- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
üdv..
csak 1 tipp..
Az első mp3 lejátszóm Samu volt nekem nem ismrete föl a gép valami oknál fogva!
ami a probléma szerintem hogy bevan ragadva az usb port a winfos eltávolitotta de csak elméletleg de az eszköz még is jelen van a winfos agyában!
kb 1 évvel ezelött én irtam itt erröl linkkel együt ami ehez a témához kapcsolodik!2 megoldás van a gondra..
1.probáld ki 1 hubon keresztül a lejátszot csatlakoztatni a géphez ehez nem tud hozzá férni a winfos..és szerintem felfogja ismerni minden gond nélkül!
2. keress vissza 13-14 hoapot ott irtam erröl és linkelve van 1 oldal de ne zavarjon hogy "asus" oldal ez 1 regfiles ami feloldja ezt az usb hibát!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Atlantis
veterán
Biztos 1025-ször megkérdezték már, de iPod nano és Meizu M3(esetleg M6) közül ki melyik és miért választaná?
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
need
addikt
nekem az is fent volt..
tölteni töltött és úgyan az volt a eszközkezelőbe mint neked!
ne tudd meg mennyi időbe és energiába került mire kideritettem az usb hibámat és mennyi ideget megettem vele..istnem
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
ham_
tag
válasz Macilaci457 #6330 üzenetére
Valamiért ez nekem nem világos még. Sansa Clipem van, és ha csak simán felmásolom az mp3-akat rá, ömlesztve látszik csak (unknown előadót unknown albumcímet ír ki), akkor is ha ki van töltve a tag a számoknál.
Viszont, ha windows media playerbe húzom be a fileket, és azzal sync-elem, akkor tökéletes, tudok album/artist/genre/stb. szerint válogatni. Ez normális ? -
zsolt19900
őstag
Hello hello
Meg van véve az u 3, usb-n elsö tötlese mennyi idö legyen??
Csá csá
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
BloodRay
veterán
Nem normális. Ha ki vannak töltve id3tag adatok teljesen mindegy kellene legyen, hogy másolod fel a file-okat a clip-re, mert frissíti az adatbázisát amikor kihúzod a gépből.
Szerintem esetleg próbáld meg frissíteni a firmware-t, vagy nézd meg minden tényleg rendben-e az id3tag-ekkel."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
adnoctum18
senior tag
Tudjátok egy dolgot nagyon utálok a clipben,mégpedig azt,ha felveszek egy egyetemi előadást mikrofonnal,és neadjisten közben megtelik akkor utána NEM HAJLANDÓ bekapcsolni.
"Not enough space for Music DB,free at least 30 mb"
Felszabadítani helyet így csak gépről tudok.
Rohadtul frusztráló...mi a francért nem tudták úgy megcsinálni mint pl az iriverekben,hogy hiába fogy el a hely felvétel közben,a player a saját szoftverének fenntartja a helyet.---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Macilaci457
őstag
válasz adnoctum18 #6361 üzenetére
Szerintem jelezd a Sandisk fórumban. Ez tényleg hiba. Előbb kellene jeleznie, hogy elfogyott a hely. Valószínűleg kevesen használják diktafonnak, és ezért nem került még elő.
-
adnoctum18
senior tag
válasz Macilaci457 #6362 üzenetére
Bizony hogy hiba... Sajnos az angolom szerintem nem elég jó ahhoz,hogy részletes hibaleírást rittyentsek a sandisk fórumra,ezennel felhatalmazlak,ha érzel magadban potenciált,akkor ezt megtedd helyettem.
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Viperator
őstag
Sziasztok!
A mennyasszonyom közelgő szülinapja alkalmából szeretnék venni egy lejátszót (az a lényeg, hogy nagyképernyős, bővíthető legyen): Mi a véleményetek az alábbi linken található termékről?:
Előre is köszi a választ!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
ponti_ak
addikt
válasz Viperator #6364 üzenetére
Jó cucc, ha tényleg fontos az 'egérmozi', akkor jó alternatíva. Bővíthetőben van még iAudio D2 (elég drága, érintő képernyős), vagy a Sandisk Sansa Fuze (microSD-vel bővíthető), az kapható szebb (nőies) színekben is.
Továbbá van még a Sony (8xx széria), amit esetleg érdemes megnézni, mert minőségi fülest adnak hozzá, de sajnos nem bővíthető.A ZEN-ről (ha még esetleg nem láttad volna), van róla Ph!-s teszt is.
Egyedi bug (vagy feature), hogy a bővítőkártya tartalmát nem integrálja a lejátszási menübe, az azon tárolt tartalmakat külön kell böngészni (de ezt asszem írják is a tesztben).üdv
[ Szerkesztve ]
-
more
tag
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy mikor jönnek ki az új iPodok Magyarországon?
-
ponti_ak
addikt
Üdv,
Az új Nano-ra gondolsz?
Azok szerintem már kaphatóak. Kérdezd/nézd meg az ipod topikban (klikk) is, ott biztos tudják. -
BloodRay
veterán
Kis Clipem fülese elhalálozott.
Odaadtam öcsémnek egy ideje, erre tegnap hozott egy régi sony fülest, hogy adták neki szüleim, hogy jobb mint a Clip-es. Na mondom erre kíváncsi vagyok, mert annyira nem volt azért vészes a lejátszóhoz adott. Persze a kis sony-nak igen gagyi hangja volt.
Mondtam is neki ennél azért sokkal jobb amit adtam neki. El is kértem tőle, hogy ellenőrizzem.
Erre amit hallok... valami rettenet. Teljesen megszűntek a mély hangjai a fülhallgatónak.
Kb 3/4 éves a lejátszó(ez persze tökéletes azóta is) és így a fülese is. Van valakinek valami tippje mi történhetett vele?Bocs ha kicsit off.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
denieBoy
tag
Sandisk Sansa Clip 2GB
Sziasztok!
Tegnap volt szerencsém egy ilyen játékost megvásárolni és szeretném a tapasztalataimat megosztani néhány mondatban azokkal akik mp3 lejátszó vásárlás előtt állnak.
Összehasonlítási alapom mondjuk nincs sok, mert volt(van) egy ezer éves noname valami lejátszóm amiről most bővebben inkább nem nyilatkoznék, de mindemellett a vájtfülűek táborába sorolnám magam vagy mondjuk úgy van fogalmam arról mi az ami jól szól és nem.
Shopping meg volt. Csomag kibont. Elős gondolatok: úristen ez ilyen kicsi, jaaj de arrranyos,...húú de kafa,...bazzzeg csak el ne ejtsem. A lejátszó gyakorlatilag kisebb, mint egy gyufásdoboz és nagyon nagyon édi.
Bekapcs: huss effektelt Sandsik orgia. Első szembeötlő észrevétel, banyek az a kijelő mennyire marha éles és bright ahhoz képest, hogy milyen kicsi és halál jól ovasható nahát!
Ismerekedés a menüvel: szuper! ki-be úszkálás a menüben cool and easy, pár eltéved ujjmozdulat és gyerekjáték az egész.
Hálálkodás: ó ember ezek még demó zenét is raktak rá gyárilag (de szeretem az okos embereket ). Hálelúja nem kell meg várnom míg haza érek, tudom halgatni menet közben is.
A zene: zene bekapcs(play) na itt lefeküdtem. Ez a cucc ahogy szól,...az agyam eldobom, iszonyat dinamika, szól fent, lent, középen,...füll sszámára eddig ismeretlen tartományok nyílnak kifele......wow....szájtátott negyven perc mig a vonatom haza ért, közben ekvalízer bejátszása megfelelő pozícióba. Elégedet mosoly a szájsarokban végig.
Hihetetlen hihetelen és hihetetlen, hogy ebből a kis ékszerdobozból micsoda dinamika árad a gyári fülesével is (amire a legtöbb az írják hogy alapban csere, ami egy óriási marhaság! )!!!
Összegzésként azt gondolom aki mp3 lejátszót keres és a hangminőség fontos neki, nincs rá több miliója és nem fontos a sok sallang, akkor ennyi pénzért ez a játékos ajándék, mert hihetelen egy cucc!
DaVe
-
-
dragonfx
veterán
Na szeretnék cserélni
Most ez van...
kitételek>>max. 20e, minél kisebb, minél könnyebb, de AAA akksis legyen, és bővíthető legyen, mp4re csak akkro hajlok ha vékony és könnyü...márka nem rédekel.
tippek??"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Dorián
csendes tag
Sziasztok!
A minap vettem egy SanDisk Sansa Clip 4gb FM lejátszót, viszont úgy állok vele hogy sehogy Media playerrel tudok rá egyedül számokat másolni egyenlőre, viszont a számokat elvileg felmásolja, a helyet is foglalja rajta, de a lejátszó azt írja, hogy no songs.
HEEEEEEEEEEEEEEEEEELPPPP
Köszönöm előre mindenkinek!
Dorián
-
Dorián
csendes tag
válasz pete_21 #6377 üzenetére
Átállítottam, és jó is Most létrehoz egy új meghajtót, oda bemásolom és működik. Láttam ezt a menüpontot de úgy vagyok vele amíg nem tudom micsoda addig nem állítgatom át
Köszönöm mindenkinek a segítséget, valamint azt, hogy végre van egy fórum ahol az emberek nem leszólják a másikat hanem segítenek még ha a legegyszerűbb kérdésben is akadt el!
Dorián
-
krisztian7
tag
hello,
Most tervezem "leváltani" az eddig használt w800-amat vmi mp3 lejátszóra. A creative zen tűnik eddig szimpatikusnak a video képességei miatt amit valószínűleg használnék. De nagyon gondolkozok, hogy veszek egy mindenki által imádott clip-et és veszek hozzá egy akg vagy sennheiser agybadugós fülest és kb ugyanott vagyok árban. Mennyivel lenne akkor jobb a hangminőség a creative-hoz képest?Nem vagyok nagyon audiofil, hogy csak flac-t hallgassak, de azért szeretem ha szépen szól.
esetleg a zen videó képességeiről tud mondani valaki vmit? Feliratos filmet is szeretnék nézni rajta, ez mennyire látszana?
Esetleg más lejátszót is ajánlhattok. Elöre is kösz!! -
Tendd
tag
válasz krisztian7 #6380 üzenetére
Annak ellenére hogy nem próbáltam, nyíltan kijelenthetem, hogy egy clip + sennheiser párossal messzemenően jobb hangzást kapsz mint a Zen-nel és annak gyári fülesével. Azt kell eldöntened, hogy mi a fontosabb. A filmnézés vagy a zenehallgatás jó minőségben. Ha hezitálsz, akkor inkább várj egy két hónapot és vegyél egy filmnézésre is "alkalmas"( én ezeken a kis kijelzökön képtelen lennék ) lejátszót külön egy jó kis fülessel. Nem mindegy mit használsz 3, 4 évig Tapasztalatom sajnos egyikkel kapcsolatban sincs.
-
LonG
csendes tag
Sziasztok.
Biztos uncsi a melyiket vegyem kerdes, de van egy Sony B103 asom, de kicsi az 1 giga. Le akarom cserelni, mi most a hangminosegben legjobb lejatszo. Sennheisser agyba dugos fulessel menne. Ar igazabol nem szamit, csak nem kell ilyen batar nagy film lejatszos hulyeseg, de azert a flac-ot kezelje.
Elore is koszi.
-
Viperator
őstag
-
Tendd
tag
válasz Viperator #6383 üzenetére
Pedig volt róla szó . A Sony 8-as szériáját nagyon dicsérik. Nekem is bejött. A menüje is szép, minőségérzetet kelt, a hangja állítólag a legjobbak között van ( az összes lejátszót tekintve ). Ha sony, akkor 8-as széria legyen.
Az iaudio-k lejátszák a FLAC-et (kivéve U5)
-
rumos14
nagyúr
válasz krisztian7 #6380 üzenetére
Zen gyári fülessel vs. Clip+agybadugós minőségi füles? vagy nos az biztos hogy a második variáció lényegesen jobb hangminőséget adna. a Zen-hez használható lenne a W800 fülese is?
a feliratok igencsak mütyürben látszódnának, sztem a Zen nem is kezel külön feliratokat, csak ha "beleégeted" a filmbe.
a PDA-m 3,5"-es kijelzőjén sem szívesen néznék amúgy feliratos filmet[ Szerkesztve ]
-
krisztian7
tag
a zen és clip hangbeli összehasonlítását úgy gondoltam, hogy ugyanolyan fülessel mennyi különbség lenne? mert ilyen agybadugós fülest mindenképpen vennék mindkettőhöz, csak a zen-hez képest. A clip hol van kitéve, ahol ki is tudom próbálni, mert a westendben nincsen. Főleg a 4gb-os érdekelne, az milyen színben szokott lenni és hol vegyem meg, ha rászánom magam?
-
KMT
addikt
válasz krisztian7 #6389 üzenetére
Fuze-t is megkapod kb annyiért. Bővíthető és tud videót lejátszani.
-
ponti_ak
addikt
Helló fórumozók, ömlesztve az infók illetve a véleményem:
- az iAudio U3 nagyon jó hangú player, de pl 4gigásban már nem nagyon kapható (telefon nekik: www.infopatika.hu)
- az iAudio U5 tudomásom szerint lejátszik flac-et egy (koreai?) firmware-csere után
- az iAudio X5 a (z egyik?) legjobb hangú DAP. Régi, de régóta referencia a tesztelőknél
- az újabb Sony-k már nem annyira zajosak, vili13 a megmondója (tudtommal egy igencsak érzékeny Sennh. cx95-ös IEM-mel hajtja)
- Sansa Clip-ből 4gb-os verzió csak ezüst színben kapható. Kipróbálni szerintem Electroworld-ben lehet, vagy talán a DigitalMix-nél? Esetleg iPon Computer-ben is..
- a Creative Zen és a Sansa Fuze között azért van egy 'kis' méretbeli különbség (hosszabb videóra a Zen is kicsi szvsz, de ezt azért ne feledjük). Hangminőségre az eddig olvasottak (külföldi anythingbutipod és ph-s tesztek) alapján a Fuze szebb, jobb. Viszont folder-alapon nem böngészhető (hmm, a Zen igen..? Ezt most hirtelen nem is tudom.. De annyi biztos hogy a bővítőkártya tartalmát a Zen nem intregrálja lejtászó memóriáján található számok listájába --> azokat külön kell browse-olni. Én legalábbis nem tudok róla, hogy ezt javították volna. )
üdv: ponti[ Szerkesztve ]
-
LonG
csendes tag
Köszi a sok hasznos infot akkor nekem az jott le hogy az X5 lenne nekem a legmegfelelobb player. A fo szempont a hangzas es hogy legyen tarhely rajta boven, es a radio is fontos. Egyebkent varhato most valami nagyon durva lejatszo amire esetleg erdemes lenne varnom?
-
ponti_ak
addikt
Nagyon durva? Nem hiszem.
Az X5 nagyon jó, és rengeteg hasznos dolgot tud (pl USB host-ot is), de ha nem csak HDD-sben gondolkodsz, akkor a flash memo-s iAudio-k közül is szóba jöhet egy pár, pl a 16GB-os i7. Kicsi, könnyű, őrült hosszú üzemidővel. És szintén nagyon jól szól (pont olyanom nincs, de dicsérik). Vagy a Sony 8xx széria is jó még.
A lényeg, hogy akármit is választasz, egy jó füles kell hozzá, pl a legegyszerűbb valamelyik Sennheiser p(m)x100/200-ast vagy egy Koss Porta Pro-t választani mellé. Vagy kisebb impedanciájú 50 ohm-os nagyobb fejhallgatót (AKG, Beyer', stb..) -
MR. Anderson
tag
sziasztok szerintetek jók a creativ zen szériás mp3-ai mert most akarok venni és ilyenbe gondolkodom (persze a zenből is találtam vagy 20 félét csak úgy általában milyen tapasztalataitok vannak róla)
"Ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél" Az intellektusukat csillogtatni vágyók, ne nekem bizonygassák szellemi fölényüket...engem nem érdekel...
-
ponti_ak
addikt
válasz ponti_ak #6391 üzenetére
Pontosítok a Sansa Clip-et illetően:
Ezek alapján úgy tűnik, hogy a 4GB-os mégiscsak elérhető fekete színben is, továbbá jön a 8GB-os verzió.
Whoa. ..s ha tennének bele egy Folder browse-ot is végre már, akkor lehet hogy szereznék magamnak egyet én is..MOD:
Zen? Pl. úgy mint .. Stone? Van róla ph teszt, szerintem teljesen reális. Tűrhető hang, egyszerű kezelés. Sima Zen-ről is van info, szintén osztom a tesztelők véleményét. Nemrég érdeklődött róluk más is, olvass vissza kb. 20-30 hsz-t.[ Szerkesztve ]
-
LonG
csendes tag
válasz ponti_ak #6393 üzenetére
Egy CX400 asom van, sokat repulok ezert nekem csak ez a meret a megfelelo, mondjuk ez gyonyoruen szol.i7 et en is nezegettem, es a 16 giga megfelelo lenne. A sony 8xx sorozatra tudnal adni egy linket mert en ilyet nem talalok. A Sonyknal csak attol felek hogy ugyanolyan alapzajos lesz mint mostani. Koszi
-
adnoctum18
senior tag
-
ponti_ak
addikt
A cx400 jó lesz bármihez. Bocs, úgy tűnik hogy Sony-ból nem nagyon van itthon 16-os, ExDig-ban csak 8-ast találtam, és az argep is eléggé megsüllyedt..
Ha sokat repülsz, esetleg jó lenne valami PMP is.. Vagy nem? Mert ha igen, és türelmes vagy, akkor várd meg a Cowon O2-t. Elég jónak hangzik, és talán (illetve remélem) hozza is majd, amit igér. Sajnos(?) érintő kijelzős lesz, és elég bumszli (? ..ez relatív) lesz, cserébe natív video támogatást nyújt, és kismillió audio kodeket is ismer.Tipp: ha i7-re adod a voksod, akkor keresheted rhino-t is itt a ph-n. Nem ő a hivatalos iAudi forrás itthon, de a Cowon cuccokkal nem szokott gond lenni* , és eddig mindenki dicsérti a "boltját".. * nekem 3 év alatt volt vagy 6 féle, de a legelső is megy még.
-
LonG
csendes tag
válasz ponti_ak #6398 üzenetére
Epp kulfoldon vagyok Europan kivul es itt nem nagyon laton iAudiot csak Sony-t, Sansa-t, es persze Ipodot. Tegnap megnezegettem a Sony-t, itt egy 8 gigas 8xx-es 30k HUF alatt van, egy 16 gigas 55k HUF (itt van az is) de ennel talalok meg olcsobban is. Tehat mar ott tartok hogy vagy i7 vagy Sony 826. Viszont a Sony tudtommal nem jatszk le FLAC-ot, es nem tudom hogy valtozatlan e az alapzaj.
Filmnezos cucc nem kell arra ott van a laptopom, nagyon hangzas manias vagyok ezert a minoseg az elsodleges.
-
rumos14
nagyúr
bárcsak tudnám nekem jó 3,5 éve volt egy vinyós iAudio M3-am és az valami meseszépen szólt, az X5 sztem legalább azt a szintet hozza.
X5-öt használtan találsz itt a ph-n is. az akksira kell odafigyelni, hogy ne legyen nagyon leharcolt.
nagyon durva lejátszók sztem már nem léesznek, mindent ellep a videolejátszás, érintőgombok, neadjisten érintőképernyő, az utolsó mohikán audiolejátszó a Clip.
a Sony tutira nem játszik le flac-ot, egy ekkora cég sosem fog támogatni egy ilyen formátumot. alapzaj biztos van vmennyi, de - szakik, javítsatok ki, ha tévednék - az iAudio U3 - Sennh CXakármi párossal is hallható, ha fülel az ember. csak számok közben, csend alatt természetesen.
ja és ha hangzás mániás vagy akkor a fülesre is költhetsz még bőven
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest