- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dani3l
őstag
Hali!
Egy Logitech MX Revo alá milyen padot ajánlanátok? Mondjuk innen, az egyszerűség kedvéért. Úgy 20€-val bezárólag. Nem kell a legdrágább, de valami normálisat szeretnék, hogy ne is kopjon annyira, meg azért működjön rendesen. Főleg netezésre meg némi játékra használom a gépet.
-
Jojo5
őstag
Személy szerint én QCK Heavy-t ajánlom mivel ezt használom és nagyon megvagyok vele elégedve, bár nekem egy MS 3.0 áll a szolgálatomban, de ez mitsem változtat azon, hogy a pad egyszerűen perfekt és szerintem a revolution alá is tökéletes lenne
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
eladohardver
őstag
Hali! Lézer egér alá(400-4000 DPI) szeretnék szövet egérpadot, aminek az alja gumi, hogy csúszásmentes legyen, üveg illetve lakozott fa felületen (csúszós felületen használnám). Melyikek azok amik szóbajöhetnek és kaphatóak itt magyarországon? Köszi.
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
-FLY->
őstag
Sziasztok!
Van egy logi g5 refresh egerem, ehhez jó lenne egy qpad xl? Csak a lézer miatt kérdezem.
-
Adonimus
senior tag
ÜDW! A Razer Goliathus egy meggondolandó választás.. én befürödtem vele... nagyon durva pad, jól veszi a rángatást is nincs vele gond.. amíg új KB 3 hónapos de már nem olyan, mint régen volt...
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
zbence
aktív tag
Hali!
Vettem egy A4tech X7 egeret, de az asztalom fa, és már kopott, így iszonyatosan csúszik a rágcsáló!
Puha műanyag talpai vannak, és kéne valami egérpad!
Ebben kéne megtalálni a lehető legjobbat, a tapadás végett!
Milyen anyag, milyen márka, stb.(razer...)Már kaptam néhány tippet, de többet is meghallgatnék!
Tehát a tapadás a lényeg... -
Hocsika
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Jelenleg egy Func Surface 1030-as fekete egérpadot használok Logitech G5 egérrel. Sajnos néha lemászok róla játék közben. (Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Source, Team Fortress 2, Left 4 Dead, stb.) Sajnos az alja az egérnek is kezdett kopni (
legalább is úgy veszem észre).
Kérdésem az lenne, hogy milyen más egérpadot ajánlanátok nekem, ami nagyobb, és esetleg más anyagból van. (Gondolok itt a kopás megállítására)
Egyenlőre még csak a QcK-t illetve a nagytestvérét QcK+-t néztem. Egyéb ötleteket szívesen várok.
Köszi -
Oxi
aktív tag
Próbáljátok ki egy LCD monitor felületét egérpadként. Én egy szétszedett 17"-t használok Microsoft Sidewinder X8-l. Nagyon szeretem, mert vékony, kézmeleg, nem szőrözik, finoman csúszik, selymes a tapintása, nem kopik-koptatja a teflon talpakat és haláli pontos.
Mínusz egy ok a kötekedésre.
-
mt33
csendes tag
válasz eladohardver #2108 üzenetére
http://www.steelseries.com/int/products/surfaces/qck/specifications
a mini 25x21 2000 alatt van, a 32x27-es 2600 körül(nekem ilyen van),bevált termék, népszerű, olcsó, cool[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Sziasztok!
A mostani, immár lassan 10 éves egérpadon lassan teljesen szétrohad
Kellene valami hasonlóan jó, szövettel borított, vastag, gumis egérpad. Ezzel a Pamela Anderson egérpaddal kapcsolatban van valakinek tapasztalata: [link] ?
Mennyire jó minőségű?Továbbá milyen gumis egérpadot érdemes venni, ami jó minőségű, de olcsó?
-
Zoli83
tag
Sziasztok!
Gondoltam megkérdezem itt is, mert a "Razer Deathadder" topic elég halott. . . Deathadder alá keresek egérpadot, lehetőleg fémet! A Steelseries SX-re gondoltam, írtam a pixelnek is, ahol inkább a Razer Exactmat-ot ajánlották. Szerintetek mi lehet a különbség köztük és melyik a jobb? Természetesen játékra kellene.Zoli
-
Draken
őstag
Milyen kis egérpadot érdemes választani razer razer 3g vagy lachesis alá?
[ Szerkesztve ]
-
Raz3raddict
tag
-
Zoli83
tag
válasz mindfreak #2121 üzenetére
Végül Steelpad SX lett, az alapján ajánlották, amiket írtam nekik, mint például hogy régen a kedvenc egérpadom a Steelpad 4S volt,amivel egyedül az volt a baj, hogy néha le-leszaladtam róla. Azt is tudom, hogy ez nagyon szubjektív dolog, hogy ki milyen egérpadot preferál, szerintem is a legkényelmesebb egérpad a szövet, de nekem kicsit lassú, amit már írtam.
-
[G@B]
tag
Sziasztok!
Eladó egy QPAD CT Large Fekete 4mm , nem sokat használt: 3k
Razer MANTIS Control nagy méretű: 3k20/38 55 738
VR6 // by vw vento
-
Cadal
őstag
Sziasztok!
Véleményetek szerint a cikkben szereplő Roccat Sota egérpad megfelelő választás lenne egy lézeres egérhez (MSI GS-501)?
Vagy tudnátok alternatívát ajánlani ~4K környékén?Elsősorban (FPS) játékoknál érzem hiányát az egérpadnak, egyszerűen nem tudok rendesen célozni. Mindig mellémegy. Pedig korábban a sima optikai egérrel viszonylag elfogadhatóan ment.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
melyik a legjobb egérpad lézeres egérhez
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Revoltec Fightmat Advanced-del talalkozott mar valaki?
Ahogy nezem, egesz turheto aron van.
HyperGlide-dal ellatott MX Revo ala kene valami nem tul draga alatet.
FPS-t nem jatszok.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Én a Qck egérpadra szavazok. Jó minőségű ... gyűrheted ahogy akarod, nem lesz semmi baja.
Van mini változata 250 x 210 mm 1700 ft ért
Van a sima QcK 320x285mm 2400 Ft ért
És van egy QcK + nevű 450x400mm 3700 Ft ért.
Meg van még több is csak azok meghaladják a 4000-res korlátotSzerintem igen jó egérpadok, én lézerhez használom. Tökkéletes
Üdv: Dave -
Zolás
addikt
Tud valaki egy kényelmes fps-hez való egérpadot? Most egy Razer ExactMat padom van és annyi a bajom vele hogy "hideg" és fázik rajta a kezem. Valami müanyag alapu kellene vagy szövet vagy a nemtudom de ettől a hideg fémlaptól fázik a kezem és nem tudok rendesen játszani.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Lippy
csendes tag
Sziasztok!
Azon filózom hogy a már jócskán 2 éves Razer Krait egeremet lecserélném egy Roccat Kone-ra. De még azon is - mert ugye inkább emiatt írok - hogy Roccat Taito vagy Sense padot csapjak alá? Tulajdonságait tekintve van-e (nagy) különbség? -
klambi
addikt
szevasztok!
1 itthon ritkább egérhez keresek drivert, Mystify raptor gaming mamba se-egérhez kellene..!
nem találtam, ha tud valaki segíteni az jólenne!
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
juhig12
tag
Mindenkinek ajánlom a SteeLpadokat! A legjobbak, amikkel találkoztam, nekem a mostanim az 5 éve van meg és bár egy picit feljött az egyik oldala, de még használom!
-
Oliverda
félisten
Üdv
Üveg egérpadot hol lehetne emberi áron szerezni? 20x25-ös bőven jó lenne sima üvegből (tehát nem kell csilivili márka meg szín).
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
proof88
addikt
no közben én is kérdeznék egy olyat, hogy qpad xtr-hez vajon melyik pad hasonlít a legjobban, mert nem igazán látok mostanság ilyet, de ekkora (kis) méretben és ilyesmi anyagú pad kéne nekem, mert ez nagyon bejött...
-
mhorvat
senior tag
válasz Oliverda #2136 üzenetére
"Simáért" lemész a sarki üvegeshez és kérsz tőle maradék anyagot, odaadja ingyen, vagy 1-200-ért vág neked 20x25-öst, ha gonosz.
Témával kapcsolatban: olvasgattam az utolsó ~100 hozzászólást, ami alapján beszereztem egy QCK mini-t, mit is mondjak, jó, a szó hagyományos értelmében (mai jelzővel illetve zsírkirály).
-
mhorvat
senior tag
válasz proof88 #2139 üzenetére
Logitech G9-cel.
-
Tommmmka
senior tag
Razer Mamba alé milyen padot ajánlotok?
Néztem a steelseries féle üveget, ez mennyire lenne jó?
(Fontos az esztétika és a pontosság, szövet padok alapban kihúzva)
-
LGA 911
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Logitech mx1000-t használok egy s&s steel padon, hyperglide csúszkákkal.
Beszerzek egy logitech performance mx egeret, aminek rakok az aljára telfon csíkot és szeretném lecserélni a jelenlegi egérpadom, mert már kezd elkopni és nem csúszik úgy mint régen.
Melyik padot válasszam ezek közül: 2.0 icemat üveg, steel sx aluminium, vagy egy újabb műanyag, esetleg mást?
Engem egy dolog érdekel; hogy minél könnyebben csússzon rajta az egér.
Köszi előre is!
-
Hevius
tag
Sziasztok a GIGABYTE GM-MP8000 féle egérpadról mi a véleményetek? Esetleg pontos leírás valamerre? Köszi a segítséget... Vagy milyen padot ajánlanátok nekem egy A4TECH x6-60D-hez? (Glaser-es)
[ Szerkesztve ]
-
-LnT-
csendes tag
Sziasztok!
Milyen eget ajánlotok Qck Heavy-hez? FPS game-re kellene "ulow" sens-en. (CS)(sry az offért)
[ Szerkesztve ]
-
skyny
tag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy Razer Imperatort
Nagyon tudom ajánlani mindenkinek,ár és érték arányban is ott van.Mamba nekem tul drága és szerintem ez jobb.Nagyon kézre áll és nekem hasznos volt az oldalso gomb mozgatása is.
Viszont nem tudom milyen egér pad kellene hozzá.FPS játékra kellene.
Valaki tudna segíteni??
Kösz[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest