- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
válasz ziggi_zug #13250 üzenetére
csak annyi van, hogy S/PDIF kimenet. de a felhasználói kézikönyvben azt írja, hogy optikai kábelt kössek bele, a koaxxal kipróbáltam és nem megy....
egyébként ha jól működik ez a S/PDIF, akkor minden hangot kiküld digitálisan jól?
kezdve a windows hangoktól mindent? tehát mindent fogok hallani, amit eddig hallottam? -
gyikica
csendes tag
válasz iammclovin #13251 üzenetére
Igen a garanciát elvesztettem , mert procit és vga-t is kicseréltem benne meg átpasztáztam.
Megpróbálok írni a címre amit adtál de félek 4 csavar nem biznisz nekik.
Nincs olyan üzlet ahol ilyen pici műszerész csavarokat kapni? -
ProdyG
őstag
felraktam az msi ex620-amra a Win7-et, de jónéhány gomb nem működik. pl ECO.
ez ellen lehet vmit tenni, vagy csak vistával fog menni minden normálisan? köszi -
Rellind
senior tag
Ha valakinek kellene RAM!!! M673asomba volt...Eladó..
-
addikt
Sziasztok!
Mától csatlakoztam hozzátok,egy VR630X laptoppal.Remélem nem volt rossz döntés,de az biztos ár/tudás arányban ez a gép a legjobb amit kapni lehetett 0 % thm mellett.
Win7 64 bit lesz rajta és Ubuntu mellé,hogy ne legyenek problémáim -
ProdyG
őstag
válasz Infranyuszi #13259 üzenetére
EX620-am van, de biztos lesz driver rövid időn belül, legalábbis remélem
-
legenda
válasz grabber #13264 üzenetére
az akkumulátor a teljes kapacitását 3 - 4 feltöltés után éri el!
az első feltöltés lehetőség szerint a noti kikapcsolt állapotában kell - kellett volna -, hogy történjen, és ilyenkor érdemes kicsit tovább tölteni, mint amikor azt jelzi, hogy az akkumulátor feltöltött állapotban van!
amúgy konkrétan melyik noti? amd powernow bekapcsolva?
de sokkal többet ne várj ettől a szériától, egy 2 órás filmet már nagyon necces végignézni vele, sőt...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
Hát a kikapcsolt állapotban tuti nem volt.Bekapcsoltam feltöltöttem max-ra +2-3 órát még töltöttem majd megnéztem meddig bírja nélküle.
Most memtest megy és közben töltöm az akksit.Azt hittem már az IOnos akksikat nem kell bajlódni+már fel volt töltve az akksi kb úgy kaptam meg
Nem raktam még fal a powernow-ot,mert visszaolvasva állítólag nem használ.Nekem az a lényeg,hogy 2,5-3 órát bírjon netezéssel.MErt filmet már nem nagyon néznék olyan helyen ahol nincs energia ellátás.
Akksit cserélni vagy plusz akksi meg drága gondolom?
-
legenda
válasz grabber #13266 üzenetére
xp alá kell az amd powernow driver, vista vagy win 7 alá már nem! viszont a bios adott beállításában minden oprendszer esetében legyen megfelelően beállítva a powernow funkció!
az általad történő első feltöltés számít - attól függetlenül, hogy gyári feltöltéssel kaptad, hiszen nem szállítják/tárolják teljesen lemerített/feltöltetlen állapotban -, még li-ion és li-pol akkumulátorok esetében is!
net mellett 2 óra kisajtolható belőle, de 3 óra semmi esetre sem... mondom ezt úgy, hogy nem árultad el, hogy melyik típus?!?! milyen proci van benne?[ Szerkesztve ]
-
addikt
35W TDP X2 QL 62 + NVIDIA 9100M Dual Core-t nem akartam és integrált Inteles vga-t sem,a többi gép meg ehhez képest keveset tudott
Biosban akkor mit kell beállítani?Akksival most mi legyen,memtest megy és töltöm közben.Kapcsoljam ki és töltsem.
Azt hogy lehet megcsinálni,hogy lehajtom a monitort akkor nem kikapcsol a gép hanem csak a képernyőt kapcsolja le?VAgy ez mindig így volt?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz grabber #13268 üzenetére
powernow -> enabled
a töltés már mindegy, hagyhatod tovább futni a memória ellenőrzését.
ha win 7 van fent - korábban azt említetted -, akkor;
vezérlőpult -> rendszer és biztonság -> energiagazdálkodási lehetőségek -> (bal felül) a főkapcsoló funkciójának megadása!
a használt energiagazdálkodási séma speciális beállításában a proci beállításánál a minimum 5% legyen (a teljesítménycentrikus séma kivételével alapban annyi is!)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
eye4eye
csendes tag
Sziasztok!
Juliusban vettem egy MSI ex623x-080 -s laptopot. Elinte minden rendeben volt, windows vistám van rajta. Viszont egy ideje kezdem észrevenni hogy a játék amivel játszom egyre jobban szaggat. Minden beállitás ugyanaz, ujratelepitettem a játékot is. Emelett a gép egyre hangosabb, már aztis mondhatnám rá hogy nagyon hangos a gép egyre hangosabb, a teljesitmény pedig romlik. Gondoltam arra hogy a cooler lett poros vagy piszkos ezért bemelexik ezért lekorlátozza a gépem müködését. Már olyan is elöfordul hogy a filmek is elkezdenek laggolni 2év teljes körü garanciám van rá szoval a manuális tisztitás kivan csukva :S Ti mire gondoltok milehet a baja? és ha ez a baja akkor mit tehetek hogy neveszitsem el a garit?
Válaszotokat elöre is köszönöm -
varsam
őstag
válasz eye4eye #13270 üzenetére
Nézd meg, hogy le tudod-e szedni a géped hátulján valamelyik takaróelemet, anélkül a garis matricákat megsértenéd, ha igen, akkor szedd le és jól fújd és porszívózd ki a port.
Ha nem tudod leszedni, akkor is próbáld ezt, így is sok portól meg lehet szabadítani a gépet. Ha ezek után sem csöndesedik, akkor valszeg szerviz.Csak érdekességképp írom, hogy kicseréltem az EX600 ban lévő T5450 procimat egy T7500-ra Minden tök simán ment, egyszerű mint az ágyba....
-
Lord Myn
senior tag
Sziasztok!
Van egy EX600X-es notebook-om XP Pro SP3-val, az a problémám, hogy a videókártya (8400M G) nem veszi vissza az órajeleket, hanem mindig 400/800/800-on pörög. Ez mitől lehet?
"War does not determine who is right - only who is left."
-
haxxika
senior tag
Szevasztok. Lenne egy olyan kèrdèsem, van nekem az ex600am, alap hogy csapàgyas venti. Mennyibe van kb. egy ilyen venti szervize? Most jàrt le a gar ès eddig nem tudtam nèlkuloyni a gèpet viszont mostmàr lehetne. Tehàt ha van olyan koyuletek aki mar jarta ezt az utat, irjon pls, koszi
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
enerdzsájzer
tag
Nem boldogulok.Gx600 vebkamera gondom van.msn közben állandóan kifagy és azt írja ki, hogy az eszköz gyorsabb működésre képes, ha gyorsabb usb-be dugom merthogy most csak usb 1-esbe van dugva. Próbáltam drájvert frissíteni de helyzet változatlan.
Valami ötlet valakinek?Vagy valami gigamega drájver xp alá? -
varsam
őstag
válasz haxxika #13276 üzenetére
Én ma szedtem szét a gépem procicsere miatt, és mivel már szét volt kapva, így a ventit is kiszedtem és megtisztítottam. A komoly méretét elnézve, ha 1000ft-nál többet kérnek érte, de inkább 500, akkor már az is sok. Egyébként sztem jobban jársz, ha te magad cseréled ki, sokkal hamarabb megvan. Kb fél órát szerelgettem - szétszedés, tisztítás, proci ki-be, pasztázás mindent és összeszerelés - mindezt szépen nyugodtan. Sztem csak rendeld meg a ventit és te cseréld ki, egyáltalán nem nagy kaland, ha már nem garanciális a dolog. Ha esetleg kell kis segítség, akkor írj.
Az enyém is volt már cserélve, igaz még garanciálisan, akkor egy hónapot töltött szervizbe.[ Szerkesztve ]
-
hedzs
csendes tag
Sziasztok,
Egy érdekes problémában kérném a segítségeteket. Van egy MSI m677 notim és mivel alapból 100 gigás hddt kapott a kicsike lassan ideje volt már lecserélni. Vettem egy Western Digital Scorpio Black 320 gigás 7200 rpmes vinyót, hazaérve boldogan kikaptam a 100as fujit, beleraktam a gépbe az újat, belöktem egy xp telepítő cd-t a dvd meghajtóba és vártam, hogy belakhassam az új szerzeményemet. Igenám, csak a bootképernyő után nem történt semmi, csak fekete képernyő Megnéztem a BIOSt, ott elvileg minden rendben volt, felismerte az új HDD-t és minden tulajdonságát, látta a dvd meghajtót is. Felötlött bennem, hogy lehet az xp cd a szar, gyorsan visszaraktam a régi vinyót, azzal viszont teljesen jól működött, a bootképernyő után fogadott a rendes szöveg ("ha cdről szeretne bootolni nyomjon meg egy gombot blablabla")...
Szóval teljesen tanácstalan vagyok, remélem van valakinek valamilyen ötlete erre a problémára, előre is köszönöm a segítséget.
h.
-
makro
senior tag
Sziasztok,
eladóvá vált a kis MSI notim
1 éves, tökéletes állapotban
link itt -
legenda
válasz varsam #13278 üzenetére
pedig nem 500 vagy 1000 forint az (nem mindig a méret a lényeg, sőt...), pláne nem, ha szervizben történik a csere, és rászámolnak még 1 - 2 óra munkadíjat is...
de ha tudsz 1000 ftért szereni olyan ventit, akkor én vevő lennék nagyobb tételre is!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
enerdzsájzer
tag
válasz enerdzsájzer #13277 üzenetére
Na.Úgy tűnik lesz dolgom a szervizzel nekem is.Ha a kijelző ki van nyitva, hiába nyomom a kamera gombját semmi.Ha a kamera be van kapcsolva és csukom le a kijelzőt akkor csipog hogy eszköz kapcsolódva, meg hogy az eszköz gyorsabb működésre is képes.Ha nyitom a fedelet akkor eszköz eltávolítva és eltűnik a kamera az eszközök közül.Arra tippelek hogy megtört a madzag ami a kamerához megy.
-
enerdzsájzer
tag
válasz enerdzsájzer #13283 üzenetére
Most már egyáltalán nem működik.
-
vranyek
aktív tag
van értelme lecserélni 8600Gt-hez a 190.62 driver-re a 190.56-ot??
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
Stereopheis
tag
Üdv!
teljeskörű technikai infót szeretnék az MSI GX600-ról.
paraméterek, msi logó pontos helye a széleitől, ilyenek.
tudnátok valami linket adni?
hivatalos honlapon nem találtam hasonlót :/Dell Vostro 2520 - Asus Transformer TF300T - Samsung Galaxy S4 - "Hív a Metál, hív a Rock, fémzenénél nem kell jobb!"
-
iammclovin
csendes tag
válasz Stereopheis #13290 üzenetére
Fedlapot cseréltek a szervizben? vagy miért pont a logó pontos helyére vagy kiváncsi ?
-
legenda
válasz Stereopheis #13290 üzenetére
matrica vagy ilyesmi miatt kérdezed?
-
krystman
őstag
Én kb.1hónapja hoztam vissza a szervizből a VR-610-es laptopomat, venti cserével, mert már kibírhatatlan volt. Most 1hónap után megint olyan, hogy nagyon halkan mintha megint berregne a venti. Nem idegesítő, csak ha nagyon odafigyelek rá. És rettentő halkan hallani. Most, akkor megint kezdi a venti a zúgását, vagy várhatom, hogy megint beadja a kulcsot? Nekem 2hetet volt először oda a gép. Ja, és érdekes, mert venti hibával vittem be a gépet a szervizbe, és az egész kijelzőt a fedlappal együtt kicserélték. Pedig annak semmi baja nem volt. Ilyet miért csinálnak?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Stereopheis #13294 üzenetére
hát, az msi logó helyét illetően bízz inkább magadban (és a vonalzódban)...
-
Csabee.
nagyúr
válasz Stereopheis #13294 üzenetére
Hol csináltatod? Van ahol ki is vágják neked, mert nekik megvannak a típusokhoz a pontos paraméterek! Legalábbis ahol én csináltattam!
Üdv: Csabee.
-
lazlo8
tag
http://homar.blog.hu/2009/09/11/fel_eve_javit_egy_msi_laptopot_az_albacomp
-
lazlo8
tag
bocs azthittem jo helyre írtam.. msi notebook topic nem? vagymiahiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest