- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmperorDraco
csendes tag
Hali!
Nekem van egy I-River T20 FM lejátszóm. Nagy cool, nagyon ****, mindent tud, amit szeretnék, egy dolgot kivéve. Ezt viszont vásárláskor nem tudtam. Sad
A driver szigorúan a Windows Media Player 10 és utána köv generációkban van benne. És csak és kizárólag a Windows Media Player progival tudom buzerálni, semmi mással nem látom.
Na ez a gáz.
Szóval kéne nekem egy lejátszó, ami MP3 lejátszó (esetleg MP4, de szerintem az hamar lemerül), minimum 1 GB memóriája van, de ha több, az nem baj.
Winyó nélküli verzió kell, szigorúan memóriás legyen a cucc.De rendelkeznie kell az I-Riverem pozitív képességeivel, és minőségével.
Azaz tudjon egyből mp3-ként diktafont, vagy bemenetet rögzíteni. Az I-River hardweres encodingja, nagoyn ász.
Ezen kívül a gyár által megadott 14 órás üzemidőt is nagyjából bírja. Na ennyit elvárok az új csodától is.
Nem ragaszkodom hozzá, de nem bánnám, ha már gyárilag Zennheiser fejhallgatóval jönne ki.
De nagyon fontos, hogy a Total Commander is lássa a jószágot!Tudtok valamit, ami szóba jöhet?
Draco
-
EmperorDraco
csendes tag
Hali!
Én kinéztem magamnak egy iRiver T-60 4 GB nevű lejátszót. Tudtok róla valamit?
Igazából az most egy iRiver T-20FM van nekem. Naon jó + minden. Egy apróságot kivéve, és ezért tervezem a cserét... (Nem igazán Total Commander barát... Csak Winfosh Media Playerrel lehet piszkálni...)Draco
-
EmperorDraco
csendes tag
Hali!
Na ilyeneket találtam az iRiver T20-asomhoz:
T20_ENG_UM_OK.ZIPEz lenne az UMS-é változtató firmware?
És hogyan teszem fel rá?
Milyen progival?
És olyan kinek van?Van ilyenem:
IRiverFirmwareUpdater.exe
Ezzel nem működik.Ezzel sem mén:
iplus3_setup_3.5.0.2_full.exeEzt meg feltettem:
iriver2_setup_full.exe
Megkérdezte, hogy akarom-e 3-asra upgradelni, és mondtam, hogy igen. Lehet, hogy hiba volt...
Mindenesetre upg előtt nem próbáltam,azóta meg hiába dugom rája, ez aprogi nem érzékeli.Valaki hackelje meg a kütyümet! HELP!
Draco
-
EmperorDraco
csendes tag
Hali!
Az elmúlt 2 hétben nem volt netem... Beszart. De megcsinálták.
A lényeg a lényeg:
Megpróbáltam az iRiver T20 FM firmware frissítését olyan gépen is, amin csak a Windows Media Player 10 van fent. De ott sem sikerült.
Úgyhogy arra a következtetésre jutottam, hogy én ehhez buta vagyok.
Szóval akérdésem akövetkező:
Valaki megtudja itt nekem csinálni, hogy az a kacat nemMTP, hanem UMS legyen végre? Mert szeretném már nagyon Total Commanderrel bizergálni. Utálom, hogy csak WMP-vel lehet rajta makkerolni.
Vagy inkább szabaduljak meg tőle, és vegyek egy másikat? (iRiver T-60?)
Draco
-
EmperorDraco
csendes tag
Hali!
Van itt valaki, aki egy iRivet T20 lejátszót tud firmware frissíteni, hogy az végre UMS-ként is működjön?
Draco
Draco
-
EmperorDraco
csendes tag
válasz ponti_ak #6756 üzenetére
Hali!
Régóta küszködöm egy problémával.
Adott egy nagyon kafa lejátszóm, iRiver T20. Az nem tetszik benne, hogy MTP, azaz csak a Windows Media Player látja. Ráadásul, ha be van dugva, a Winamp azonnal lefagy és kilép...
Szerencsére ponti_ak barátunk megtalálta a megoldást, így közzé teszem, hátha mást is érintene.
Szóval híre kelt, hogy UMS-é változtatható. Ez jó, mert látnám Total Commanderben is, és a Winamp nem feküdne ki...
Kerestem hozzá firmware-t, találtam is, de nem bírtam feltenni.
Pedig minden létező progit leszedtem, amit találtam a hivatalos oldalon. Ső olyat, is, amit nem hivatalos oldalon találtam...Mindig az volt a hiba, hogy:
"Cannot find the update information in the INF file."ponti_aknak valahonnét volt egy progija, amit én nem találtam meg:
Először a iriver Firmware Updater Setup2600.exe progival kellett kezdeni, ez hiányzott nekem. Ez felfrissítette a firmware-t az aktuális legújabbra, az 1.71-re (1.22-ről).
Ezután már a IRiverFirmwareUpdater171.exe progi át tudta váltani UMS-re, és ahogy nézem, visszafelé is bármikor meg tudja csinálni.
Látom a Total Commanderben!
Így most nem dobok ki feleslegesen 24 ropit az iRiver T60-ra.
Már csak valami spéci megoldás kéne, ami 1 gigásból 4 gigássá röffenti... - LOL
THX!
Draco
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest