Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • etnies

    senior tag

    válasz Topiccsendőr #94956 üzenetére

    "De korabbi bmw s hszbol megtudtuk, hogy az unokatesod noverenek a fia pl bmw autot vett, amit nem bant meg. Ez nagy segitseg nekunk. Egy motorkerekparnal tudjuk az infot hasznalni."

    Ha nem érted a gondolatod, amit beletettem, akkor lehet bennem volt a hiba, pontatlan voltam.

    Nekifutok még egyszer:

    A BMW motorokat és autókat jó vezetni, de ezekre a járművekre általában költeni is kell, többet mint mondjuk egy japánra. Nem minden esetben és nem minden modellnél állja meg a helyét ez az állítás, de úgy általánosságban igen.

    Viszont!

    Ez a része nem ment át: a vezetési-birtoklási élmény adhat akkora pluszt egyes embereknek, hogy szívesen költenek ezekre a termékekre egy kicsit-sokkal többet. A gáz akkor van, ha fillérszexualizáló emberek vesznek ilyen autókat-motorokat, mert azokból lesznek a kókányolt-taknyolt szarok.
    Az úriember aki BMW-n gondolkozik, annak írtam ezt. Hogy ha szeretne, akkor vegyen nyugodtan, csak legyen némi tartalék, ha valami gond adódik. Mert adódhat és akkor nem lesz olcsó.

    A Segítő Orsiskodásodhoz: tőlem te azzal töltöd a szabadidődet, amivel akarod. Olyan szinten nem érdekel, hogy nincs arra megfelelő szó a magyar nyelvben. Én csak lemertem írni, hogy én nem úgy teszek, mint te, bocsánatot is kérek gyorsan: Bocsánat!

    [ Szerkesztve ]

    "önmagam hite vagyok magamban"

Új hozzászólás Aktív témák