- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz energy_ #3250 üzenetére
A másik irányba csavarás nem volt a legjobb ötlet. Egyszerűen ki kellett volna venni a csomagolásból, lerakni az asztalra és használni - szép lassan (1-2 nap) kiegyenesedett volna. QPAD XL is ilyen volt; kell neki egy kis idő, tekintve, hogy ilyen műanyag-szövet hybrid izé a felület.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
sto1911
veterán
Sziasztok,
vennek egy nagyobb meretu egerpadot, amire hajlando lennek <5k kolteni. Alt. jatszok a geppel, de nem vagyok egy elvetemult gamer, ehhez merten kernek egy ajanlast.
-
válasz sto1911 #3252 üzenetére
Everglide Titan MonsterMat
Corepad C1
Razer Goliathus Alpha (speed/control)
SteelSeries QcK+/QcK HeavySKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok!
játékra Steelseries Qck Gaming egérpad szerintetek megfelelne?
üdv.: fl3x
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Fl3x
aktív tag
Logitech MX518 ilyen egerem van nem tudom számít-e csak előbb kihagytam
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
-
Nem rossz a QcK se. Bár abból inkább a QcK Mass Pro/QcK Heavy. Felületre ugyanazok, csak ezek vastagabbak, ennélfogva kényelmesebbek és még tartósabbak.
QPAD CT (csak hagyd, hogy kirúgja magát ) (3 féle méretben, 2 féle vastagsággal - én a vastagabbat ajánlom)
QPAD XL (ezt is ) (szintúgy, mint az előző)
Everglide Titan (több féle méretben)
Corepad C1 (supergamer.hu-ról rendelhető több méretben is)
Allsop Raindrop GigaPad XL
Razer Goliathus (speed/control, többféle méretben)
Razer Mantis (speed/control)SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
sto1911
veterán
válasz Synthwave #3253 üzenetére
Vegul Qck+-t vettem, ooooriasi nagy meretu. elso tapasztalataim pozitivak, nagyon jol csuszik rajta az eger, a regebbi 300Ft-os szovetpadhoz kepest eg es fold. Az elado mutatott egy allitasa szerint 4 eves Qck mini-t, meg volt mar kopva eleg szepen, viszont tapintasra alig volt kulonbseg a kopott es nem kopott feluletek kozott. A gumi alsoresz es eleve a merete miatt nem csuszkal, stabil, mint allat.
-
zapok
aktív tag
válasz sto1911 #3262 üzenetére
Nekem csak QcK-m van (közepes - 320x270mm-es), de én is ugyanilyen jókat mondhatok el róla! Élvezet használni a rágcsálókat rajta!
Nagyon jól tapad az öreg fa asztalra is, de egy újabb asztal, vagy egy üveglap alá még jobb lenne. Tényleg - kérek is a sarki üvegesnél egy alávaló darabot.
Nálam, 1 hét alatt simult ki a sok hullám.Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
-
Tuco78
tag
Sziasztok!
Valami jó zselés csuklótámaszos egérpadot keresek a razer deathadderem alá.
Most egy goliathus controlom van amit nagyon szeretek viszont az asztalom nagyon nyomja a kezem ezért lenne fontos a csuklótámasz.
A razer exactmat vagy a vespula jó lenne csak ezek a merev fém meg műanyag padok állitólag eléggé darálják az egértalpakat.
Mi a véleményetek erről,na meg mit ajánlanátok.
Ha lehet maradnék a razernél mert nálam nagyon bevállt.
Vagy csak vegyek sima csuklótámaszt a goliathushoz?Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
zapok
aktív tag
Én ezt a csuklótámasz mizériát megoldottam egy méretre vágott alaplapokhoz kapott, ezért már majdnem kidobott szivaccsal.
Tökéletesen 'múkodik' az egereimmel, és nem fárad a csuklóm!
Ha még így is csúszik, és fáj tekerd be egy vászondarabbal, vagy vegyél csuklótámaszos egérpadokat.[ Szerkesztve ]
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
Tuco78
tag
Igen pontosa azt akarok venni csak tanácstalan vagyok mert nem ismerem a kemény padokat.Ezért kértem tanácsot.
Razer exactmatot vagy vespulát szivesen vennék csak nem akarom elcseszni az egerem talpait mert állitólag a kemény műanyag meg fém padok tönkreteszik és nem akarom cserélgetni mert 2,5k egy csomag.
A szövet goliathusomon már nyúzom 3éve és ugyanolyanok mint újonan.
Na ez a dilemám.
Ha valakinek van tapasztalata az exactmattal vagy a vespulával az irjon!Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
Nyílván a nem-szövet padok jobban eszik a hyperglide-ot, de akkora probléma, hogy ha ~1-1.5 évente kell venni egy új szettet?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
jaffa 2843
Ármester
jah énis azt hittem hogy az olyan jó, de kicseréltem öket és elkezdett billegni az egér.. nem volt egyforma vastag a glide... minőségi cucc... ha nem csúszik, és még nem kopott le műanyagig a glide, akkor inkább szilikon spray az egérpadra
rápróbáltam mindet, aztán fogtam kivágtam a kukába az összes glide-ot.. az X7-et is oda kellett volna
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Tuco78
tag
válasz jaffa 2843 #3272 üzenetére
Na mit mondtam azért az A4Tech mégsem hazudtolja meg magát
Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
zapok
aktív tag
-
Tuco78
tag
Én sem leszólni akartam!
Nekem is számit a pénz és sajna az igazi gamer egerek aranyárban vannak Én sem engedhetem meg magamnak a 20ezer Ft-os egeret
Viszont itt a ph-n használtban ki lehet fogni nagyon jót olcsón.(Én is itt vettem)
Láttam már DA v1-et 5ezer alatt is ami bomba vétel az 1800dpi meg bőven elég.
Ennek fényében sztem. mégsem olyan jó vétel az A4Tech.[ Szerkesztve ]
Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
Van vagy 3k differencia egy Abysuss/Salmosa-val...
Tuco78:
Razer DA v1-et nem vennék 5k-ért sem az esetleges firmware-problémák miatt.
"Nekem is számit a pénz és sajna az igazi gamer egerek aranyárban vannak Én sem engedhetem meg magamnak a 20ezer Ft-os egeret"
Az igazi gamer egerek Razer DeathAdder v2-nél befejeződnek. SS Ikari Optical-on kívül mindegyik 10k alatt van.
[ Szerkesztve ]
-
Tuco78
tag
válasz Synthwave #3277 üzenetére
Nekem is v2 van 8k-ért vettem és baromira nem bántam meg!
Sztem. a v1 el sincs semmi baj mert az is volt elötte és én semmi különbséget nem vettem észre a kettő közt!
Sőt belegondolva semmi értelme nem volt cserélni hisz mindkettőt 800dpi-n használom.Nem tudom milyen firmware-problémára gondolsz?
De nálam a v1 is tökéletes volt.
Asszem 1.40-es firmware-re frissitettem a végén.Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
Tuco78
tag
válasz Synthwave #3277 üzenetére
Az igazi gamer egerek Razer DeathAdder v2-nél befejeződnek. SS Ikari Optical-on kívül mindegyik 10k alatt van.
Ja azt,hogy érted,hogy az igazi gamer egerek a DA2-nél befejeződnek?
Azért DAv2-t nem kapsz sehol 10-ért
Még használtban is 8-9 között szokott lenni.Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
Fl3x
aktív tag
Boldog gazdája lettem egy ilyen Razer Goliathus Standard Speed egérpadnak.
Köszönöm a segítséget
-
"Ja azt,hogy érted,hogy az igazi gamer egerek a DA2-nél befejeződnek?"
Hogy az a legdrágább? Igen. ~13k. Alatta árban az SS Ikari Optical ~12k. Az összes többi igazi játékos egér 10k alatt van.
-
Csak a DeathAdder v2-őn kívül a két (és még itthon is újonan kapható) használható;
Abyssus
SalmosaSKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy MX518 egerem van, ehhez szeretnék venni egy egérpadot. Nem szoktam játszani, főleg irodai munkára használom az egeret, napi 6+ órában. Az lenne a kérdésem, hogy milyen egérpadot ajánlanátok 5 ezer forint körül? (ha lehet, ipon-tól rendelném, mivel mást is veszek, amit már kinéztem ott)
-
-
cashback
őstag
Sziasztok.
Olcsó, de jó játékra alkalmas egérpadot tudnátok ajánlani?
Mondjuk plafon 3ezer. Szóval ennyire olcsó.(Trust GXT14 alá )
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Tuco78
tag
2 egérpad közül szeretnék választani:
-Razer Exactmat
-Razer vespula
Segitsetek dönteni!
Egy Razer Deathadder alá kellene.Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
-
cashback
őstag
válasz energy_ #3292 üzenetére
Nekem még nincs kéznél ez az egerentyű... de már úton van.
Most még egy Glaser X6-os van üzemben... alatta egy BEE mozis "levonyós" izééTaito lesz szerintem... ajánlják is sokan, illetve ár/érték-ben talán ez a legjobb ahogy nézegettem.
Köszönöm a megerősítést.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
zapok
aktív tag
válasz cashback #3295 üzenetére
Jó a Taito! Vagyis jókat olvastam a neten és hallottam róla ismerősöktől! Én is azt akartam venni itt egy vidéki - az ország második legnagyobb városában - számtech boltban, de QcK volt így annál maradtam. Amint lesz megint Taito begyűjtök egy közepes darabot.
Nekem is megvan még a glazer x6-os - 3 évig szépen kiszolgált.[ Szerkesztve ]
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz superecneB #3297 üzenetére
Kicsit elnézted
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
M1lkaa
csendes tag
Hello mindnekinek,
Lehet hogy ez már a 2521-edik ilyen bejegyzés, de nem találtam választ igazán a kérdésemre.
Mi külömbség van egérpad és egérpad között? Főleg hardcore játék szempontból, mivel énis annak tartom magam. Mivel tudna többet egy sok ezer Ft-os pl. Razer egérpad mint a jelenleg meglévő gumitalpas szövetes egérpadomnál?
Miben venném észre a változást, illetve az milyen fokú lenne?Valamint ha valaki meggyőzne az egérpadok fontosságáról, akkor milyen egérpadot ajánlotok egy Razer Lachesis 4000dpi-s rágcsáló alá?
Köszönöm a válaszokat
M1lkaa
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest