Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    57-es verzióval együtt uBlock origint használóktól kérdem, hogy náluk is nyögvenyelősen indulnak meg az oldalak betöltései?
    Pl. görgővel rálövök egy linkre, új tabon nyíilik, és 2-5mp-et gondolkodik, mielőtt elkezdi letölteni-felépíteni az oldalt. Viszont tabon belül másik oldalt betöltve már gyorsabb, vagy ugyanazt az oldalt frissítve szintén gyorsabb. Egyértelműen az uBlock okozza, mert azt letiltva nincs ilyen gond. AdBlock még rosszabb... Más gépen kipróbálva is ilyen. Chrome-ban egyik előbb említett blokkoló sem csinál ilyet. Elég idegesítő, mert nem túl pörgős így az "élmény".
    Hardveres gyorsítás bekapcsolásával a finomgörgetés nálam nem igazán folyékony, ha meg kikapcsolom, akkor jó, de akkor sem mindig. Hol teljesen folyamatos, hol kicsit döcögősebb, de hardveres gyorsítással mindig rossz. Youtube viszont pont fordítva: 1080p60 videók hardveres gyorsítással mennek teljesen jól, nélküle meg van frame drop, de elviselhető... És persze a procit is jobban pörgeti. Úgyhogy a görgetés miatt maradok a tiltásnál (56-os verziónál hardveres gyorsítással használhatatlan volt a YT már 1080-as 30fps-es videóknál is).

    CSS-ben van valami csoda arra, hogy a tabok "kitöltését" változtassuk? Kicsit pazarlónak tartom a tab bal széle és a tabon lévő ikonkép közti üres terület méretét. A rögzített lapok "tabja" is lehetne kisebb.
    Szóval engem nem igazán nyűgözött le ez az 57-es. A memóriát takarítja maga után, de sokkal durvább mértékben fogyasztja még 1 szállal is, mint az 56-os.

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák