-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padan
csendes tag
sziasztok!
Köszi a segítséget, de közben kipróbáltam mi van ha benyomom a Hold gombot miközben másolok rá, és úgy faxa lett.
De nagyon köszi a gyors reagálást. sziasztok.
Ha meg akarnám nevettetni Istent beszélnék neki a terveimről.
-
wmarci
senior tag
Lehet, hogy az Iaudio 7 (16GB) lesz nálam a befutó.
Rumos14: Vicces hsz-eim tényleg voltak , de nem szét smiley-zottak. 2éve? Jó régóta tag vagyok.
mod:És valaki elvinné már tőlem ezt a Touchot, undorodom tőle.[ Szerkesztve ]
-
Porcupain
aktív tag
Valakit esetleg érdekelne egy Samsung k3 4gb? 4.10 msc firmware van rajta.
[ Szerkesztve ]
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
SOAD19
addikt
-
wmarci
senior tag
-
bwoay
nagyúr
hajjaj, smiley-ra is tellik bőven
más meg mondjuk autót kap amúgy, szóval nem tragédiaPorcupain:
hát ilyen ambícióim nincsenek. Ettől függetlenül marhára tetszik az iPod Touch,
de nem mint egy konkrét eszköz, hanem mint egy kütyü,
amivel lehet valamiket csinálni. És a "valamik"-be leginkább számomra
teljesen felesleges dolgok tartoznak, a zenehallgatás meg nem is szerepel köztük.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Porcupain
aktív tag
Mondjuk nem csak ipod-nál, samsung lejátszókba is szokott lenni. Lehet csak én vagyok ilyen gyökér,hogy nem tudom értékelni beépített játékokat, mert én még a telefonba lévővel se játszok.
Az is lehet, az ipod nál bemelegítés az igazi apple kézi konzol-hoz
-
SOAD19
addikt
Ilyenek ezek a Marcik! Dőzsölünk a kis pofácskákkal! Smiley fétisünk van. Nincs mit tenni, ezek szerint ez a kóros tulajdonág genetikailag belénk kódolt és csak nagy toleranciát kérhetek magam és wmarci kollega és minden egyéb Marci nevében is. Merci! (mod: nem elírás: köszi franciául )
Percupain: Uncsim Pti-jében is van játék (Sodoku, remélem jól írtam), de én is egyetértek veled, teljesen feleslegesek ezek a játékok (még telefonba is). Mondjuk azt még megértem, h a olcsóbb, kevésbé minőségi lejátszókba belehajigálnak minden felesleges extrát, mivel csak el kell vmivel adni ezeket a lejátszókat is. De, azért egy ipodnál elég furcsa. Vagy lehet pont ezért veszik meg sokan az ipodokat.
[ Szerkesztve ]
-
Porcupain
aktív tag
Én most őt néztem ki, és benne is van játék. Helyette viszont tehettek volna bele valami plusz formátum támogatást. A játék is csak növeli a szoftver méretét,bár a majd 8 gb esetén annyira nem fog zavarni
Nekem a csúcs mindig is az első lejátszóm lesz. Abba volt minden. Külső forrásból felvett. Pl walkman-ről. Volt benne rádió. Sima mini usb volt csatlakozás és kicsi volt. Sajna egy gép haza vágta. És ruhán keresztül is jól lehetett nyomkodni.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Porcupain #7220 üzenetére
"Sajna egy gép haza vágta" - Nyugodjék békében!
"A játék is csak növeli a szoftver méretét" -Azt az időt ill. pénzt, amit a játékok programozására fordítanak, jobb lenne, ha inkább a hangminőség tökélesítésére fordítanák, vagy az általad említett plussz formátum támogatására. Bár, gondolom ezek a csúcsjátékok programozása nem nagy anyagi és idő ráfordítást igényelnek!?
Kis kijelzős lejátszót kell venni, azokba biztos nem tesznek játékot. -
Porcupain
aktív tag
Az usb vezeték a firewire volt csatlakoztatva az alaplapon. Gondolom több feszt kapot, és megártott neki. Müködik, be lehet kapcsolni, rádió is megy, csak éppen nem ismeri fel a gép. Tavaly szervizben azt mondták alaplap csere, 30k.
Nekem eddig a samsungok hangjával nem volt semmi gondom.Most yp-k3 lejátszóm van, , de úgy néz ki, hogy sikerül jó áron eladni, és akkor tudnék venni egy ilyen q1-t. Csak jó lenne ha majd itt a ph- n is lenne róla teszt, ill. várnom kellene, hátha még zuhan kicsit az ára.
-
renato
aktív tag
hát én nem értek egyet, vol hogy buszon, vonaton ülve, már nagyon untam a zenéket. és nem voltam álmos meg semmi. olvasni a playeren viszont fáradt voltam...
és a telefonom minimalista golfos játékával elég jól elszórakoztam...
hamarabb eltelt az idő. és ez utazás során sokszor jól jön. amúgy is nyilvánvaló, hogy pár év és minden lejátszó támogat majd minden formátumot, majd mindegyik pöpecűl fog szólni, sokadjára jelenteném ki (én is), hogy szolgáltatásokkal lehet megnyerni a felhasználók szívét...
mit tagadjam, mondjuk a cowon s9-esen szívesen nyomulnék az FM2008-al, vagy az aktuális focimenedzserrel szerintem egy ilyet simán meg lehetne csinálni élvezhetőre... ide oda húzod a képet, beállítasz mindent, aztán csá. nem kell feltétlen mindig laptopot hurcolni magad után ha kicsit ki akarsz kapcsolni, nem csak zene/film által...
nah mindegy, csak már le kellett irnom, mert kicsit unalmas már ez a mindenki utálja az ipodot, klónjait és megoldásait dolog... -
Porcupain
aktív tag
-
SOAD19
addikt
Ok, akkor csak rakjanak játékokat is a playerekbe, de azért elsősorban a hangminőséget tartsák szem előtt. Ezek szerint vkinek jól jöhetnek ezek a játékok, bár én nem hiszem, h használnám, ha lenne. Mondjuk nem is utazok több órákat, csak a városban busszal max 1 órát + melóhelyen használom, úgyhogy nekem felesleges a játék.
Különben nekem is egy Meizu ipod klónféleségem van.
[ Szerkesztve ]
-
Porcupain
aktív tag
Most néztem ez az Iaudio7-t. Nagyon kiváló a formátum támogatás. Az nagyon meglepett,hogy divx-t is lejátszik! Line-in is is van benne. 50 óra lejátszási idő. Szóval ez tényleg szuper szolgáltatás.
Csak most nem tudnék 38k-t kiadni érte. Persze nem mondom azt, hogy nem éri meg.
Ez most lehet hülye kérdés lesz.
A samsung k3 és a iaudio 7 között gyári fülesekkel észrevehető a hang minőségi különbség?velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
renato
aktív tag
válasz Porcupain #7224 üzenetére
szerintem egy pmp-be sokkal értehetőbb a játék "berakása".
hogy mért? mert egy pmp-nek sokkal jobb és nagyobb a kijelzője...
szerintem egy pmp szolgálja ki az embert. azt szórakoztatásra találták ki. és ennek tegyenek is eleget. (bár én sem játszanék sokat (pl a cowon s9-esén), de adjunk esélyt neki.
a mobil egy eszköz, ami szvsz nem szórakoztatásra lett kitalálva, hanem úgymonsd a szükség hozta.egyébként a hangminőséggel szerencsére nincs baj. példa erre a cowon s9-ese. tudom mindig ezzel jövök, de egy rosszat nem olvastam még ezzel kapcsolatban.
ez az "az újkori" HE-PMP ami hozza azt minőségére amit az ember elvár tőle. A samsung p2-ese is jó volt, de félő volt, hogy iriver spin szerűen a külcsinre mennek majd a régi nagyok is, és nem teszik oda magukat hangügyileg. Szerencsére úgy néz ki nem így lett.SOAD19: hát igen, akkor neked nincs nagy szükséged rá, bár megjegyzem én otthon is szivesen használom majd a playert, illetve barátnőnél, akárhol... előveszem és ott van a kedvenc sorozatom, akármim, ami mindig feldobhat, nem kell "kipakolnom az asztalra" egy laptopot csak ezért. mellesleg tényleg csak az igények mások, és tényleg mindennek van valami hátránya. kinek mi a fontos.
de véleményem szerint hamarosan az egész PMP-Mobil piac átmegy majd ilyen micro-pc-vé, gondoljatok bele... játékokat erre is gyárthatnak, etc..etc.. pénz van benne, szerintem rengeteg... a formátumháborű is majd odáig fajul, hogy melyik pmp nyitja majd meg az xls-eket, melyik irja is majd őket... és így tovább. minden idő kérdése.
-
flash-
veterán
Hali!
olyan mp3 lejátszót keresek aminek a legszebb a hangja,ill viszonylag a legjobb a hangja.
lényeg hogy azért minium 1-2 gigás legyen,és valami megbízható márka.van valakinek tapasztalata hogy mely mp3 lejátszók adják a legszebb hangzást?
Ipod?vagy sansung?iriver?sony?most egy 3 éves philips mp3asom van,de nem vagyok oda a hangjáért,meg gondolom azóta már biztos történt valami javulás hangminőség téren.
tehát mit ajánlotok? max 30 ezret fizetnék a kütyüért. -
-
p_adam
addikt
Top 5 MP3 Players of 2008 Ezekben a tesztekben eléggé fontos szerepet játszik a hangminőség, szóval nagyon ajánlottak.
-
v_angelus
tag
Sziasztok,
tanácsot szeretnék kérni tőlletek:
Sansa Fuze + Sennheiser CX 300-II
vs
Sansa Fuze + Sennheiser CX 95
vs
Sansa Fuze + Sennheiser CX 400melyik lenne a legjobb választás?
köszi
[ Szerkesztve ]
Mihelyt tudjátok, hogy mi a kérdés, érteni fogjátok a választ is.
-
adam512
csendes tag
Hello üdvözletem mindenkinek!
Nekem Sony nwd-b105f tipusú mp3 lejátszóm van és pár napja bevittem a fürdöbe a (kádba) fürdés közbe halgattam és közbe véletlenül félig elaludtam és kb 1-1,5 cm belöle beleért a vizbe (a jobb oldali fele a léptetö gombok felöli).
Pont elötte merölt le ugyhogy csak feltöltés után tuttam megnézni hogy van-e valami baja.
Hát sajnos van .
Amikor bekapcsolom már a fömenüben magátol megy jobbra (olyan mintha folyamatosan nyomnám az egyik léptetö,pörgető gombot) és ez minden hol igy van (persze ha sikerül a fömenüböl jó helyre lépni).
Pl: amikor sikerül néhány perc szenvedés után kiválasztani a rádiót és ott benn vagyok akko egyáltalán nem reagál a pörgetö,léptetö gombokra ha nyomom.
Hát ez lenne a nagy gondom és tudom hogy nagy ökör vagyok hogy igy elcsesztem.
Tudnátok segiteni?Esetleg hogy meglehet-e javitani?Vagy vigyem márkaszervizbe?Nem tudjátok ott mennyi lenne?
Tudom hogy nem a legmefelelöbb topic de egyelöre csak ezt találtam (majj még keresek) meg láttam/olvastam hogy itt néhányan talán értenek ezekhez a dolgokhoz.
Elöre is köszönöm a választ és hogy időt szántok rám. -
rumos14
nagyúr
"amúgy is nyilvánvaló, hogy pár év és minden lejátszó támogat majd minden formátumot, majd mindegyik pöpecűl fog szólni, sokadjára jelenteném ki (én is), hogy szolgáltatásokkal lehet megnyerni a felhasználók szívét..."
sajnos nem. a legtöbb embert nem a támogatott formátumok csigázzák fel, hanem a forma, a csilivili dolgok, a trendi tulajdonságok.
amúgy amit leírsz, egysrészt egy PSP elég jól megfelel: zenét tudsz rajta hallgatni, filmet nézni, és persze játszani is, és persze egy pda, ami kb. mindenre használható.
PSP-n próbáltam az FM-et, hát, nem volt az igazi... -
Porcupain
aktív tag
-
adam512
csendes tag
Köszönöm a segítséget
-
renato
aktív tag
válasz rumos14 #7241 üzenetére
A PSP-vel egy bibi van, sehol nincs a Cowon amoledjéhez képest pl. Meg úgy hang és képminőségben sem. (sőőőt. sokan panaszkodnak miatta).
Mellesleg nekem nem PSP kell, hanem egy minőségi lejátszó, amivel akár még játszani is játszhatok... Mellesleg is nem trendekről beszélek, hanem inkább tendenciáról.
Pár éve hol volt a FLAC, hol volt ekkora konkurencia, hol volt ilyen széles termékkínálat? Sehol.
Lehet a legtöbb embert nem érdekli a sok fájlformátum, de valljuk be, a 5-15ezer forintos lejátszókból annyi van, hogy valószínű a cowon nem ebből a szegmensből fog meggazdagodni. Értem ez alatt, hogy ő inkább gyúr a prémium userekre, sokrétűségre, és az igényekre (!!) tekintettel fejlesztik majd a lejátszókat. Miért? Mert egy cowon s9-est valószínűleg az vesz aki azért konyit is valamit a dolgokhoz. A többieknek ott az ipod meg az ennél jóval olcsóbb társaik, mert nekik tökmindegy, hogy "hogy szól", esetleg milyen a videó rajta, úgyis 128-as mp3 megy ráui: az FM nem tudom milyen lehet PSP-n, de szal valszeg szarul csinálták meg... :/
egy ilyen "játékot" el sem tudom hogy lehet elcseszni rajta. -
Porcupain
aktív tag
El fogom adni a yp-k3-m, és igazából a samsung q1 diamond-ra izgultam rá.
Most olvastam ,hogy sansa fuze-ról sokan jó véleménnyel vannak. Pl clip belső és hangminőség miatt. A bővíthetőség , és br. 23k ár valóban csábító.A samu is tud jó néhányat pl 2.4" kép átló, hosszab aku idő, és DNSe 3.
Szóval szerintetek samu , vagy sansa (8gb) egy jobb fülessel. pl sennhesier cx55 vagy egy hifi fejhallgató. Nekem eddig samuk nagyon beváltak. Igazábból a többit nem ismerem, és nem tudom milyenek. Ma voltam pár boltba hátha találok sansa-t ,hogy kipróbáljam lehetetlen.
A sennheiser mxl51 füles és a gyári samu füles között nem hallottam ki különbséget. Így most arra is szánnék egy 10k-t ha valóban megéri. Fülhallgató vagy hifi fejhallgatót még nem döntöttem el. Hifi esetén biztos észrevenném a különbséget.
Mielőtt bármit is vennék nagyon körül akarom járni, mert most tényleg hosszabb időre akarok venni.
Szóval tanácsot várokvelem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest