-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Porcupain
aktív tag
válasz asadasad22 #7400 üzenetére
Igen plusz a s630 ban van egy olyan, hogy senseme (-csak kellett neki valami név- ), az valami véletlenszerű lejátszás, gondolom stílus alapján, és ez is nagyon vékony.
Ha e430 vennék akkor egy cx55-t vennék hozzá, de maradok a s630 mellett ahhoz alapból egy ex sorozatú füles jár.W sorozatot én is láttam, de túl sok kép nincs róla, inkább fülesről vannak képek. Gondolom annak az ára is extra premium lesz. Lehet az egész egy fülesből fog állni
[ Szerkesztve ]
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
asadasad22
őstag
válasz Porcupain #7401 üzenetére
az, amit láttál, az nemcsak a füles, hanem egyben maga a lejátszó is volt, ez benne a pláne
az az X széria meg eszméletlen.
X1000: 3" OLED, touch, 32GB, WLAN, WEB, Noise Cancelling, Clear Audio, Clear Bass-Clear Stereo, S-Master digitális erősítő (ezáltal elvileg a legjobb hangminőségű walkman a piacon), EX fülesekkel.
[link]
eszméletlen, a legjobb lejátszó, amit valaha láttam. valószínűleg az ára sem lesz mondjuk kispályás.
[link][ Szerkesztve ]
-
Porcupain
aktív tag
válasz asadasad22 #7402 üzenetére
Én először azt gondoltam, hogy egybe tartozik
Nekem ez az oled--s tetszik. Már csak idő kérdése volt,hogy a sony is kijöjjön egy ilyennel, bár nekem annyira nem fontos a touch screen. Az erősítő azért sokat számít, persze meg is kell fizetni
-
bwoay
nagyúr
válasz asadasad22 #7402 üzenetére
ez az X tényleg kurva kemény, olyan, mint amilyennek az iPod Touchnak kellett volna lennie
(dedikált vezérlőgombok). A kezelőfelület kicsit lassúnak tűnik a videon,
meg jól látszik, hogy a tag 3x bök az album artra, mire összejön a dolog.
Engem leginkább az érdekelne, hogy van-e már a Sonynak olyan lejátszója,
amiből sikerült a hallásküszöböm alá szorítaniuk a fehérzajt,
mert addig nemigen érdekel, hogy a külső zajt mennyire kezeli jól[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
vili13
őstag
Szerintem a Sony jelenlegi lejátszói sem zajosabbak, mint pl. bármelyik Cowon. Viszont ami szvsz sokkal fontosabb, terhelve is leadják a mélyebb frekvenciákat (~50Hz alatt), amire az utóbbiak gyakorlatilag képtelenek... Úgy tűnik, normális végfok csak a Sony, és az újabb Sandisk lejátszókban van... Ha ehhez képest a Sony még fejlesztett a hangminőségen, akkor verhetetlennek tűnik!
-
vili13
őstag
válasz asadasad22 #7406 üzenetére
A fehérzaj független a hangerőtől, és leginkább akkor érzékelhető, ha épp semmi más nem szól, pl. számok közt, vagy ha leállítod a zenét. Az viszont nem mindegy, milyen a füles, lehetőleg csak 16ohm-os, és a lehető legérzékenyebb legyen.
-
bwoay
nagyúr
na, ez nagyon jó hír, mert az X teljesen lázba hozott.
a Touch az opcionális (és viszonylag drága) távirányítós füldugó nélkül
zenehallgatásra totál bukó, pont olyan körülményes,
mint azt már korábban is leírtam, de akkor még tapasztalatok nélkül.
van wake gomb, meg screen lock, aztán ezek után lehet kezelni, ez nekem horror.
mondjuk az 1. generációson még hw-es hangerőgomb sem volt,
nem is értem, hogy gondolták.viszont ez a Sony pont olyan, amilyennek lennie kellene,
ráadásul nem tudom, hogy a formája miatt van-e, de ez kurvára Walkman.
Erről pontosan ez a szó jut eszembe.vili:
ja, mondjuk van lemaradásom mind Sony, mind Cowon lejátszók terén,
de olyannal egyik gyártó sem rukkolt elő mostanság,
ami úgy igazán tetszett volna. Kivéve eddig, ez a Sony lehengerlő.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Porcupain
aktív tag
Igen a saját formátum erőltetése sokáig visszafogta őket, és gondolom,hogy a telefonos zene hallgatásra is jobban koncentráltak.
Én el leszek 8 gb-al is. Amint meg lesz a s638, utána kell pár év ,hogy új lejátszót vegyek, mert én elég sokig szoktam megtartani.
-
renato
aktív tag
Hm. Érdekes ez a sony a kommentek alapján.
Infopatikánál még mindig semmi hir a cowon s9-esről... tiszta szégyen...
pedig az elején úgy volt hogy karácsony után, újév előtt... aztán jött a levél, hogy mégse.
Aztán most már február van.. és sehol semmi hír.
Megmondom őszintén, nekem a sony dizájnja nem jön be, a szögletes forma még oké, de ez a festés nálam nem nyerő. De nem számít. A kijelzője lehetett volna kicsit nagyobb...
De nem számít, így kisebb helyen is elfér.
A hang ahogy mondjátok valszeg eszméletlen, hmm. Lehet az, de nem tudom ki venné észre a különbséget egy cowon s9-eshez képest. Persze egy nyitott fülessel talán valaki képes lenne rá.
Az ára viszont... Tegyük fel 400 $ lesz, 210 forinttal számolva, az 84 ropi.
És ez még nem a vége. mert mire bejön lesz belőle 95 is minimum.
Lehet egy ideig nem veszek ilyen menő kütyüt, csak valami DAP-ot, aztán megvárom mig kijön mindenki a saját touch-os cuccával. -
Porcupain
aktív tag
Idővel lejjebb fog menni az ára. Először biztos nagyon drága lesz. Meg aztán a biztos lesz kisebb memóriával is.
-
renato
aktív tag
válasz Porcupain #7416 üzenetére
jaja, most látom hogy a 16-os 300$ körül lesz.
nah most az már "csak" 60000 körül van. És ez a füles hozzá milyen szintet képvisel?
Mert frankó, hogy jó minőségűt adnak hozzá, csak ha úgyis le kell cserélni majd cx95-re, akkor rajtam csak megint pénzt fognak. Az élettartama 30 óra körül van zenében, nem rossz, bár jobbat is láttam már. lehetett volna minimálisan ducibb és akkor egy 40-50 óra már jó lenne. Nah de ne legyünk telhetetlenek. -
-
renato
aktív tag
válasz asadasad22 #7418 üzenetére
Kíváncsi vagyok a cowon mikor jelenti be a következő lejátszóját.
Mert azért a cowon s9 több helyen is elég nagy hátrányban van. a dedikált gombok is érthetetlen helyeken vannak pl... Lehet most le is mondok róla, hiába amoled, nagy felbontás... a sony most engem is megfogott. Praktikus, tud mindent amit kell, üzemideje se rossz. Nah hagyjuk is. Még egy kérdés, várhatóan mikor jelenik meg? -
Porcupain
aktív tag
válasz asadasad22 #7418 üzenetére
Hát igen, erre már én is rájöttem. A oldalukon is nagyon reklámozzák,hogy akár 16gb-al
A magyar célközönség meg nem érdekli őketvelem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
Nolan
csendes tag
sziasztok!
Sansa Fuze és Clip között vacillálok nagyon. egy olyan lejátszóra lenne szükségem ami 4-5 napig bírja, edzőteremben is kitart mellettem (sérülésveszély nincs, szal bmelyik belefér) de van némi dizájn faktor is benne. azért nem tudom egyértelműen letenni a voksom a clip mellett mert ekkora tárhelynél nekem fontos lenne, hogy kicsit jobban átlássam az albumokat, előadókat és itt a fuze képernyője jobban teljesít, habár nagyon bejön a clip oldschool színvilága.
az ár nagyban játszik, ugyanis elektromos világnál nincs 9500ért 2gigás clip, minden más helyen pedig csak 11-12ért találtam és akkor inkább ráteszek 5öt és van 2gigás fuze hosszabb aksi idővel.feltételezem a hangminőség ugyanaz, bár javasolhatnátok mellé fülest (sennheiser párti vagyok)
mi a véleményetek?
thx, üdv!
-
Porcupain
aktív tag
Szia!
A sansa fuze szerintem jó választás lenne, mivel:
- Hasonlóan jó a hangja,
-valamivel hosszabb az aksi ideje mint clipnek.
-Nagyobb képernyőn jobban átlátod az albumokat
- SlotMusic, azaz micro sd/sdhc kártyát is tehetsz bele
-És nem is túl nagy, ezért edzőteremben is nyugodtan használhatod, csak ne tegyél rá súlytNézz szét a füles topicban, de én cx55-t, vagy cx95-t ajánlok hozzá.
-
adnoctum18
senior tag
válasz Porcupain #7422 üzenetére
A fuze sok szempontból jobb, de én azért a konditerembe clipet vennék a csíptethetőség miatt, meg mert nem félteném annyira.
2 gigára is ráfér ám sok zene, napokat lehet edzeni mire mindet végighallgatod.
Különben a fuze kezel mappákat? Nem mintha nekem lényeges lenne csak érdeklődöm.---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Porcupain
aktív tag
válasz adnoctum18 #7424 üzenetére
Persze, de a fuze-hoz is biztos van valami tartó.
-
asadasad22
őstag
közben A820-at megint teszteltem kicsit.
cx300-al üres helyzetben valóban hallható halkan egy kis "fehérzaj". vagyis valamiféle sistergés.. aztán rányomtam a hd555-öt, és egy fikarcnyi fehérzajt sem tapasztaltam semmilyen helyzetben. furcsa. viszont cx300-al is csak üresjáratban hallni és eléggé halkan, szóval szerintem gyakorlatilag lehet azt mondani, hogy ennél sem áll már fent ilyen probléma, vagy ha igen, akkor szinte jelentéktelen mértékben. a hangminőség eléggé rendesen odabaszós, főleg annak a tudatában, hogy sima (bár 300 kbps közeli, legjobb kódolású) mp3-akról volt szó.[ Szerkesztve ]
-
Porcupain
aktív tag
válasz asadasad22 #7426 üzenetére
Nekem jövő héten már lesz S638 sony-ka. Majd én is tesztelem, bár a gyári fülesen, egy sennheiser xml-51-n, és egy ezer éves
Panasonic RP-HT 222 "hifi" fülesen kívűl sok lehetőségem nincs. A sennheisere kíváncsi vagyok, lesz e változása samsung k3-hoz képest.velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
Zinho
aktív tag
Hali!
Fuze-zal volt már valakinek olyasmi tapasztalat hogy "ugrik" egyet a zene? Mintha rossz futóműves cd-vel hallgatnék zenét... Persze ritkán hallom, de most már határozottan többször is megakadt a zene... cca fél másodpercre. -
bwoay
nagyúr
válasz asadasad22 #7426 üzenetére
az én Sony (dildo) lejátszóm pont cx300-al produkál olyan ordenáré sistergést,
hogy még a zenén is áthallatszikt. ha ilyet nem tapasztaltál, akkor megnyugodtam.
a HD555 kevésbé érzékeny, mint bármelyik IEM, szóval aki ilyen, vagy más,
hasonlóan alacsony érzékenységű fejhallgatóval használja (utcán ),
annál nincs is jelentősége a dolognak, de hát nálam meg sarkalatos.
most már csak azt kellene tudni, hogy mikor jön az X-széria.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
asadasad22
őstag
ebben lehet valami, jah. hd555 impendanciája több, mint 3szor annyi, mint cx300-é.. viszont emlékeim szerint e430-on még ilyen mértékű sistergést sem tapasztaltam, gyakorlatilag semmit pedig kategóriában az bőven az a820 alatt van. majd kipróbálom mégegyszer azt is.
[ Szerkesztve ]
-
Porcupain
aktív tag
Van mindegyikből a spájzban, vagy talán jó a meló helyed?
-
vili13
őstag
válasz asadasad22 #7436 üzenetére
Úgy értem, egy komplett sorozat szvsz nem állhat egyetlen típusból, még ha 16 és 32GB-os változata is van. Gondolom pl. lennie kellene legalább egy olyannak is, amelyikből kihagyják ezt a szánalmas, kizárólag saját fülhallgatóval működő zajszűrést, meg a halálosan felesleges bluetooth-t, de tőlem akár a touchscreen-t is. Pont elég drága lesz ilyen hülyeségek nélkül is.
-
-
-
bwoay
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest