Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Something_

    őstag

    válasz Archer #43525 üzenetére

    Nem sok különbséget lehet tenni a ruhák között, az igaz. Atem és Celer között néztem (nézném, ha lenne) különbség, amit józan paraszti ésszel azt vettem észre, hogy az Atem-be több a perforált rész.
    Mást nem tudtam találni, FC Moton most azonos áron vannak, de a Celer "szabása/kinézete" jobban tetszik, habár utcára jobb lenne a jobban szellőző.

    Útdíj, volt már téma?:D Most nézegetem, hogy mi, merre. Ez egész jó lesz a vidéki melóbajárós embereknek, bp-ieket pedig meghúzzák megint 5000-el :D Úgyis sok a munka, jól keres mindenki..

    Motorra is 5000 lesz? Mert a táblázat szerint D1M-nél nincs semmi írva, csak a 10 napos, viszont azt írják, hogy D1 vonatkozik rá megyei szinten.

    Azért az is korrekt, hogy fél évet használjuk a motort, valaki csak hobbiként, de azért a kerek egész éves 5000-et be kell fizetni 1 évre. (egész éves biztosítás, egész éves teljesítményadó vagy mi a neve)

    Nem cigánykodni akarok, csak vicces, hogy eddig 0 Ft-ért használhattuk a pest megyei szakaszokat, erre most a semmiből lesz 10.000 (motor + autó).
    Jó oldala, hogy a vidékieknek olcsóbb lesz, nem kell éves 40e-es pályadíjat fizetni.

Új hozzászólás Aktív témák