- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamthesonar
aktív tag
válasz -=Vacsek=- #2650 üzenetére
hat en nekem kb 3-3.5 eve nincs CS a gepemen ... de ha valakinel jaccok vagy felrakom hogy teszteljek egy mouset vagy vga-t akkor mindig mas a nick.. a legutobbi: akiskuki vagy csak siman . lovok par orat allitgatom a stuffot amikor eleget lattam letorlom ugyse jaccok vele...3 (inkabb 5) evvel ezelott meg mar az elkorcsosult new school freak gamerek jelentek meg es tobbnyire ezen basztak fel magukat a jo jatekosok hogy mit ugatnak csicska 12 evesek hogy csiter amikor szanalmasan jaccanak a legujabb technikakkal is..es ezert nem CSzik mar senki aki telleg jo volt benne.. persze paran meg akadnak koztetek az regi idokbol de dozereket kb mar presztizsbol hivjak a lanokra jaccani hogy legyenek nevek is ne csak "new age" klanok meg gamerek..ami regen meg volt a tisztelet es a tiszta jatek az mara kihalt a CS tarsadalombol... sajnos...ezert nem jaccak mar
[ Szerkesztve ]
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
superecneB
őstag
Nem igazán értem miért gondolod, hogy nem lenne jó hozzá, természetesen hibátlanul működik vele.
Gumi borítás van a pad alján, nem nagyon kéne hogy csúszkáljon, de elég könnyű szóval ha odanyomod az egeret, elképzelhető hogy sétál kicsit veled. Ha a pad felületére vagy kíváncsi, akkor azt tudom mondani hogy a Qck nem tartozik a gyors padok közé.[ Szerkesztve ]
-
válasz superecneB #2652 üzenetére
Beteljesült egy régi szerelem.
Megjött a pad, májsztró.
Valóban nagyon korrektes állapotban van (főleg, ha azt is hozzávesszük, hogy elvileg már 5 (!) éves ).
Olcsó volt, gyorsan ideért, nagyon korrekt voltál (skatez-ért külön köszi), úgyhogy még a mai nap folyamán repül is egy naaagy pirospont.
Ha gondolod, nekem is adhatsz egyet, nem fogok megsértődni.Este szerintem berakok másik VGA-t, oszt' jóóól megtesztelem Q3-ban, meg Starcraft-ban.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
válasz iamthesonar #2654 üzenetére
Gyűlnek a keselyűk.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
iamthesonar
aktív tag
egyebkent ha valasztanom kene a tegnap osszehasonlitott 2bol en meg mindig az everglide titan mellett dontenek az allsoppal szemben. de mondom tobb test kene...
[ Szerkesztve ]
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
válasz iamthesonar #2657 üzenetére
Szilikon spray-vel valamivel gyorsabb volt az Everglide, de finomcélzáshoz, puttyogtatáshoz nekem jobban bejött az Allsop. Persze lesz még itt testing, csak szétmegy a kezem...
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok,
milyen padot ajánlotok razer deathadder v2 egérhez?
steelseries qck-t és razer goliathus-t néztem árban kb megegyezik a 2.
esetleg más??
köszi.
üdv.
Powered by iPhone 14 Pro Max
-
válasz borkarico #2659 üzenetére
Goliathus nem rossz.
Ha találsz még, akkor Razer Mantis Control is jó lehet.Már sokszor ajánlottam, de Everglide Titan tuti beadja DA-val.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz borkarico #2659 üzenetére
en azt mondom menj be a pixelbe ha teheted es probald ki melyikkel jobb a jatek. a qck es a goliathus controll nem rossz valasztasok a 3.5g-s infra ala. de ami szemely szerint nekem a legjobban beadta azzal az optikaval az az everglide titan meg a qck. mantist controllt inkabb az optikas egerek ala javasolnam 400-800dpi melle...
[ Szerkesztve ]
-
borkarico
aktív tag
válasz iamthesonar #2661 üzenetére
vettem egy qck minit, egyszerűen tökéletes vele.
köszi srácok.
és nem is volt drága. elég jó minőségű pad. csak ajánlani tudom.
üdv.
Powered by iPhone 14 Pro Max
-
-
iamthesonar
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Pár helyen olvastam hogy G500 alá egyáltalán nem mindegy hogy milyen padot rakok. Tudtok ajánlani olyat ami tuti hogy jó alá? Közepes méretű kéne. Max. 3-4K-ért.
Roccat Taito-t néztem hozzá, de lehet ez túl nagy lenne
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Motion_Blur #2665 üzenetére
probald ki a steel qck-t az biztosan jo a g500hoz. es 3(4) meretben is van.
-
válasz Motion_Blur #2665 üzenetére
Esetleg Razer Goliathus.
-
Közben megvolt a majd' full-szombat-délutános, már-már éjszakába nyúló Allsop Raindrop GigaPad XL-teszt, Call of Duty: Modern Warfare-ben (Win csúszka középen, accel off, in-game sens 2.75, 125 Hz, no driver).
MS IM 1.1a + skatez + az Allsop pad + szilikon spray ---> beadja, mint állat.
A felülete picit "szemcsésebb", mint az Everglide-é, mondhati "control-osabb". Ennek ellenére kellően gyors, könnyen mozog rajta az egér. Talán mert valamivel "keményebb" érzete van, mint az előbb említett összehasonlítási-alapnak. Bolt-action sniping egy élmény volt. De a többi is. Vastagsága miatt kevésbé fárasztó, mint a ~2mm-es padok (amiket én személy szerint annyira nem csipázok).
És ez egy 5 (!) éves pad, gyerekek (ami jegyzem, egyáltalán nem látszik rajta). Nagyon tartósnak tűnik.
Nagy kedvencem, az Everglide Titan mellé avanzsálódott, megosztva birtokolják a trónt. És azok a vízcseppek...
[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
válasz iamthesonar #2661 üzenetére
Miért mindenhol a controll-t ajánlod? A speedel mi a baj? Nem olyan tartós?
[oWn]f4te: Teljesen egyetértek azzal amit leírtál. Sajnos a dizájnja megosztja az embereket és régen is nehéz volt beszerezni most meg pláne. Kicsit jobb marketinggel és dizájnnal szerintem simán lemosná a qck-kat, de hát az allsopnak ez nem célja sajnos
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz superecneB #2669 üzenetére
Én pl semmi esetre sem vennék megint controlt, csak is speed-et. Szerintem "izlés" kérdése.
Haverom a Razer Mantis Speed-jét már 4-5 éve használja, jelenleg Logi G5-tel. Szerintem ez a valaha készült legjobb Razer egérpad. Nemrég végre én is be tudtam szerezni egyet valami kóbor készletből, erre nem abbahagyom a gaming-ot!?
-
iamthesonar
aktív tag
válasz superecneB #2671 üzenetére
a mantis az mantis a speed ugyanolyan tartos mint a controll. mas a felulet.. mas senshez lett kitalalva... olvassatok visszabb. azert ajanlom a controll mert en low sensel jatszom es a legtobb egerem lowra van allitva... a "controll felulet erdessege" jobban kihozza az egerem beallitasaval a pontos celzast mint egy speed mat. ugyanolyan egersensel a pad felulet tulvezerli a finomcelzasnal az egeret.. es inkabb padot cserelek mintsem a jolbeval sens-en valtoztassak. en ezert ajanlom a controll. de ahogy elnezem itt az emberek tobbsege a lezer sensor csutka sens... ahhoz pedig vegyetek speed mat-et.... (de tok felesleges 40x30cmes egerpad amikor 10x10 ha hasznalsz belole) viszont azzal egyetertek hogy a razernek az egyik legjobb seriaja volt a mantis sokan szerettek... de szerintem a goliathus jobban sikerult probaljatok ki abbol is van "speed"!
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz iamthesonar #2672 üzenetére
Én Deathadder v2-vel 450dpi-n játszottam, 180° -hoz kb 40cm kellett.
Goliathus szerintem gagyi, nagyon gyorsan tönkremegy, elkopik. Ezzel szemben a Mantis nagyon tartós és szerintem pontosabb is.
-
iamthesonar
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok. Van egy nagyon alap egerem:
[link]Tudnátok hozzá ajánlani valami olcsó de jó egérpadot, mert a mostani asztalomon játék közben eléggé érdekes dolgokat művel a kicsike.
Köszi előre is.
Live-Die-Respawn
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Dizson
tag
A Qck és a Qck Mass között mi a különbség?
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hali!
Fentebb már említettem egy qck tulajdonosa vagyok. Sokat használom meg már elég régi és nagyon mocskos! Próbáltam sima meleg vízzel lemosni nem sokat ér! Mosógépbe nem mertem berakni mert az valszeg tönkretenné..
Mivel tisztítsam ki szerintetek?
-
Motion_Blur
félisten
válasz -=Vacsek=- #2685 üzenetére
Meleg szappanos vízzel próbáld, ha nem megy akkor szövettisztító habbal.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz Motion_Blur #2686 üzenetére
Talán már csak azt nem próbáltam de abból annyi fajta mint égen a csillag..
Majd keresek vmi jó illatútKöszi a helpet!
-
superecneB
őstag
válasz -=Vacsek=- #2687 üzenetére
Ahogy Motion_Blur már említette a meleg/langyos szappanos víz tökéletes, én is ezt alkalmaztam, de ismerek olyat, aki simán gépben a fehérneműk közé lökte, és nem lett semmi baja. Biztos ami biztos maradj a manuális megoldásnál, mert a qck elég vékony lehet elrongyolódna egy gépben.
Valaki nem tud boltot ahol még lehet kapni ilyen padokat hogy fUnc surface, X-ray Thunder (8/9)?
[ Szerkesztve ]
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz superecneB #2688 üzenetére
Volt hogy 10-15 percig mostam szappanos meleg vízzel. Finoman mosogatószivacs finomabbik felével. Kiraktam száradni (ha vizes a pad akkor full fekete és alig látni hogy hol mocskos még) és mire megszáradt még mindig tudok "rajzolni" bele a kezemmel (körmömmel). Majd nézek ma vmi kárpit tisztítót.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz -=Vacsek=- #2689 üzenetére
en is a langyos-szappanos vizes kombot hasznaltam a qck.hoz. de volt lyan hogy beragtam es bedobtam a mosogepbe. 30 perces kimeloprogram es no centrifuga... nem lett semmi baja es tisztabb lett mint valaha.
-
superecneB
őstag
válasz -=Vacsek=- #2689 üzenetére
Akkor az jó mocskos lehet
Meglehet próbálni a kárpit tisztítót, de lehet egyszerűbb még egyszer rámenni és a későbbiekben rendszeresebben tisztítani. -
-=Vacsek=-
senior tag
válasz superecneB #2691 üzenetére
Eléggé már szegény.. Mivel én kis szenzin játszom mindig találok olyan helyet ami kevésbé retkes és ott jól mozog az egér Néztem ilyen kárpit tisztítót csak literesbe találtam és az is szőnyegtisztító gépebe valo.. Lehet az lesz amit iamthesonar mond berakom a gépbe aztán hadd szóljon
-
válasz -=Vacsek=- #2692 üzenetére
Akkor eléggé NAGY sensi-n játszol, nem?
-
iamthesonar
aktív tag
ajanlom a tomi color gelt vekonyan! a feluletre kenni es tenyleg a textil kimelo rovid programon kimosni. ne centrifugald!
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz Synthwave #2693 üzenetére
2000dpi 1000Hz 1.95 játékban ez elég nagy sensi-nek számít főleg css-be. Akikkel játszom 800dpi-nél egyik se játszik nagyobbal és 2es alatt van ugyanúgy a játékban az érzékenység.
Nekem windows-ba is ekkora a sensi, ha mások átjönnek kell nekik pár perc mire belejönnek a használatába.iamthesonar: Adok egy utolsó esélyt még ennek a kárpit tisztítónak ha találok vmi normálisat. A mosógépet csak akkor szeretném használni ha már tényleg mindent megpróbáltam és semmi sem segített.
-
superecneB
őstag
Amit lentebb ajánlanak is jó, vagy a Vanish szappan.
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz superecneB #2696 üzenetére
Nah találtam itthon vmi noname szőnyegtisztítót 2010 08as dátum remélem ez nem a lejárati volt Kimértem ahogy a dobozon volt elég rendesen habzott is 3x végigmostam meleg vízzel. most szárad a kicsike..
Abba biztos vok hogy tisztult vmit mivel a fehér hab érdekes árnyalata jött le róla
-
válasz -=Vacsek=- #2695 üzenetére
Igen, csak te előző post-ban azt írtad, hogy kis sensi-n nyomod.
Amúgy el nem tudom képzelni, hogy hogy lehet úgy pontosan rántani.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz Synthwave #2698 üzenetére
Ya tényleg elírtam NAGY sensi-n játszom Jókat lehet vele rántani imádom, nagyon szép frageket lehet vele lőni.
Itt van 2 nagyon régi video itt is ugyan ez a sensi beállításom! Nem vmi nagy szám sose veszem a demot tv-ről szedték le és úgy csinálták meg[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz -=Vacsek=- #2699 üzenetére
nos a videok alapjan te nemhogy nagy hanem hatalmas sensel jatszol! es rantasrol szolo velemenyeidet hanyagolhatjuk hisz te egyszer sem rantod meg az egeret.. te maximalisan 5 azaz 5 centimetert mozditod el es azzal mar fordultal 2x90 fokot... es en a videon eszrevettem az egered keseset es laggjat amit te allitolag nem is tapasztalsz... a masodik videon tisztan megmutatkozik a bomba lerakas utan jobbra huzasnal 1lagg kis kesessel (nezd a falat meg a tereptargyakat ha igysem veszed eszre akkor nincs mirol beszelgetnunk...) a masodik kibassza a szemem amikor 2x90fokba nezel oda vissza.. az eger keses tipikus esete odamegy meg minden pontos lesz csak egy ilyen fordulat kozben jobbak leosztanak akar 2 fejest is ha ugyvan mire a harmadikra (az eredeti celra) rantjak. erre neked a legkissebb eselyed sincs a chval meg a beallitasaiddal ezt ertsd meg... nemfikazlak meg semmi sot! ha skra raknak toled videot az jo skillt sejtet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs