Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Grillo

    senior tag

    válasz AMD Power #33379 üzenetére

    Én 19 éves voltam, amikor vettem egy mopedet. Fater fiatal korában motorozott, nagybátyámnak is volt egy régi MZje, de igazából nem volt közvetlen hatás ( a horgászat is hasonlóan jött, de az most mindegy).
    Egy jó évig használtam a kis Piaggio-t, mikor nyáron, haverhoz gurulva pereceltem egy bazi nagyot. Rövidgatya, póló, sisak le sem ért, a hátamat megvédte a csúszáskor a hátizsák, de a jobb könyökemről és térdemről elég szépen lejött a bőrrel együtt némi hús is. Heteken keresztül cserélgettem a kötést, fasza volt.
    Nem sokkal később el is adtam a robogót, mert egyetemre mentem, nem volt helyem, stb.
    12 év kihagyás után tavaly vettem egy 50es robogót, és most kezdem a B125 gyakorlati részét (bár akár azt is írhatnám, hogy most fejezem be :DDD ). A motorkát 65-ért vettem, a védőcuccokat, ruhát sisakot többől.
    Ha a srác normálisan felöltözik, az alapnak már jó. Ha főleg városon belül jár, akkor a nagy köbcenti felesleges is. A 125 cm3 pont jó, de ha nincs pénze, az 50 még olcsóbb. Nekem is elég Pesten, persze sokszor élvezném a jobb gyorsulást, de alapvetően elég. Túrázni meg menjen gyalog. :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák