Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • boogie84

    veterán

    Kicserélte a szaki a teleszkóp szimeringeket. 1 hete tette bele az új olajat, és a szimeringcsere hiánya miatt ereszettek. Akkor 460ml-t töltöttünk bele. Most úgy csinálta, hogy kiöntötte a benne lévőt egy edénybe, majd ugyan azt a szimeringcsere után visszatöltötte. Kb-ra lett ugyan annyi, és sztem csak kb-ra lett ugyan olyan a két teleszkóp. Most viszont csak 420-430ml-t! Mert annyit mondott h maradt még benne valamennyi.

    Kérdés h van e okom parázni amiatt h ebből gubanc lesz (mármint h a két teleszkóp esetleg nem teljesen ugyan úgy működik)?
    Kérdés h ha egy hangyafasznyit is de eltér a két teleszkóp helyzete a kormányon akkor egyik mintha magasabban lenne, akkor lehet e ebből gubanc?

    Egyébként úgy is érzem h most a fékek nem olyan erősek mint anno mikor 460ml olaj volt bennük. Lehet h már beképzelem de ha kevesebb az olaj akk puhább a teleszkóp és akk talán a fékhatást nem érzem olyan erősnek mint azelőtt.

    Annyit mondott h a kormánycsapágycsere után előfordulhat olyan, amikor tolom a garázsban a motort akk mintha előre hátra picit koppanna a kormány. Nos amikor hazaértem akk már csinálta is asszem. Bár mintha a féknyereg felől jönne ez a pici nem is tudom talán koppanás.

    Kérdés h ezt azonnal állíttassam be v mehetek vele gond nélkül?

    :F

    Már megbántam h lecseréltettem a teleszkópolajat. :W

    [ Szerkesztve ]

    A sütiknek is szükségük van szeretetre.

Új hozzászólás Aktív témák