Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    válasz .mf #20627 üzenetére

    Felhívtam a vizsgahelyet, ahova majd a motort fogom vinni augusztusban. Megkérdeztem, mi a helyet a fehér burával. Kicsit komplikált a dolog. Leírom.

    Azt mondták, hogy ha van E15 jelzés a fehér burán, akkor azt is tehetek a motorra. Mondtam, hogy nem tudok olyat venni, mert ez egy 251-es ETZ, és nincs már rá gyári bura, csak az utángyártott, abban meg nincs E15.
    Viszont az a faramuci helyzet állt elő, hogy ha veszek rá borostyánsárgát, abban sem lesz E15 jelzés, mert azt is csak utángyártottat kapok. Erre azt válaszolták, hogy nem probléma, mert ha borostyánsárga van rajta, akkor nem kell körbefotózniuk a motort, ezért nem lesz rajta a képeken, hogy nincs a burában E15.
    Ha fehéret tennék rá, akkor a burát is le kell fotózniuk, mert ugye nem azzal jött ki a motor a gyárból, és az már "tuningnak" számít.

    A rendőr valószínűleg nem szól a fehér bura miatt sem, de én nem akarom kihívni magam ellen a sorsot, szóval maradok a borostyánsárgánál, abból biztosan nem lehet baj!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák