- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz FehérHolló #21350 üzenetére
Én sem, azért dobtam fel itt.
Gondoltam. Valamiről le kell mondanod, ez így egyben nem elérhető. Ez lehet vagy a bluetooth, vagy a méret, vagy a jó minőség. (A vízállóságot már nem is említem, mert az alapból kuka).
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
FehérHolló
veterán
válasz schawo #21351 üzenetére
Hát.. az esetleg azt jelenti, hogy nem kötelező követelmény. A hangminőséget pedig nem egy otthoni hangrendszerhez mérem természetesen.
De ha ennyire bonyolult vagyok, akkor ez körülbelül megfelelne a célnak, csak nem kapható. Ez pedig kicsit nagy (de csak egy kicsit) és sokat fogyaszt, ráadásul aránytalanul drága, így lemondtam róla.
kemcso: Ha tudsz drágábban, ne tartsd magadban. Legfeljebb elgondolkodom rajta, és nem veszem meg.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
titán
válasz FehérHolló #21353 üzenetére
Rendben, megértettem, akkor a hangminőséget kukázzuk. Én ilyet ebayen találtam. [link]
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Ati1979
veterán
Vízálló van! [link]
-
kemcso
Ármester
Asszem más az elképzelésünk a méretről És amit tudok, az is csak úgy tudja a Bluetooth-t, hogy a jelzi, hogy csörög a telefonod.
Megnézve ezt a zen-t, Sansa esetleg? Nem vízálló, nem kékfog, de kicsi, viszonylag olcsó és a hangja se rossz. És van belőle sport is: klikk
-
JamesFinn
senior tag
Üdv! Használ valaki itt Philips Ariaz lejátszót? Ezt a típust szeretném venni: SA4ARA16KF GoGEAR Ariaz 16GB Ha mondanátok róla pár szót, Megköszönném!
-
PHM
addikt
válasz JamesFinn #21359 üzenetére
Igen, az eggyel korábbi verziót. Tudásban kb azonosak.
Ha fontos az APE-FLAC támogatás, ne ezt vedd.
Ebből a verzióból ugyanis (SA4ARA16K) már kihagyták ezek támogatását.
Amúgy nincs gond vele, megfelelőek a szolgáltatásai, s a hangminőségével is
elégedett vagyok, bár nem vagyok vájtfülű.
Ha szintén budapesti vagy, az enyémet akár ki is próbálhatod.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
JamesFinn
senior tag
Köszönöm, de kicsit messzire lakunk egymástól
az akksi mennyire gyenge pont?Most egy Philips gogear mix-et használok, és kellene vmi "komolyabb" lejátszó is. Ennek az akksija kb 1-1,5 hétig bírja (nyilván a kettő más kategória)Az ape-flac lejátszás nem érdekes, szintén nem vagyok vájtfülű...[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Az volna a kérdésem, hogy SanDisk Sansa MP3 lejátszók képesek-e működni (természetesen kizárólag fülhallgató módban) CTIA lábkiosztású headsetekkel?
-
Moleman
addikt
válasz szentkuti11 #21363 üzenetére
Működnek a TRS-kompatibilis aljzatok TRRS dugókkal is, csak nem praktikus. Nekem az iAudiom OMTP headsettel csak akkor szól rendesen, ha kb 4/5-ig van bedugva, kintebb csak egy csatorna szól, teljesen bedugva meg valami csoda történik (eltűnik a mély, általában az ének is, és csak 1-2 hangszer szól kiemelve ).
-
FehérHolló
veterán
Köszönöm mindenkinek!
Ati1979: Hmm..
schawo: Szélesítem kicsit a keresési sugarat. eBayt nem nagyon szeretem, de lehet, hogy nem lesz más választás.
kemcso: Visszaolvastam, közvetlen alattam ajánlottátok másnak, ezért megnéztem már akkor, de nem jött be.
Skynet is real. It's called Google.
-
törölt tag
válasz szentkuti11 #21365 üzenetére
Szerintem a CTIA-val nem lesz gond, nekem eddig még mindenhol jól ment az ilyen kiosztású headset.
-
kuntics
aktív tag
sziasztok
a régi sansa fuze és a clip+ között mekkora különbség van hangban?Jelenleg egy clip+om van azt futáshoz és utazáshoz használom egy soundmagic pl30-cal.Utazáshoz szeretnék egy másik lejátszót és fülest,mert telefonról nem szeretnék zenét hallgatni.Érdemes lenne egy fuze-t venni,vagy nincs nagy különbség a 2 lejátszó között?
üdv
Balázs -
Slownz
senior tag
Ha vótmá' akkor bocs, én most futottam bele.
-
Ereshkigal
őstag
válasz Slownz #21372 üzenetére
Néha emlegetjük, hogy esetleg ilyet is érdemes venni.
Nekem a napokban jött meg. A design tetszik, az akksiidő a másik pozitívuma a Ziphez képest (pontosan még nem mértem), de a gyári UI ezen is szörnyű.
Mint kiderült, totál más a belseje, mint a korábbi lejátszóiknak, így Rockbox belátható időn belül nem fog készülni hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Slownz
senior tag
válasz Ereshkigal #21373 üzenetére
Az akksi időt én is néztem.
Ugyanaz a DAC van benne, mint a Clip Zip-be?
Honnan rendelted, ha szabad kérdeznem?
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
Tudnátok segíteni, h melyik a legjobb lejátszó, amin fut spotify vagy deezer?
Galaxy s / galaxy player / icucc?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz szentkuti11 #21377 üzenetére
A z10 nagyon a szivemhez nőtt, nem hiszem, h 4s lesz belőle, de galaxy S-re gondoltam én is. Most egy 3gs tölti be ezt a szerepet.
-
-
Polllen
nagyúr
válasz szentkuti11 #21379 üzenetére
Csak lejátszónak kell szerencsére.
-
kemcso
Ármester
Érdekes project, kíváncsi vagyok, hogy mit fognak kihozni: klikk
-
raven12
senior tag
válasz #16820480 #21386 üzenetére
Szerintem meg - legalábbis amit a cikkből kivettem - ez egy ugyanolyan mainstream szar. Ne legyen igazam, de hányok ezektől a cikkektől.
Ja, és: wikipedia link
Nekem ez is csak marketingszöveg és hülyéknek-magyarázás. Alapból elrettent, ha valahol azt magyarázzák, hogy "uses a format called FLAC which is a lossless format - and is about 36 megabytes for the average song." -
raven12
senior tag
válasz kemcso #21389 üzenetére
Akkor én sznob vagyok, de eddig még ilyen mainstream dolgokból túl jó dolgok nem sültek ki, ennyi pénzért meg aztán...
kickstarter leírásCsak átfutottam, de ahogy látom, itt sem azt hangoztatják, hogy jó nekünk a FLAC, mert sok a szar mp3 konverzió, illetve jó nekünk a hájrezolúsön, mert jobb a masterelés, hanem, hogy "húú 4x több adat van a flac-ban aztamindenit most aztán hallani fogod az összes apró rezdülést a zenében!"
Persze aki szerint a 192kbit/s-es a jó minőségű mp3....Miért gondolom főleg, hogy messze túlárazott:
- nagy tárolókapacitás
- új divat
- ki kell építeni az adatbázistIsmét mondom, ne legyen igazam..
-
-
törölt tag
-
raven12
senior tag
-
ceripapa
aktív tag
Üdv!
Leharcolt (4 éves ) MP3-m helyett keresek mp3-t , főleg futás közben használnám, mint régen a másikat :S.
Két típust találtam megfizethető árban:
alma
sandiskMég csak most nézegettem, a felső árhatár max 18k magyar konvertibilis valuta . Mivel ugye még a típus nem tiszta, ezért még nem néztem körbe máshol.
Válaszokat előre is köszönöm ! :]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest