-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bajnokpityu
félisten
sziasztok.én is szeretnék valami nagyon jó mp3 lejátszót venni.nekem elég lenne az 1 gigás is.legfontosabb a létező legjobb hangminőség,és általam paraméterezhető EQ,és beépitett litiumos akksi.és természetesen aránylag olcsó.
ha lehet rá flacot,akkor örülnék neki,de nem feltétel.ha nem tud videot,csak örülök neki.kép alapján pl a sandisk CLIP tetszett.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
KMT
addikt
válasz bajnokpityu #6702 üzenetére
Megválaszoltad a kérdésed.
Esetleg Fuze. -
ponti_ak
addikt
válasz gelbelex #6700 üzenetére
pxc250: azért 'csak' majdnem, mert
- minimális alapzaja van bekapcsolt állapotban (viszonylag kis hangerőn sem hallható már)
- magas hangok tekintetében (talán) egy leheletnyit elmarad a sima px200-tól (nem tudom összehasonlítani, mert az már nincs meg, ugye). Rock EQ-val (M5L-en főleg flac file-okhoz) majdnem tökéletes. Kb. 40 órát elmegy 2 db jó minőségű elemmel.. -
KMT
addikt
válasz bajnokpityu #6705 üzenetére
A legújabb firmware-rel már tudják a flac-et.
Egyéni EQ is van. -
ChrissTa
tag
válasz EmperorDraco #6699 üzenetére
Szia!
Az én sony lejátszóm is MTP. Találtam a neten egy TC plugint. Ezen az oldalon találod a linket, amiről le lehet tölteni:
[link]
Windows Media Device plugin a neve. Sajnos közvetlen letöltős linket nem találtam, csak ezt itt a fórumban. A lap alján az utolsó előtti hozzászólásnál van a link.Amikor csatlakoztatod a lejátszót a géphez, a Hálózatoknál a MediaAudio könyvtárban fog megjelenni. Innen nekem már simán ment a másolás.
Remélem sikerül megoldani a problémát.
Üdv: ChrissTa
[ Szerkesztve ]
-
jodován
tag
A Sansa Fuze meddig bírja, és milyen a hangminősége a Clip-hez képest?
sanszos -> van rá esély, hogy ez a szó ne használódjon többé?
-
rumos14
nagyúr
válasz jodován #6709 üzenetére
a hangminősége u.olyan a leírások alapján.
az üzemidőt a Sandisk 24 órára taksálja, de sanszos ( ), hogy gyakorlati használat során ez inkább olyan 15 óra, ami sztem bőven elég.más: Fuze/Clip nincs kirakva vmi Fukar/MM-ban? egyszer végre úgy megfogdosnám ezeket, de mintha eddig még nem láttam volna.
-
Lajkó
őstag
Sziasztok ismét.
Tudna akkor nekem valaki válaszolni erre?
Annyival kiegészíteném, hogy 6k az ára, és mostmár lehetne használt is, de csakis garanciás.Köszi a válaszokat. (Előre is?)
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Pls segítsetek! Szeretnék egy olyan mp3 lejátszót vásárolni, amihez nem kell semmilyen plusz program!
Bedugom, felimeri a gép pendriveként és csókolom!Vettem egy Samsung YP-U3J lejátszót, és annyira sz@r, hogy az már lehetetlen!
Amit próbáltam:
MP 10-es
Net framework 3.5
Média Studio 5
Ezeket feltelepítettem, gép újraindítás, és semmi!
Nem hajlandó felismerni a gép!
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a para?
Előre isFlickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
rumos14
nagyúr
válasz toth_janika #6715 üzenetére
ott akkor azért nálad is lehet gond. iAudio lejátszóknál nem kell semmi extra, de drágák. ha jól vagyok értesült, Sandisk Clip-nél is megoldható. és ezt egyszer ma már le is írtam. remélem helyesen.
-
rumos14
nagyúr
válasz toth_janika #6717 üzenetére
ha tudsz még erre gondolni, akkor még nem lehetsz teljesen hüjje.
win xp sp2 van a gépen, pl? ha más gépen gond nélkül csatlakozik a lejátszó, nálad van a gond, tutira. az U1 és U2 még egész pöpec kis bézik lejátszók voltak, de az U3-at elcseszték. -
ponti_ak
addikt
válasz rumos14 #6710 üzenetére
Westend MM-ben ki van rakva Clip is, Fuze is. Jók.
@Lajkó: olcsón jó mp3-jejátszót itt kell (lehet) venni. Pl. 1-2 Gb-os Creative, Sandisk, vagy iRiver, esetleg Samsung(?) 10k alatt kapható... de vannak más noname-ek is. Tel..art csak akkor vegyél, ha nagyon nem bírod a kedves anyósjelöltet. Nem, nem. Még akkor se.
-
Lajkó
őstag
válasz ponti_ak #6719 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ.
De hiába mondom a csajosnak, hogy most tök olcsó, meg minden. Neki akkor is ellemes kell. Pedig pontosan itt a logik.hu-n a legolcsóbb az 1GB-os Clip.
Ezeknek (Clip, és Fuze) az aksijukat lehet cserélni, vagy amikor kidöglik az aksi, akkor eldobom, osz szeasz? -
toth_janika
őstag
válasz rumos14 #6718 üzenetére
hajjaj! Már olyanokat csináltam apám, hogy az eszméletlen! U2 teljesen király volt, mondom veszek egy Kedvesemnek is, csak az már U3 lett! Na itt b@sztam el!
De ma fogom azt csinálni, hogy egy VM-be felrakok egy szűz xp-t amin csak MP10 lesz meg dotnet meg Média Studió lesz rajta! Lehet valamivel összeakad!Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
rumos14
nagyúr
válasz toth_janika #6721 üzenetére
lehet biza.
amúgy én x-szer leírtam, hogy a Samsung U3 nem jó, tetszettek volna visszaolvasni! -
-
rumos14
nagyúr
válasz toth_janika #6724 üzenetére
az emo-t nem szeretem, a diót igen. a kettőt együtt nem ismerem.
-
Nikitaa7
tag
Sziasztok!
Ma kaptam kézhez a szép új IRIVER T60-asomat (2gb, fm, fehér)
nagyon jó kézbe venni, pici, gyorsan lehet számokat másolni rá, jól szól, könnyű kezelni.
szóval örülök!
-
boxeralso
csendes tag
szasztok.
szerintetek ha központban a hang akkor ezek közül melyiket?
meizu m3 (már hallottam egy cx300-al, nagyon tetszettek az elképesztően dinamikus basszusai, sose hallottam hozzá hasonlót, a bugjáról tudok de nem zavarna)
Sansa Fuze: ...szerintetek van olyan jó mint az M3 ?
iRiver T7: tetszik a pendrive-os megoldás, de a hangzásáról nem tudok semmit.
Sony NWZ-E436F: mert sony és az megbízható
iAudio 7: vajh lepippantja az M3 mélységeit? (iaudio 5 volt egy darabig de sztem a meizu M3-as szebb hangzású)valamelyiket egy cx500-hoz..
szerintetek?SONY STR-DA1200ES; Bartfay Audio TQWT3; Sennheiser HD 555
-
theooracy
aktív tag
Szevasztok!
Segítségre lenne szükségem! Van egy Stormblue A 10 -es lejátszóm, pontosabban a kislányomnak, és elveszett a driver telepítő lemeze. A gépem nem ismeri fel, így meg vagyok "lőve", nem tudok semmit csinálni vele.
Kérdésem, hogy van-e esetleg valakinek ilyen lejátszója, esetleg driver lemeze hozzá?
Vagy valami ötlete, honnan tudnám beszerezni? A gyártó oldala nem jó, ott már néztem!
Előre is köszi!
Üdv! -
renato
aktív tag
válasz boxeralso #6728 üzenetére
hát lehet jó a meizu, de azért az iaudio az iaudio. az aksija is sokáig bírja és egyébként is elég szép kis darab kütyü, én tuti erre szavaznék. iRivert elfelejteném, elveszítették a szememben a cd-lejátszókor kiharcolt vezető mp3 lejátszó szerepüket. most kicsit csiszoltak rajta (spinn etc...de nem olyan fényes a bizonyítvány)
Sony-ról meglepően jókat olvasgatok néha, bár én ezekben az írásokban néha kételkedem, meg úgy alapból, én nem vennék sonyt
nálam a 7-es iaudio nyert.amúgy inkább d2-eset vennék elég jó árban van, skin-ezhető, jóbarátokat, pár klassz sorozatot, buszon akárhol, csajnál ha nem tudsz aludni, egyszerűen mindenre jó a cucc. nem hiába nyert annyi tesztet nah.
-
matyiGo
aktív tag
háát. még a végén sony lesz már csak azért is. és akkor írok ide pár élelmes kritikát.
egyetlen dolog aggaszt, hogy én aztat hallottam a sony-val kapcsolatban hogy nagy a gépzajuk, vagyis a hátsó fehérzaj, az pedig nem tenne jót egy ilyen érzékeny fülesnek.
lehet hogy iaudio 7-es vagy akkor már D2 a jóbarátok miatt még agyalok. -
renato
aktív tag
válasz matyiGo #6734 üzenetére
feltétlen ird meg.
nekem anno volt egy sony cd-lejátszom (no-mp3) bírta a strapát meg minden. dehát az más korszak voltegyébként neked most mi kell? mért váltasz U3-ról? én most hogy eladtam a D2-esemet, pont egy u3-ason filózom, addig amíg meg nem jelennek az s9-es tesztek, meg maga a készülék. nah meg persze míg lemegy emészthetőre az ára.
80annál meglepődnék ha drágább lenne, azért az iPod touch-nál ígyis drágább lesz, elnézve az iriver árát, 75 reális lehet kezdésnek ami majd lemenne olyan 65re hamar. az már elgondolkoztató, és akkor nekem sok-sok időre kilőve az mp3 lejátszó téma.
-
theooracy
aktív tag
Oké, írtam nekik e-mailt, majd meglátjuk, bár ezt a lejátszót már majd két éve nem forgalmazzák...
Kösz! -
Eagle16
addikt
Sziasztok!
13 ezer forint környékén (de inkább alatta) mi most a legjobb vétel?
Nincsenek extra igényeim, csak játssza le a zenét, ne legyen jelentős háttérzaj és lehetőleg tartós legyen. Akkus változat jobb lenne, mint az AAA elemes.Én eddig kinéztem párat:
CREATIVE ZEN STONE 1GB FEHÉR - 7200Ft
CREATIVE MUVO T100 2GB Fehér - 9000Ft
IRIVER T7 1GB Fekete - 12.000Ft
Philips SA1922 2GB MP3 lejátszó - 9900Ft
Sony NWZ-B133 1GB MP3 lejátszó, fekete - 10990Ft
Philips SA2820 2GB MP3 lejátszó - 12490Ft₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
ChrissTa
tag
válasz Eagle16 #6737 üzenetére
A Philipset semmiképp nem ajánlom. Volt "szerencsém" egy SA3125-öshöz, és nagyon nem voltam megelégedve vele. Nem ismerte a könyvtárstruktúrát, csak az ID3 tag-eket, ami nekem nagy hatrany volt. A hangzasa is eleg gagyi volt. Mélyeket még egy normális füllhalgatóval sem tudtam előcsalogatni belőle. A lejtszóhoz mellékelt füles egyenesen katasztrófális.
Ami még nagy csalódás volt, hogy, ha már elvileg tudja a videó lejátszást, akkor szerettem volna használni is. Amikor felraktam a progit a cd-ről, amit adtak hozzá, akkor szépen tönkretette az összes kodeket a gépemen, és teleptihettem ujra mindet.
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
válasz rumos14 #6741 üzenetére
Nah, végre-valahára sikerült hatnom rájuk. Olyan mértékben, hogy nem csak maguknak vesznek 1 pirosat, és 1 rózsaszint az 1GB FM-ből, hanem még nekem is belefér karácsony alkalmából egy fekete 2GB FM-is.
Azt hiszem, azt még meg kellene támogatnom egy normális fülessel.
Valami ilyesmire gondolnék talán. Mivel cx95 nincs osscóért. -
Eagle16
addikt
Köszi a válaszokat. Akkor valószínűleg Sandisk lesz.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
EmperorDraco
csendes tag
Hali!
Van itt valaki, aki egy iRivet T20 lejátszót tud firmware frissíteni, hogy az végre UMS-ként is működjön?
Draco
Draco
-
ponti_ak
addikt
válasz EmperorDraco #6745 üzenetére
Szia,
körülnéztem, és találtam a gépemen pár korábban lementett iRiver FW-Updater-t, elküldtem őket e-mail-ben. Remlélem sikerül valamelyikkel UMS-re váltani a kicsikét.
üdv: ponti -
unyadavid
senior tag
Hellósztok!! (Uhh de régen nem írtam ide sem...most nem is ez a lényeg )
Te, ezek az alkalmazottak....
Szóval sztori a következő: !
1. Bemegyek egy haverommal az exxdigitálba, nézelődünk fülhallgató stb..
majd megkérdem hogy van -e olyan lejátszó, amit ugy meg lehet néz..NINCS!(gyors válasz ) hehe!
- persze kicsit késöb kiderül, hogy igazából böven akad olyan ...
- És az a mp3-lejátszó az ami olyan érintőképernyős nóném (noname) ????
válasz : - Te arra a Pti lejátszóra gondolsz, de az nem noname márka !!!!! AZ UGYAN AZ MINT AZ AVS MEG AZ ONDA(youtube) meg a ... !!majd megkérdezi a mellette álló eladót: - te ismered ezt, ez nem noname ugye!
- hát én még ugy nem igazán hallottam róla
!! Tehát nem ismert márka! + több mint 4 néven fut + látszik hogy csak egy utánzat !!
de nem noname mi??következő:
Bemegyek a satu.. izé jupiterbe , majd elkezdek nézelődni a zenelejátszóknál, mire jön a csávó : - miben tudok segíteni? +pont
- Azt szeretném kérdezni, hogy ez a Samsung P2 ez érzékeli a mozgást?? ( hú ez hűlyén hangzott... Fel van- e szerelve gravitációs szenzorral?? ez se jobb!!)
- Hát izé... ( elkezdi nézegetni a leírást a termék mellett ... hát nem akartam szegénynek szólni, hogy én bizony már rendesen átolvastam és persze nem volt oda írva..)
- válasz: - hát nincs ide írva ( na neeee ) (majd elkezdi a lejátszón azt a kis ledet a képernyő alatt nyomkodni )
hát én meg úgy voltam, hogy inkább nem szólok neki (nem akartam leoltani! hehe)
- ugy tűnik levan merülve (na ja )Szóval nocomment!! ........
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Van itt esetleg vkinek Zune-ja? Lenne pár kérdésem
Xbox GT: nozsolt
-
SOAD19
addikt
Hello!
Ma vittem vissza az M3-asomat szervízbe, emiatt: [link]
Bevittem az üzletbe és elmondtam a gondomat a eladónak. (főleg az akksit) Erre mondja, h az akksira csak fél év gari jár. Remélem nem b@szott át?! Erősítsetek már meg, h tényleg nem. Különben általában minden mp3-as akksijára fél év gari jár?
A végén rákérdeztem, h két hétig lesz oda (mer ugye törekedni kellene a 14 napra, ha jól tudom). Természetesen 1 hónapot válaszolt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest