Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz Bogyó bá' #35666 üzenetére

    persze, világos, hogy a 6500-at zsebre vágták. tisztában vagyok vele, hogy felárat kell fizetni, hogy ha nem a központba mész. de ez nem mentesíti fel őket a számlakötelezttség alól a 6500 ft-ra sem.
    egyébként az autóklub is megéri a pénzét, egyszer vizsgáztattam egyik telephelyükön, és nem tudott a rázólappal rendes értéket mérni magának és elkezdte osztani az észt, hogy túl nagy a keréknyomásom. gyári 2.2-re volt beállítva, mondom ott a b oszlop aljában beragasztva a matrica is.. nem, az túl sok és ennek 1.6 körül kéne lennie és leeresztette ez a félkegyelmű a szerinte jó értékre.. nem mondok semmit, csak végezzünk már, aztán soha többet ne lássalak.. kimentem az útra és az első tempósabb kanyarban majdnem eldobtam az autót, mert nem volt tapadásom emiatt a félkegyelmű miatt, pedig még jóval óvatosabb is voltam mert tudtam, hogy ez így nem jó.. borzalom ez a sok buta ember, komolyan..
    nem mondom azt, hogy mindenhol ökrök vannak, de ez is egy volt a sokból, az biztos..

    néztem, hogy 20e az autó vizsga, az awd meg 24e. mozaikban ugyanezek 16e és 20e. majd szólok, ha találtam valahol egy tisztességes, becsületes vizsgaállomást korrekt, segítőkész emberekkel. nem lesz könnyű :DDD

    süti:
    mert ők nem állami műszaki állomás, hanem kijelölt műszaki állomás. tehát ők rendelkeznek a meglévő jogosítványokkal magán cégként arra, hogy műszaki vizsgáztathassanak. az egész hely bevan kötve a központi vizsga rendszerbe, bevan kamerázva, a kihelyezett számítógépeket és eszközöket használják etc.
    kötelesek a 3500ft-ot a vizsgáért továbbítani az állami kasszába, számlát kiállítani és saját hatáskörben eldönthetik, hogy mennyi lesz munkadíj, ami az övéké. ez az ő esetükben itt, ezen a helyen 6500ft (ez máshol lehet kevesebb vagy több is), tehát kerek 10e ft-ot kérnek a motorok vizsgáztatásáért. csak éppen az ő munkadíjukról nem adnak számlát..

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák