékony, kicsi és főleg nem csúszkál.l Igaz, néha a MS Wireless Laser Mouse 5000 eleje/vége kicsit lelóg, de egyáltaán nem vészes.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
kifu
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy frapped verziós Goliathus egérpadot (omega méret) és furcsa mód, az előző Goliathus egérpadomhoz képest sokkalta furcsább érzést nyújt ez a szövetes megoldás.
A régi Goliathuson ha egy kicsit megböktem az egeret arréb csúszott vagy 2 centit, annyira sima volt a felülete. Ezt az újat meg valamiféle szövettel fedték be és a Deathadder egerem úgy serceg rajta, hogy csak na, Meg úgy összességében az egérmozdulatokon érzem egy kicsit, mintha fel akarná az egér itt-ott szakítani ezt a szövetet.
Ez normális és csak meg kell szoknom?
Asus P7P55D; Intel Core i5 750 + Scythe Ninja 2 Rev.B; 2X2 GB G.Skill 1600 DDR3, Gigabyte 460GTX OC 1 GB; Dell U2311H
-
bul07
nagyúr
ó rossz helyre
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
kifu
tag
válasz Synthwave #3637 üzenetére
Szia!
De igen. Nem volt még ilyennel dolgom, gondoltam kipróbálom. Nem hittem hogy a Black Edition-ös Deathadder ennyire "serceg" rajta, illetve, hogy az egér a mozgatás közben ennyire ellenállásba ütközik.
Lehet kicseréltetem, a jól bevált speedre.
Asus P7P55D; Intel Core i5 750 + Scythe Ninja 2 Rev.B; 2X2 GB G.Skill 1600 DDR3, Gigabyte 460GTX OC 1 GB; Dell U2311H
-
Fragged Control-t még nem próbáltam, de így is kicsit furcsa, hogy ennyire zavaró, ráadásul egy Razer egérrel.. : /
Ha van rá módod, akkor cseréld Speed-re.
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Mielőtt jól falhoz vágnám (hogy ne a "b" betűs szót mondjam) Logitech MX620 wireless laser egeremet, gondoltam előtte azért feljövök ide kérdezősködni!! Néha borzalom, hogy mennyire lehetetlen vele egerezni, egyszerűen nem is értem az okát!!
Rohadt idegesítő akár már csak netezés közben, de Battlefield 3 közben ... na inkább nem is mondom!! Akad, nem megy ... van hogy kattintásra sem reagál, 2-3-szor kell rádurrantanom a bal gombra, h sikerüljön ez a bonyolult művelet !!Röviden a történet:
- megvettem úgy 1.5 éve kb. 8000-ért ... akkor még elég nívós egérnek számított, IKEA-s fekete asztalon használtam egérpad nélkül ... fasza volt, nem volt semmi gond. Nagyon elégedett voltam vele.
- aztán idővel a fekete asztal elkezdett nagyon kopni a sok egerezéstől meg a csuklómtól ... akadni kezdett elég rendesen az egér.
- gondoltam, ez normális ilyen esetben, ezért vettem egy állítólag kurva jó gamer egérpadot. Ennyiért már egy egész jó egeret adtak volna ... de gondoltam, jó egér alá jó pad dukál.
- ment is tök jól az új egérpaddal ... egy darabig, aztán elkezdett baszakodni.Azóta is csinálja!! Letakarítottam arcszeszes fülpiszkálóval a letapogató lézer-t ott a kis nyílásban. Szart sem ért, ugyanúgy szívta a vérem !!
És ami a durva, hogy nem mindig csinálja! Most is pl. egész jól megy a padon, pedig nem csináltam semmit sem az egérrel, sem a paddal.
Az elemek természetesen frankók, a legújabb SetPoint + driver van feltelepítve, windows7 x64 fut ... pfff .. ennyi.Van vkinek tippje, mi lehet a baja ??? Olvastam a pad lemosás + szilikonozást. Ez vicc v. komolyan segíthet ??
A fekete IKEA-s asztal még nem kopott hanem szűz részein ugyanakkor nagyon faszán megy, jobban mint a 4.000 Ft-os egérpadon. NÉHA ... mert néha ott sem ... tököm érti ezt!!
Várom hátha vkinek van hasonló rossz tapasztalata és esetleg vmi ötlete.
Köszönöm !!
-
Stanchore
senior tag
válasz Forza_JUVE #3641 üzenetére
Ez lehet, hogy valami wireless lagg lesz. Játékra inkább vegyél egy jó vezetékest, ha nem akarsz bosszankodni. Nekem az MX Revolution-öm csinálta ugyanezt, pedig az huszonezres kategória volt, közelebb tettem a vevőjét utána kicsit jobb lett, de kis idő után újra elő jött.
Origin / Steam: Stanchore
-
nyunyu
félisten
válasz Forza_JUVE #3641 üzenetére
Probald atdugni az eger vevojet a gep elejebe.
2.4GHz mar rovidhullam, csak egyenes vonalban terjed.
Nem szereti ha pl. a gephaz belelog a vevo es az eger koze...
Plane, hogy a fem haz Faraday kalitkakent mukodik, EM arnyekol!Egyebkent a hetvegen probaltam ki az itthoni MX Revomat a melohelyre vett vadiuj Revoltec FightMat Advanceddel, hatha jobban csuszik, mint az 2 eve amortizalt ugyanilyen padom.
Ranezesre nem mondanad meg, melyik a regi, es melyik az uj, annyira nem latszik semmi kopas rajta.
Amin meglepodtem: semmivel sem lett lassabb a regi pad, ugyanugy csuszik, mint az uj.Egyebkent kifejezetten dragan vettem: 2.7k volt az uj, neten 2k-ert is talalni.
Mondjuk itt a topikban foleg szovet padokat szoktatok ajanlani, muanyagot csak elvetve latni.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
agemate
addikt
Sziasztok!
A4Tech X710BH egérhez milyen padot ajánlotok? Maradhat az IEKA-s szövet egérpad, vagy jobb lenne ha vennék egy 'normálisat'? Nem vagyok egy nagy gémer, de ha tehetem, tolom az fps-eknek heti 5-6 órát.
[ Szerkesztve ]
-
válasz agemate #3644 üzenetére
Egy SS QcK nem árthat. Méretet, vastagságot kiválasztod (én a Heavy-t favorizálom a mérete és vastagsága (kényelmesebb, még tartósabb, az alatta lévő felület egyenletlenségeit teljesen elnyeli) miatt, de ha nincs szükséged / helyed akkorára, akkor Mass).
-
agemate
addikt
Megfontolom, köszönöm! Van esetleg olyan bolt, ahol ki lehet próbálni?
-
Forza_JUVE
aktív tag
Köszi az ötletet, kipróbálom. Valóban a ház hátába van bedugva, és teljesen takarásban van az egér szemszögéből ... de a távolság nem nagyobb 50 cm-nél.
De akkor berakom előre.Üdv.
Szerkesztve:
Megtörtént .. most még egérpad nélkül is jobban megy ... ráadásul a szétkopott asztalfelületen.
[ Szerkesztve ]
-
zone
őstag
5L padot hogyan/mivel a legjobb tisztítani?
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest