- iPhone topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Khaosz55 #62990 üzenetére
Motoros ing nagyon jó kényelmes és szellőző viselet nyáron. Ahol a protektorok vannak benne ott viszonylag védene is, ha eleséskor nem csúszkálna el az összes protektor. A probléma kb az ha esel akkor a dokik a kis müanyag beleolvadt darabkákat fogják kiszedegetni a bőrödből csipesszel. Ezt többen is mondták nekem belegondolva teljesen igazuk van.
Én 2 szezont hordtam nyáron protektoringet majd a fentiak miatt eladtam és bőrre váltottam.
Sokkal melegebb kevésbé kényelmes, de ez minden körülmények között maximális védelmet nyújt.
A balesetek 90% városban történik így ez pont nemigen szempont hol hordod.Döntsd el mi a fontos, a kényelem és a komfort vagy a védelem.
Ez most nem rosszmájúan írom komolyan így gondolom. Többen döntenek a komfort mellett és meg tudom őket érteni. Viszont ha esetlegesen történik valami akkor el kell fogadni a következményeit."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs