Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz haxxika #13276 üzenetére
Én ma szedtem szét a gépem procicsere miatt, és mivel már szét volt kapva, így a ventit is kiszedtem és megtisztítottam. A komoly méretét elnézve, ha 1000ft-nál többet kérnek érte, de inkább 500, akkor már az is sok. Egyébként sztem jobban jársz, ha te magad cseréled ki, sokkal hamarabb megvan. Kb fél órát szerelgettem - szétszedés, tisztítás, proci ki-be, pasztázás mindent és összeszerelés - mindezt szépen nyugodtan. Sztem csak rendeld meg a ventit és te cseréld ki, egyáltalán nem nagy kaland, ha már nem garanciális a dolog. Ha esetleg kell kis segítség, akkor írj.
Az enyém is volt már cserélve, igaz még garanciálisan, akkor egy hónapot töltött szervizbe.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Thermaltake Massive 20 RGB Prémium Gamer Laptop Hűtő - GARANCIÁLIS
- 2015 Macbook Air 13" - i5 1,6 GHz - 8GB RAM - 256GB - magyar billentyűzet - 200 akksi ciklus
- HP ProBook X360 G5 Érintő kijelző/ 2in1 táblet is/SSD/ Több órás akku/ Office/ Gari
- Asus 10. gen. i3 laptop/ dobozos
- Cooler Master Notepal L2 fekete hűtőpad
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest